kgian Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Το πόσταρε ένα παιδί στο θέμα με τα vr games. Μιλάμε για υπερπροσφορά. Φυσικά το μαγαζί είναι αξιόπιστο. https://www.caseking.de/en/oculus-rift-virtual-reality-headset-oculus-touch-motion-controller-vrbu-003.html 2
darksoho33 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 guys σε 2μηνες η Microsoft και αλλες εταιριες θα κυκλοφορησουν γυαλια vr χωρις να χρειαζεσαι pc, κινητο ή κατι αλλο με κοστος 250 δολαρια. θα ενσωματωνουν cpu, gpu etc. οποτε θεωρω οτι ολα αυτα θα αποτελουν πλεον παρελθον. σιγουρα το ποστ του ts ειναι κ αποτελη προσφορα για τωρα.
kgian Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Τα windows mixed reality headsets θα ξεκινάνε υποτίθεται από 399$ για το σύστημα της acer και ΔΕΝ θα έχουν ενσωματωμένη cpu gpu κλπ.Θα είναι κανονικά με καλώδιο. Πως θα μεταφραστούν τα 400$ σε ευρώ είναι άγνωστο. Επίσης θα έχουν οθόνη LCD και όχι OLED όπως το rift και το vive. H συμβατότητά τους με το steamVR και ακόμα περισσότερο με το oculus home δεν έχει σχολιαστεί καθόλου. Τα χειριστήριά τους είναι άγνωστο πως θα συμπεριφέρονται μια και θα γίνονται tracked από τις καμερες του headset. To θέμα είναι πως αυτή την στιγμή το oculus rift είναι μια εξαιρετική και ολοκληρωμένη λύση με πολύ καλό κόστος (στην παραπάνω προσφορά), με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και την μεγαλύτερη υποστήριξη software. Θα έλεγα πως αν κάποιος το σκεφτεται έστω και λίγο πρέπει να το χτυπήσει. 5
paragontikos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 επισης με την ms να κρατάτε μικρο καλάθι, ειδικα για hardware
bloodraven Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δεν επρεπε να την δω την προσφορά, Kgian με ξεφραγκιασες..... , άσε που αν αξίζει με βλέπω να χωρίζω...
kgian Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δεν επρεπε να την δω την προσφορά, Kgian με ξεφραγκιασες..... , άσε που αν αξίζει με βλέπω να χωρίζω... Την έριξες την παραγγελία; έλα στο θέμα με τα vr games για κουβέντα.
darksoho33 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Kgian τα mixed reality θα εχουν τιμη 250$ και τα χειριστηρια στα 150-180.
kgian Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Εγώ παντού τιμές βλέπω από 299$ οοοταν κυκλοφορήσουν και πως θα μεταφραστεί σε €, και αν θα είναι καλά και και. Το θέμα είναι πως αν δεν είχα ήδη το rift σε αυτή την τιμή θα το έπαιρνα χτες.
Papakaliati Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 guys σε 2μηνες η Microsoft και αλλες εταιριες θα κυκλοφορησουν γυαλια vr χωρις να χρειαζεσαι pc, κινητο ή κατι αλλο με κοστος 250 δολαρια. θα ενσωματωνουν cpu, gpu etc. οποτε θεωρω οτι ολα αυτα θα αποτελουν πλεον παρελθον. σιγουρα το ποστ του ts ειναι κ αποτελη προσφορα για τωρα. Με τα Hololens στα 3κ, περιμενε εσυ να βγαλουν vr ( με πολυ μεγαλυτερες 3d rendending απαιτησεις) στα 250. Και μετα ξυπνησες.
bilythekid Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 προτιμω να παρω οθονη με αυτα τα λεφτα Δεν θα δεις κάτι καινούργιο,ενώ με το vr?πιστεύω αξίζει ψήνομαι κι εγώ...
kgian Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Το gaming σε οθόνη ή προτζέκτορα μου φαίνεται τόσο αστείο πλέον. Ας μην μιλήσω για driving&flight simulators.
NaGR Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 να ρωτήσω για το μαγαζί, πόσο αξιόπιστο είναι? στο idealo δεν έχει καθόλου καλές κριτικές. επειδή και το alternate.de το έχει ίδια τιμή (δεν ξέρω πόσο βγαίνει με τα μεταφορικά) Το gaming σε οθόνη ή προτζέκτορα μου φαίνεται τόσο αστείο πλέον. Ας μην μιλήσω για driving&flight simulators. για μίλα για simulators γιατί μόνο για αυτό με ενδιαφέρει δεν έχω ισχυρό pc (g3258 4,1 GHz και r285) αλλά διαβάζω οτι το aerofly fs2 δεν έχει πρόβλημα σε vr ακόμα και με μέτρια hw specs 1
Andy Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 εκτος απο τα παιχνιδια εχει τιποτα παραπανω εξοδα?δηλαδη θα χρειαστω να παρω και τιποτα αλλο για να ειναι κομπλε το setup?
Papakaliati Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 προτιμω να παρω οθονη με αυτα τα λεφτα. Ποιος ανεφερε οτι το διλημα ειναι οθονη ή Ριφτ; Εχω την εντυπωση οτι το ΗΤC Vive εχει κερδισει την μαχη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα