lefteris kar. Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Καταρχάς καλησπέρα, λοιπόν πρόσφατα αγόρασα ένα Lexar S75 64BG δούλευε σωστά ώσπου ένα απόγευμα έβαλα να αντιγράψει μεγάλο όγκο αρχείων μετά από πολλή ώρα συνειδητοποίησα ότι είχε σταματήσει . Από τότε δεν γινόταν τίποτα ούτε copy,write δοκίμασα να το κάνω format αλλά ούτε αυτό δεν γινόταν το usb είναι format NTFS.Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμον.
lefteris kar. Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Έχω προσωπικά αρχεία, μπορώ με κάποιον τρόπο να τα διαγράψω?
EddieObscurant Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Έχω προσωπικά αρχεία, μπορώ με κάποιον τρόπο να τα διαγράψω? δοκίμασε με gparted να δημιουργήσεις καινουριο partition table αν γίνεται, και μετα κανονικα partition και φορματ. Αν δεν γίνεται και σου βγάζει error ή παρολου που φαινομενικα γράφει στη πραξη τα δεδομενα στο stickακι δεν αλλάζουν,τότε δυστυχώς πάει το φλασάκι. Την είχα πατήσει και γω με microsd απο κινητο και δεν την επεστρεψα αλλά την κατέστρεψα μόνο και μόνο γιατι ειχα καποια δεδομενα μέσα που δεν διαγράφονταν και δεν ήθελα ένας τρίτος να τα δει.
lefteris kar. Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 δεν γίνεται τίποτα, προφανώς καταστράφηκε. ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα