CrazyTown Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Εχω δυο καναρινια αρσενικο και θυληκο σε τεραστιο κλουβι ενα επι ενα μετρο περιπου. Το θυληκο γεννησε προσφατα δυο αυγα με διαφορα ημερων λογικα διοτι απ το ενα εχει βγει ενα πουλακι. Τις πρωτες μερες ηταν ζωηρο μετα αρχισε να σηκωνεται κλασσικα ανοιγει το στομα για τροφη κλπ. Εχει μεγαλωσει αρκετα οποτε πιστευω το ταιζουν., δεν τους εχω δει ποτε να το ταιζουν, αλλα βλεπω οτι μεγαλωνει και τωρα αρχιζει να βγαζει τριχουλες και φτερα. Μου φαινεται παραξενο οτι τωρα τελευταια οποτε τα βλεπω η μανα καθετε και κλωσσαει οχι μονο το αυγο αλλα και το ιδιο το πουλακι, το καλυπτει ολοκληρο. Βλεπω στο youtube πολλοι εκτροφεις καθονται και τα ταιζουν με συραγγα ανα τρεις ωρες, εγω δεν εχω το χρονο να το κανω αυτο. Αμα βγαλω το αυγο θα ασχοληθουν περισσοτερο μαζι του η να τα αφησω ως εχουν; Οσον αφορα το ταισμα τους δινω καθε μερα σπορακια για καναρινια, αυγοτροφη εμποριου, αυγο βραστο, αγγουρακια φετες μηλου μεταξυ αλλων, και τους εχω και μια κολυμβηθρουλα, στην οποια παρατηρω οτι το χειμωνα βουταγαν μεσα πιο συχνα απ οτι τωρα το καλοκαιρι. Επισης δεν ξερω αν πρεπει να τα χωρισω. Δεν ειναι και ευκολο βεβαια το χερι μου να ταλαντευεται σε χωρο ενος μετρου να πιασει το οποιο πουλι. Οποιος ασχολειται η εχει εμπειρια ας ποσταρει, ευχαριστω!
τότε τι κρίμα Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δεν ειναι και ευκολο βεβαια το χερι μου να ταλαντευεται σε χωρο ενος μετρου να πιασει το οποιο πουλι. έχεις σκεφτεί να το ταΐσεις κονσέρβα PORTOLA;
greekbusters Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Εφόσον είναι καναρίνια άσε τους γονείς να ταΐσουν το παιδί μόνα τους . Αν ήταν αλλο είδος όπως πχ παπαγάλοι ίσως χρειαζόταν να το ταΐσεις εσύ ώστε να το εξημερωσεις
panosno1com Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δεν ισχυει οτι το αρσενικο παει και σπαει το αυγο ? Ειχα ακουσει (και πιο μικρος που οι παππουδες μουωειχαν διαφορα πουλια) πως οταν εχει αυγο στο κλουβι τοτε βγαζουν το αρσενικο γιατι παει και πειραζει το αυγο,,, ενημερωτικα ρωταω πιο πολυ σορρυ για το hijack
*nenya* Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Βλεπω τον τιτλο και νομιζα οτι διαβαζω για καναρινι που κλωτσαει τον νεοσσο του ενω παραλληλα τον βριζει. XD ισως πρεπει να αλλαξω γυαλια 7
green gordon Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Tea-bag του κανει, ειναι μαλλον gamer η καναρινομανα.
Mozzie Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Βλεπω τον τιτλο και νομιζα οτι διαβαζω για καναρινι που κλωτσαει τον νεοσσο του ενω παραλληλα τον βριζει. XD ισως πρεπει να αλλαξω γυαλια 1
ILIAS GR Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Γνωρίζεις την καταγωγή του κάναρου; Μήπως παίζει κάτι τέτοιο;
panosno1com Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Γνωρίζεις την καταγωγή του κάναρου; Μήπως παίζει κάτι τέτοιο; 3.jpg αμέ ,πως λεμε αλογομυγα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα