Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Μπορώ να χρησιμοποιήσω την χρεωστική μου κάρτα(Εθνικής Τράπεζας) η οποία είναι συνδεδεμένη με το paypal στο οποίο έχω μέσα 50€ balance?

Δηλαδή να πάω σε ένα supermarket και να πληρώσω με την χρεωστική μου κάρτα και η κάρτα να τα πληρώσει απο το paypal balance?

Δημοσ.

Ε τον έχω συνδέσει.Από που να τα τραβήξω?Και πώς θα το κάνω αυτό?

Να συνδέσεις το τραπεζικό λογαριασμό της συνδεμένης χρεωστικής με το paypal και μετά από το paypal να τα μεταφέρεις στο τραπεζικό λογαριασμό για να είναι διαθέσιμα με τη κάρτα σου.

• Like 2
Δημοσ.

Να συνδέσεις το τραπεζικό λογαριασμό της συνδεμένης χρεωστικής με το paypal και μετά από το paypal να τα μεταφέρεις στο τραπεζικό λογαριασμό για να είναι διαθέσιμα με τη κάρτα σου.

Εχει κάποιο fee αυτό για ένα ποσό 12€ που θέλω να μεταφέρω?

Δημοσ.

Ξέρεις δεν το έχω κάνει ποτέ γιατί κάνω μόνο αγορές με το paypal και ποτέ δεν έχω δεχτεί χρήματα για να τα μεταφέρω σε λογαριασμό μου.

Μπορείς να τα ξοδέψεις σε κατάστημα που δέχεται paypal,όχι supermarket.

Δημοσ.

Εμένα πρόσφατα μου κράτησε 3€ η alpha bank, δεν ξέρω αν κάθε τράπεζα έχει άλλη προμήθεια και αν παίζει ρόλο το ποσό που τραβάς.

Δημοσ.

Εχει χρεωση. Δεν νομιζω να σε συμφερει για 12 ευρω. Ψαξε στην τραπεζα σου ποσο ειναι το εισερχομενο εμβασμα απο εε.

Δημοσ.

Εδω  λεει αυτα:[table]Τιμολόγιο Λοιπών Εργασιών
[Ε.Τ.Ε.
-
Δ/νση Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας Ομίλου
]
[Ενημέρωση:
0
5
/
0
7
/201
7
]
4
/
39
Κίνηση Κεφαλαίων σε
Ευρώ και Συνάλλαγμα
Εισ
ερχόμενα Εμβάσματα
1.
Εισερχόμενα εμβάσματα σε ευρώ από άλλη Τράπεζα εσωτερικού ή χώρα Ευρ. Ένωσης:
1.1.
Σε πίστωση λογαριασμού καταθέσεων του δικαιούχου:
STP NON STP
1.1.1
ποσού έως €15
Χωρίς προμήθεια
€3
1.1.2
ποσού από €15,01 έως
€5.000
€3 €9
1.1.3
ποσού από €5.000,01 έως €12.500
€4 €9
1.1.4
ποσού από €12.500,01 έως €50.000
€7 €14
1.1.5
ποσού από
€50.000,01
και άνω
€10 €20 [/table]

https://www.nbg.gr/greek/pricing-of-products-and-services/Documents/%CE%A4%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF%20%CE%9B%CE%BF%CE%B9%CF%80%CF%8E%CE%BD%20%CE%95%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%8E%CE%BD[2]/%CE%9B%CE%BF%CE%B9%CF%80%CE%AD%CF%82%20%CE%95%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82[1]/web_portal_elliniko_timologio_loipwn_ergasiwn.pdf

Τελικά λέω κάνω κάτι άλλο.Μπορεί κάποιος με λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα με e-banking να του στείλω τα 24€ που έχω στο paypal στο δικό του paypal και αυτός να μου στείλει μου στείλει μεσω e-banking τα 24€?

Δημοσ.

Και ποια η διαφορα να τα στειλεις στο paypal του αλλου και αυτος σε σενα ,απο το να τα κανεις withdraw στον δικο σου συνδεδεμενο λογαριασμο ?

Εκτος φανταζομαι για πιο γρηγορα :mellow:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...