bromiaris Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Λέγοντας ότι θα έχει δίκιο ο κινέζος κατά την δική μου γνώμη δεν το σώζει, γιατί αν και γνωρίζει ότι έχει άδικο θα τον απειλήσει παρόλα αυτά …
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μα λεει ελπιζει να δειξει κατανοηση ο κινεζος γιατι θα εχει δικιο αν δεν δεχτει 1
letom Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά ότι σε πακέτα που είναι κάτω από τα όρια της ατελιας χρεώνουν αβέρτα τα 3 ευρώ προχθές κάτι βιδακια που δεν έβρισκα πουθενά Ελλάδα κόστος 0,80 με χρέωσαν 3 ευρώ το θεωρείς λογικό? Τα 3 ευρώ δεν έχουν σχέση με την ατέλεια. Δες το λινκ στο #10.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Τα 3 ευρώ δεν έχουν σχέση με την ατέλεια. Δες το λινκ στο #10.Τελος εκτελωνισμόυ το αναφέρει, για πιο λόγο να έχω τέλος εκτελωνισμόυ σε αντικείμενο κάτω της αξίας? Από την στιγμή που το προϊόν χαρακτηρίζεται τελωνείακα ελεύθερο γιατί να πληρώσω το λάθος τον ελτα που το έστειλαν στο τελωνείο?
dexterios Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Τελος εκτελωνισμόυ το αναφέρει, για πιο λόγο να έχω τέλος εκτελωνισμόυ σε αντικείμενο κάτω της αξίας? Από την στιγμή που το προϊόν χαρακτηρίζεται τελωνείακα ελεύθερο γιατί να πληρώσω το λάθος τον ελτα που το έστειλαν στο τελωνείο? Είναι ελεύθερο δασμών , όμως πέρασε κανονικά τον τελωνειακό έλεγχο εξ ού και η χρέωση.Ο έλεγχος δεν κοιτά μόνο εάν κάτι είναι υψηλής αξίας αλλά και εάν τελεί τις προϋποθέσεις ασφαλείας για εισαγωγή στην ΕΕ καθώς και εάν ανήκει σε τυχόν απαγορευμένα είδη. Τώρα τα περί νομιμότητας ή όχι του 3 ευρώ τα είπαν αναλυτικά πιο πριν οι προηγούμενοι 1
Blacktan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Απειλη και dispute αλλες 4 λεξεις πιο μετα ... Anyway πολυς λογος για το τιποτα.. Εαν καποιος δεν αντεχει πιθανες προσθετες επιβαρυνσεις (ποσο μαλλον του 3ευρου) δεν παραγγελνει απο εξω ...
enrique19 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Ναι απειλη γιατι και ο κινεζος εφταιξε..δεν εγραψε GIFT..Τελος παντων το εχω διευθετησει το θεμα επιτυχως..Ολα καλα.Καλη τυχη στους αλλους που απο οτι βλεπω ανακαλυψαν νεο συστημα με τα 3ευρα να αρμεγουν.Οπως εγραψε και ο μακφλαι που φαινεται οτι ξερει..αυτη η χρεωση ειναι παρανομη αλλα ακομα δεν εχει καταργηθει..Δεν μασαμε συνεχιζουμε απο κινα αγορες και ας σκουζουν διαφοροι απροσκλητοι.!Μια συμβουλη οχι registered.
dexterios Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Ναι απειλη γιατι και ο κινεζος εφταιξε..δεν εγραψε GIFT..Τελος παντων το εχω διευθετησει το θεμα επιτυχως..Ολα καλα.Καλη τυχη στους αλλους που απο οτι βλεπω ανακαλυψαν νεο συστημα με τα 3ευρα να αρμεγουν.Οπως εγραψε και ο μακφλαι που φαινεται οτι ξερει..αυτη η χρεωση ειναι παρανομη αλλα ακομα δεν εχει καταργηθει..Δεν μασαμε συνεχιζουμε απο κινα αγορες και ας σκουζουν διαφοροι απροσκλητοι.!Μια συμβουλη οχι registered. Γιατί να γράψει ο Κινέζος gift; σου έκανε δώρο γενεθλίων;
ObeyWario! Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δεν ξέρω αν έκαναν λάθος απτο ταχυδρομείο αλλά σήμερα παρέλαβα απο ali κάτι αξίας 9$ που πέρασε απο τελωνείο με κολλημένοπ αυτοκόλλητο "απλουστευμένη διαδικασία" και δεν με χρέωσαν τίποτα
Blacktan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Ο κινεζος εφταιξε που δεν "παρανομησε" για να κερδισεις εσυ την πιθανοτητα της ατελειας ... Σκεψου πριν γραψεις !
stelios18120 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Ειρηνη ημιν πρωτον και δευτερον μην ειστε παραλογοι μερικοι... Before you write... think
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Απειλη και dispute αλλες 4 λεξεις πιο μετα ... Anyway πολυς λογος για το τιποτα.. Εαν καποιος δεν αντεχει πιθανες προσθετες επιβαρυνσεις (ποσο μαλλον του 3ευρου) δεν παραγγελνει απο εξω ... Με χαλάει το 3 ευρώ όταν είμαι κάτω από τα 22 ευρώ της ατέλειας, με χαλάει το 3 ευρώ όταν είναι προϊόντα με κόστος κάτω από ευρώ που δεν βρίσκεις Ελλάδα, δεν είπα πουθενά ότι με χαλάει η διαδικασία του τελωνείου αντίθετα έχω γράψει αρκετές φορές ότι για εμένα το σωστό είναι να περνάνε όλα τελωνείο είναι κάτω από 22?παει χώρος καμιά χρέωση, είναι 22,01 έως 150? Χρέωσε ΦΠΑ και στείλτο, είναι πάνω από 150 χρέωσε ΦΠΑ δασμούς και στείλτο Όσο για τον φίλο επάνω ο Κινέζος δεν έχει καμία υποχρέωση να γράψει ότι του πεις στο πακέτο έτσι και αλλιώς έχει τελειώσει εδώ και καιρό η καραμέλα με τα δώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις