Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Για οσους δεν το ξερουν τους λογαριασμούς ΕΥΔΑΠ τους μοιραζει η ACS.
3DJIN Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 εδω πανορμου ειναι σχεδον βεβαιο οτι οι ταχυδρομοι παιρνουν την αλληλογραφια σπιτι τους,γιατι συνηθως ερχονται γραμματα την Κυριακη! Πολλες φορες ερχονται πολυ καθυστερημενα πχ να εχει ληξει ο λογαριασμος ΔΕΗ απο 26/6 και να στο φερει ο ταχυδρομος 4/7...
dompred Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Από προσωπική εμπειρεία έχω να πω ότι εξαρτάται την περιοχή. Στο προηγούμενο διαμέρισμα υπήρχε διανομή κάθε μέρα, με εξαίρεση μερικές φορές (σπάνιο). Στο σπίτι των γονιών μου μας τα φέρνει μια φορά την εβδομάδα, συνήθως ΣΚ (εκτός και αν μαζευτούν πολλά). Εδώ που είμαι τώρα έρχεται κάθε μέρα, μια μέρα ήρθε και μόνο για να αφήσει δικιά μου ειδοποίηση.
krami Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Τι τρέχει με του ταχυδρόμους; Τα μοιράζουν αφού μαζευτούν πολλά ή περνάνε κάθε μέρα από όλες τις πολυκατοικιές ακόμη και για 2-3 γράμματα; Παλιά παρήγγελνα πράγματα από ebay και σε 2-3 βδομάδες τα είχα. Τώρα εδώ και μήνες δέματα δεν έρχονται ποτέ ή κάνουν πάνω από μήνα να έρθουν. Τώρα έχω πράγματα που παρήγγειλα τη 1η Ιουνίου. Ακόμη δεν έχουν έρθει. Επειδή πηγαίνω κάθε πρωί και βλέπω το τραπεζάκι με τα γράμματα, παρατήρησα ότι μόνο μια φορά την εβδομάδα υπάρχουν γράμματα. Συνήθως Παρασκευή. Ε λέω δε γίνεται. Πολυκατοικία με 25 διαμερίσματα είμαστε. Δεν θα έπρεπε κάθε μέρα να έχουμε από κάτι; τα δεματα εχουν tracking number οποτε μπορει να γινει αναζητηση της πορειας τους καθε μερα. τα γραμματα μπορει να χαθουν ειτε απο τα ταχυδρομεια ειτε απο το τραπεζακι..
μπιπ μπιπ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δέματα από ebay- Κίνα, χωρίς tracking number. Ξέρετε αν τελευταία βούλιαξε κανένα πλοίο που έφερνε εμπόρευμα από Κίνα; Δέμα με tracking number πάντως μου το έχασαν... Δεν ήμουν όμως ο αποστολέας, αλλά ο παραλήπτης κι έτσι δεν έχω δικαίωμα να το αναζητήσω. Και ήταν δέμα αξίας. Αλλά θα το κυνηγήσω.. Δεν θα τους περάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα