pel755 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Καλημέρα, πρώτο μήνυμα στο φόρουμ, το διαβάζω καιρό. Εχω έναν λογαριασμό (συν κάρτα) στην skrill, με τα πραγματικά μου στοιχεία. Λαμβάνω κάθε μήνα χρήματα από τον αντίστοιχο προσωπικό λογαριασμό ενός φίλου (που έχει μια εταιρία). Ερωτήματα 1) Πρέπει να τα δηλώσω στην εφορία και αν ναι, με ποιον τρόπο; 2) Αυτά τα χρήματα στα ηλεκτρονικά πορτοφόλια και δη στη skrill φαίνονται κάπου; Εννοώ, ελέγχονται από τις αρχές; 3) Κάνω πάρα πολλές συναλλαγές με την κάρτα της skrill σε ελληνικά καταστήματα. Θα έχω πρόβλημα (με εφορία); Χίλια ευχαριστώ εκ των προτέρων, ίσως έχουν απαντηθεί ξανά οι ερωτήσεις, αλλά δεν τις βρήκα. Pel 1
CrazyBlogger Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 1)Κανονικα πρεπει να τα δηλωνεις..Αναλογα και για ποιο λογο στα στελνει ο φιλος σου.Εισαι εργαζομενος του?Αρα λογικα εισαι ασφαλισμενος και δουλευεις με συμβαση.Ειναι δωρεα?Πρεπει να πληρωθει ο αντισοιχος φορος.... Απο οτι καταλαβα δεν θελεις να τα δηλωσεις,οποτε πρεπει να ρωτησεις σιγουρα λογιστη πριν βρεθεις προ εκπληξεως...Παντα ολα εξαρτωνται και απο τον ογκο συναλλαγων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα