alexpaok14 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Γεια σας..Θελω λιγο την βοηθεια σας..Παρηγγειλα πριν 10 μερες μια ποδοσφαιρικη μπλουζα απο αγγλια..Συγκεκριμενα απο την επισημη ιστοσελιδα της Leeds..Μου ειπαν οτι θα ερθει με royal mail αλλα οταν τους ζητησα tracking number μου ειπαν πως δεν υπαρχει γιατι Ειναι απο royal mail international..Το ξερω οτι μπορει να μην υπαρχει καποιο ζητημα και να ερθει η παραγγελια,αλλα μου φαινεται αρκετα παραξενο γιατι δεν εχω ιδεα με ποια εταιρια συνεργαζεται η royal mail στην ελλαδα αλλα ουτε που βρισκεται το δεμα..Καμια βοηθεια;
bilya Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Γεια σας..Θελω λιγο την βοηθεια σας..Παρηγγειλα πριν 10 μερες μια ποδοσφαιρικη μπλουζα απο αγγλια..Συγκεκριμενα απο την επισημη ιστοσελιδα της Leeds..Μου ειπαν οτι θα ερθει με royal mail αλλα οταν τους ζητησα tracking number μου ειπαν πως δεν υπαρχει γιατι Ειναι απο royal mail international..Το ξερω οτι μπορει να μην υπαρχει καποιο ζητημα και να ερθει η παραγγελια,αλλα μου φαινεται αρκετα παραξενο γιατι δεν εχω ιδεα με ποια εταιρια συνεργαζεται η royal mail στην ελλαδα αλλα ουτε που βρισκεται το δεμα..Καμια βοηθεια;ελτα λογικά.
marmagia Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Θα ερθει με ΕΛΤΑ κανονικά. Τωρα τελευταία αργούν αρκετά οι αποστολές απο ΗΒ ειδικα με τα ζητήματα που εχουμε με τους διανομείς στα ταχυδρομεία εδω. Ειναι σοβαρός ο "πωλητής" (επίσημο κατάστημα) και οι 10 μέρες με τις τελευταίες καθυστερήσεις μου φαίνεται νορμαλ χρόνος. Κάνε λιγο υπομονή ακόμα και θα ερθει σπιτι σου, αν ειναι σε μικρό πακέτο με απλό ταχυδρομείο αλλιώς με ειδοποιητήριο να πας να το πάρεις Καποια στιγμη οταν είχα αγοράσει ενα μπουφάν που οσο να το κανει; ηταν ογκώδες χωρις να μου πουν τιποτα και ενώ εστάλη με Royal Mail το ειδα σπιτι μου να έρχεται με ACS. Ειναι πολυ σπάνιο, και απο τα 10 πακέτα που θα σταλούν μου έτυχε μόνο μια φορα οποτε μην το δένεις κόμπο, κατα 99% θα ερθει με ΕΛΤΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα