Προς το περιεχόμενο

ερώτηση για το πως θα τραβάω δεδομένα από ένα site


ekriksi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδιά καλήμερα έχω φτιάξει ένα site με προσφορές (ουσιαστικά κάνω affiliate marketing) όποτε ασχολιόμουν λίγο κάτι έβγαινε τελευταίο καιρό το χω παρατήσει ο λόγος ήταν το ότι για να βάλω προϊόντα στο site μου έπρεπε να τα βάζω ένα ένα, οπότε σκεφτόμουν το εξής εάν υπάρχει κάποιος τρόπος να τραβάω από ένα link τα προϊόντα και να τα φορτώνω στο site μου??? γνωρίζει κάποιος κάτι να μου δείξει ένα δρόμο να ψαχτώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η εταιρεια που αναφερεσαι σου δινει το data feed σε μορφη ειτε csv ειτε xml ειτε json των καταστηματων που συνεργαζεται (αρκει να εχει το καταστημα δικο του feed), ωστε να μπορεις να το χρησιμοποιησεις μαζικα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χωρις καποιες γνωσεις δεν μπορεις να το βαλεις δυστυχως. ισως στην πλατφορμα που χρησιμοποιεις υπαρχει καποιο plugin που να κανει εν μερει την δουλεια. θελει γνωση, δουλεια και χρονο για να γινει σωστα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το prestashop υποστηρίζει natively CSV import. Μπορείς να το δεις εδώ. Από κει και πέρα θα πρέπει να φτιάχνεις κάθε φορά το κατάλληλο format στο αρχείο σου και να κάνεις import. Είναι αρκετά απλό θα το βρεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...