White__Dragon Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Τα windows ξαφνικά έπαψαν να βλέπουν τον δεύτερο δίσκο μου. Μάλλον κάηκε, έτσι δεν είναι; Τον είχα χρόνια. Χρειάζομαι οποσδήποτε τα δεδομένα, όμως. Τί μπορώ να κάνω;;;
sitiros22 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 ξεχνα το μη κανεις τον κοπο να το πας και σε χρεωσουν 20 Ευρω μονο και μονο για να σου πουν πως ΔΕΝ γινεται ανακτηση... το εκανα και εγω να ξερεις
Alexlooker Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Τα windows ξαφνικά έπαψαν να βλέπουν τον δεύτερο δίσκο μου. Μάλλον κάηκε, έτσι δεν είναι; Τον είχα χρόνια. Χρειάζομαι οποσδήποτε τα δεδομένα, όμως. Τί μπορώ να κάνω;;; βγαλε και ξαναβαλε τα 2 καλωδια που πανε στον δισκο ισως και να δουλεψει. Η nsa μπορει να κανει (ναι τοσο δυσκολο ειναι)
White__Dragon Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 βγαλε και ξαναβαλε τα 2 καλωδια που πανε στον δισκο ισως και να δουλεψει. Δούλεψε!!! Χίλια ευχαριστώ! Τώρα θα κρατάω backup στον φορητό δίσκο συνέχεια και θα πάρω και δεύτερο φορητό για backup του backup του πρώτου
Alexlooker Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δούλεψε!!! Χίλια ευχαριστώ! Τώρα θα κρατάω backup στον φορητό δίσκο συνέχεια και θα πάρω και δεύτερο φορητό για backup του backup του πρώτου wd η seagate ΜΟΝΟ.
Diskimpex Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Ολοι θελουν ελεγχο κατα καιρους .Και αυτοι για την αντιγραφη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα