ny7691 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα, έχω κλιματιστικό fujitsu, 20ετιας. Το έκανα συντήρηση, ο τεχνικός μου είπε ότι έχει φρέον κ κατεβάζει θερμοκρασία και γενικά οτι το κλιματιστικό δεν έχει πρόβλημα. Ωστόσο ο αέρας που βγαζει είναι δροσερός κ όχι ψυχρος. Τι μπορεί να φταίει? Αξίζει να το ψάξω περαιτέρω ή έχει χάσει απόδοση λόγω παλαιότητας? Σημειωτέον ότι χρησιμοποιείται ουσιαστικό μόνο τρεις μήνες το καλοκαίρι. Ευχαριστώ.
patrickdrd Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 ρε σεις μην ανοιγετε καινουργια θεματα για κλιματιστικα, εχουμε θεμα, τιν αυτο το πραμα;
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Άμα είναι εικοσαετίας και που βγάζει δροσερό ευχαριστημένος πρέπει να'σαι 2
dollyyy19 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 εχω 25ετιας και βγαζει παγο.αν εχεις βαλει σωστη επιθυμητη θερμοκρασια,μαλλον εχει μειωμενη ποσοτητα υγρου.αν βαλεις θερμομετρο στην εξοδο του ανεμηστηρα,στην εσωτερικη μοναδα,στην χαμηλοτερη θερμοκρασια στο κοντρολι,πρεπει να βγαζει 6-9 βαθμους,μετα απο κανα τριλεπτο,με την ταχυτητα στην μεσαια θεση.αν μετα πενταλεπτου,δειχνει παραπανω,εχει απωλειες.
ParhsG Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 εχω 25ετιας και βγαζει παγο.αν εχεις βαλει σωστη επιθυμητη θερμοκρασια,μαλλον εχει μειωμενη ποσοτητα υγρου.αν βαλεις θερμομετρο στην εξοδο του ανεμηστηρα,στην εσωτερικη μοναδα,στην χαμηλοτερη θερμοκρασια στο κοντρολι,πρεπει να βγαζει 6-9 βαθμους,μετα απο κανα τριλεπτο,με την ταχυτητα στην μεσαια θεση.αν μετα πενταλεπτου,δειχνει παραπανω,εχει απωλειες.Το 6-9 δεν ειναι αντικειμενικο. Αν εχεις 35 στη εισοδο δε ξερω αν μπορει παντα να πεσει τοσο.
ny7691 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Ευχαριστω για την αντατπόκριση. Ο συντηρητής με το θερμόμετρο είπε ότι φτανει στους 18 βαθμούς. Δεν καταλαβαίνω πώς έχει αυτή την ένδειξη, αλλά το μηχανημα να μην αποδίδει.
scyther666 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Το έχει ελέγξει κάποιος για τυχόν διαρροές φρέον?Μυρίζει ο αέρας που βγάζει?Για αρχή βάλε ένα θερμόμετρο στην έξοδο του κλιματιστικού στις περσίδες, κράτα το εκεί για λίγο και τσέκαρε τι δείχνει μετά απο ένα λεπτό λειτουργίας.
lexusr450 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα, έχω κλιματιστικό fujitsu, 20ετιας. Το έκανα συντήρηση, ο τεχνικός μου είπε ότι έχει φρέον κ κατεβάζει θερμοκρασία και γενικά οτι το κλιματιστικό δεν έχει πρόβλημα. Ωστόσο ο αέρας που βγαζει είναι δροσερός κ όχι ψυχρος. Τι μπορεί να φταίει? Αξίζει να το ψάξω περαιτέρω ή έχει χάσει απόδοση λόγω παλαιότητας? Σημειωτέον ότι χρησιμοποιείται ουσιαστικό μόνο τρεις μήνες το καλοκαίρι. Ευχαριστώ. Αν μιλασ για αυτες τις μερες ειναι φυσιολογικο να εχεις πεσμενη αποδοση , οταν ανεβαινουν οι εξωτερικες θερμοκρασιες πεφτει η αποδοση. Πρεπει να μετρησεις εισοδο-εξοδο αερα αν η διαφορα θερμοκρασιας ειναι πανω απο 20-25 βαθμους ειναι οκ το κλοιματιστικο
andreapaog328 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Μυρίζει ο αέρας που βγάζει? αυτό τι σημαίνει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις