Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους σας ξεχωριστά B)  B) !!!

Έχω μια απορία σχετικά με το PayPal. Αν κάποιος μου μεταφέρει στον λογαριασμό μου ένα πόσο μέσω PayPal Transfer (με τα λοιπά έξοδα) , αυτό το ποσό θα μπορέσω να το μεταφέρω στην κάρτα μου και αργότερα από την κάρτα αυτή να βγάλω το ποσό σε μορφή cash :-D  :lol: χωρίς καμία επιβάρυνση ???

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους σας ξεχωριστά B) B) !!!

Έχω μια απορία σχετικά με το PayPal. Αν κάποιος μου μεταφέρει στον λογαριασμό μου ένα πόσο μέσω PayPal Transfer (με τα λοιπά έξοδα) , αυτό το ποσό θα μπορέσω να το μεταφέρω στην κάρτα μου και αργότερα από την κάρτα αυτή να βγάλω το ποσό σε μορφή cash :-D :lol: χωρίς καμία επιβάρυνση ???

Ουτε το tranfer που λες έχει έξοδα ουτε μετέπειτα μεταφορά και τα δυο είναι ανέξοδα.

Η μεταφορά όμως των χρημάτων που εχεις στο παυπαλ γίνεται μονο σε τραπεζικό λογαριασμό το οποίο πρέπει να συνδέσεις στο παυπαλ, (μεταφορά σε κάρτες δεν γίνεται)

Δημοσ.

Ουτε το tranfer που λες έχει έξοδα ουτε μετέπειτα μεταφορά και τα δυο είναι ανέξοδα.

Η μεταφορά όμως των χρημάτων που εχεις στο παυπαλ γίνεται μονο σε τραπεζικό λογαριασμό το οποίο πρέπει να συνδέσεις στο παυπαλ, (μεταφορά σε κάρτες δεν γίνεται)

Α ακόμα καλύτερα!!!

Άρα τα χρήματα μεταφέρονται σε τραπεζικό λογαριασμό που είναι συνδεδεμένο με το PayPal και επομένως τα χρήματα αυτά που είναι στο τραπεζικό λογαριασμό γίνεται να τα κάνεις ανάληψη , σωστά :-D :-D ?

Δημοσ.

Ναι γίνεται έμβασμα απο το paypal στο λογαριασμό σου, στο οποιο επιβαρύνεσαι (απο την τραπεζα ΣΟΥ) τα εξοδα εισερχομενου εμβασματος ( ποσό αναλογα με την τραπεζα). Πχ το λιγοτερο ειναι 3 ευρω, οποτε αν θες να μεταφερεις 5 ευρω για cach, ουσιαστικά θα πάρεις 2

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...