doshy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα στο forum. θέλω να ρωτήσω το εξής. Έχω το htc one m9 plus. Όταν βάζω ακουστικά, άμα πατήσω να ανεβεί η ένταση πάνω από το μισό κάνει κάτι σαν restart. Δεν σβήνει το κινητό, μαυρίζει για 1-2 sec η οθόνη και μου ζητάει να βάλω τους κωδικούς ξεκλειδώματος κτλ. αλλα πάνω από το μισό δεν μπορεί να ανεβεί Διάβασα σε διαφορα forum ότι άμα δεν διορθωθεί το πρόβλημα με εργοστασιακές ρυθμίσει πρέπει να βάλω το λειτουργικό από την αρχή. Θέλω να ρωτήσω. Έχω πάρει το κινητό από κατάστημα στην Αθήνα (βρίσκομαι Θεσσαλονίκη) Έχω ακόμα έναν χρόνο και κατι εγγύηση. Aμα πάω σε κάποιον συνεργάτη της Htc εδώ Θεσσαλονίκη θα μου δώσει εγγύηση για να περάσει ξανά το λειτουργικό. Δεν θέλω να χάσω την εγγύηση. Αν ήταν το έφτιαχνα και μονος μου. Ευχαριστώ
Recreator Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Αν πας σε εξουσιοδοτημενο σερβις της HTC δεν χανεις την εγγυηση. Δοκιμασε να αποθηκευσεις οτι θες να κρατησεις απο την συσκευη και μετα κανε επαναφορα. Αν δεν φτιαξει, πηγαινε το στο σερβις και δειχτους τι ακριβως συμβαινει. 1
doshy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 το έχω ήδη δοκιμάσει να το γυρίσω σε εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλα δεν έστρωσε. θα κάνω αυτό που είπες. thanks 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα