masteripper Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Γεια χαρά σε όλους... Εδώ και 4 μήνες έχω ευτυχώς αποχαιρετήσει την παλιά μου δουλειά και ξαφνικά μου έρχεται 1 email οτι επειδή υπήρχε 1 πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης που μας παρείχε η εταιρεία χρωσταω τα ασφάλιστρα των προστατευόμενων μελών...και αναρωτιέμαι αν είναι ...απολύτως σωστό.. Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι...η εταιρεία παρείχε δωρεάν έξτρα πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης και μπορούσες με μια έξτρα χρέωση να έχεις και την υπόλοιπη οικογένεια...ως εδώ όλα καλά... Το θέμα είναι ότι μου έχουν κάνει εξόφληση εδώ και κοντά 2 μήνες οπότε θεωρώ ότι ότι υποχρέωση υπήρχε αμφότερα παύει να υφίσταται (ειδικά απο την πλευρά τους μια "παροχή" ας πούμε έγινε "γαργάρα")...και σε αυτό είναι η ένσταση μου....η δικαιολογία είναι ότι τώρα εκδόθηκε η χρέωση απο την ασφαλιστική εταιρεία. Για να γίνει και πιο αστεία η υπόθεση θέλουν και τα λεφτά μετρητά καθώς δεν μπορούν λέει να δεχθούν χρήματα αφού δεν είμαι πια στην μισθοδοσία τους.....υποθέτω ότι θέλουν και να τους τα πάω ...αλλά ήδη του είπα "come and get them"
panosno1com Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Ακουσα κατι πυροβολισμους πρεπει να μπιστολιασες καλα 5
De@th L0rd Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Αυτή την αλητεία είχαν δοκιμάσει κ σε μένα σε προηγούμενη δουλειά. Μη ξεχάσεις να μηδενίσεις τον λογαριασμό μισθοδοσίας σου, γιατί θα προσπαθήσουν να τα τραβήξουν από εκεί. 1
bloodraven Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Είχες υπογράψει κάποια αίτηση προς την εταιρία σου ή την ασφαλιστική για να προστεθούν τα προστατευόμενα μέλη στην ιδιωτική ασφάλιση; Υπάρχει στην αίτηση όρος για το πως και πότε θα γίνονται οι κρατήσεις για τα προστατευόμενα μελή; Κανονικά τα ασφάλιστρα των προστατευόμενων μελών θα έπρεπε να τα κρατάνε κάθε μήνα από την μισθοδοσία σου και η ασφάλιση, δική σου και των μελών της οικογένειας σου, λογικά έπαψε να ισχύει με το που "χαιρετησες". Είναι παράλογο να ζητάνε να τους καταβάλεις τα ασφάλιστρα εκ των υστέρων ειδικά όταν έχει γίνει και εξόφληση, πιθανότατα κάποιος στο λογιστήριο έχει κάνει "πατατα". 5
Πανος999 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 αυτο που λεει ο φιλος πανω.. Κατα 95% εχει κανει πατατα ο λογιστης της εταιρειας!!! Σε καμια περιπτωση μη δωσεις τα λεφτα..Ειδικα στο χερι που τα θελουν..
masteripper Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 δυστυχως δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα...ήλπιζα να υπάρχει κάποιος νόμος που να θεωρεί την εξόφληση σημείο 0 για οποιαδήποτε περαιτέρω "συναλλαγή"... Ευχαριστώ για τα σχόλια σας...απλώς να θυμάστε ότι ότι λάμπει δεν είναι χρυσός...
bloodraven Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Για εσένα η ιδιωτική ασφάλιση που σου προσφέρει ο εργοδότης είναι παροχή σε είδος, όχι όμως και για τα προστατευόμενα μέλη που έχουν συμπεριληφθεί. Για τα προστετευόμενα μέλη ισχύει ό,τι συμφωνήθηκε, για αυτό ρωτάω εάν έχεις υπογράψει κάτι που σε δεσμεύει απέναντι στην εταιρία ή την ασφαλιστική σχετικά με την καταβολή των ασφαλίστρων ή εαν είχες δεσμευθεί σχετικα με την υποχρεωση να ενημερωσεις εσύ την ασφαλιστική για την διακοπή της ασφάλισης των προστατευομένων μελών. Εάν δεν ισχύει κατι απο τα παραπάνω, τότε ξέχασε η εταιρία να ενημερώσει την ασφαλιστική σχετικά με την διακοπή της ασφάλειας των προστατευόμενων μελων και κατα την γνώμη μου δεν έχεις καμία υποχρέωση. Περεταιρω επειδή βλέπω οτι το ψάχνεις και η νομολογία πάνω σε θέματα εργασίας είναι τεράστια , ρωτάς και ένα λογιστή για να σε κατατοπίσει. 1
TheAccountant Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 βασικο κανονας της ιδιωτικης ασφαλισης: η οποια καλυψη ξεκινα με την καταβολη ασφαλιστρων Το να τους χρωστάς δεν παιζει. Με την μη καταβολη ασφαλιστρων υπάρχει διακοπη της καλυψης. Απλα αυτοι ψιλιαζομαι προσπαθουν να σε κρατησουν πελάτη με διαφορα κολπα. Τους γράφεις. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Αυτή την αλητεία είχαν δοκιμάσει κ σε μένα σε προηγούμενη δουλειά. Μη ξεχάσεις να μηδενίσεις τον λογαριασμό μισθοδοσίας σου, γιατί θα προσπαθήσουν να τα τραβήξουν από εκεί. Δεν νομιζω κανεις να μπορει να κανει κατι τετοιο .
pkatsou Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Στην εταιρεία πάντως που δουλευω, η πληρωμή για τα προστατευόμενα μέλη γίνεται μια φορα το χρόνο (όχι κάθε μήνα) και γίνεται στο τελος του έτους (δλδ όχι προκαταβολικά αλλα μόλις κλείσει ο χρόνος ασφάλισης). Οποτε ίσως και να έχει βάση ότι τωρα τους έβγαλε η ασφαλιστική τη χρέωση.
De@th L0rd Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δεν νομιζω κανεις να μπορει να κανει κατι τετοιο . Υπάρχει από την τράπεζα Millenium που συγχωνεύθηκε με την πειραιώς. Σε παλιό λογαριασμό μισθοδοσίας που έχω, έχουν πάγια εντολή μέσα με "ΜΕΣΙΤΙΕΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ" που είναι γκριζαρισμένη. Αν αφήσω λεφτά μέσα πάνε και τσιμπάνε περίπου 9 ευρώ μετά από λίγο με αυτή την αιτιολογία. Πουστίτσες μικρές που αποφέρουν τεράστιο κέρδος σε αυτούς. Γιατί φαντάσου σε πόσο κόσμο το κάνουν και είναι ΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
sitiros22 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 σε βλεπω να τρεχεις στα δικαστηρια και να κραταει χρονια αυτη η κολωνια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα