Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Έχω παραγγείλει πολλά πράγματα απο το εξωτερικό και με τα Tracking Number απο την εταιρια που τα εχουν στειλει δειχνουν πως βρισκόντε στο Αεροδρομιο

Μπαινω στην σελιδα των ΕΛΤΑ και στο συστημα τους δειχνει οτι απλα τα εχουν σταλλει απο την χωρα προελευσης

Ξερει κανεις τι γινεται αυτες τις μερες στα αεροδρομια ή ελτα?

Δημοσ.

Καλησπέρα

Έχω παραγγείλει πολλά πράγματα απο το εξωτερικό και με τα Tracking Number απο την εταιρια που τα εχουν στειλει δειχνουν πως βρισκόντε στο Αεροδρομιο

Μπαινω στην σελιδα των ΕΛΤΑ και στο συστημα τους δειχνει οτι απλα τα εχουν σταλλει απο την χωρα προελευσης

Ξερει κανεις τι γινεται αυτες τις μερες στα αεροδρομια ή ελτα?

Εχει φτάσει Ελλάδα και περιμένεις περιπου 10-12 ημέρες να ανοιχτεί ο σάκος και να σκαναριστεί στο συστημα των ΕΛΤΑ. 

ΜΕΤΑ θα σου δειξει ποια ειναι η πορεία του και εκεί θα δεις αν μπει και μέινει τελωνείο για ταρίφα.

Ετσι γίνεται, δεν ειναι απεργία

Είναι προιόντα εκτός ΕΕ; Εάν ναι τότε έχουν κολλήσει τελωνείο.

Αυτό γίνεται μονο αν εμφανιστεί στο συστημα των ελτα και εκεί φαίνεται ή οχι αν σταμάτησε τελωνείο. Οχι πριν.

Δημοσ.

Κι εγώ αφού φρίκαρα από την αναμονή, πήρα στα κεντρικά τηλ, ρώτησα αν έχω δέμα και πήγα και πήρα το δέμα μόνη μου. Έχουν οι ταχυδρόμοι άδειες λόγω καλοκαιριού.

• Like 1
Δημοσ.

Παραγγελεια απο Aliexpress.Αξιας 30$ δεν κολλησε στο τελωνειο.Δευτερα θα εχω το δεμα κατα 99%.

post-329989-0-80933600-1499430912_thumb.png

Δημοσ.

Εδώ και 20 μέρες έχει προσγειωθεί το δέμα μου και είναι ακόμη στο αεροδρόμιο.

Αν μπει και τελωνείο,χαιρετίσματα..

Δημοσ.

Εδώ και 20 μέρες έχει προσγειωθεί το δέμα μου και είναι ακόμη στο αεροδρόμιο.

Αν μπει και τελωνείο,χαιρετίσματα..

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και ναι μετα απο πολλες μερες στο αεροδρομιο, επιτελους το σκαναραν!

Firefox_Screenshot_2017-08-01_T08-42-51.

Πάνω στην απόγνωση μου, τους έστειλα και e-mail

e-mail-1.png
elta-2.png

Το συμπέρασμα που έβγαλα εγώ:

Το δέμα μου έφτασε στης αποθήκες του Αεροδρομίου στις 2/7

Τα ΕΛΤΑ το σκάναραν στις 26/7

Τους πήρε 24  μέρες να σκάναρουν το δέμα μου.

Από τι έχω διαβάσει στις ειδήσεις τα ΕΛΤΑ έχουν έλλειψη προσωπικού + αδείες λόγου καλοκαιριού + ζέστη + τεμπελιά

Γνώμη μου πάντα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Από τι έχω διαβάσει στις ειδήσεις τα ΕΛΤΑ έχουν έλλειψη προσωπικού + αδείες λόγου καλοκαιριού + ζέστη + τεμπελιά

Γνώμη μου πάντα.

ολα τα παραπανω συν περικοπες συν οτι χρωστανε της μιχαλους και κοβουν απ'οπου μπορουν.

εγω περιμενα 2 πακετα στη θυριδα εδω και ποσο καιρο και δε τα βαζανε γιατι "λειπει ο ανθρωπος που ειναι υπευθυνος για τις θυριδες". επρεπε να μυρισω τα νυχια μου οτι ηρθαν

Δημοσ.

3 δέματα από eBay που τα παρήγγειλα Μάρτη,1 Ιουνίου και 15 Ιουνιου δεν έφτασαν ποτέ. μίλαμε για μικρής αξίας Σύνολο 10 ευρώ.

τι μπορεί να έπαθαν;

Εγω στην θεση σου δεν θα τα περιμενω καν

Θα ανοιγα και e-bay case "Item not received" να παρω τα λεφτα μου πισω.

Καμια φορα τα αρπαζουν οι ταχυδρομοι

Τυχαινει να εχω δουλεψει 8 μηνες ως ταχυδρομος και εχουν δει πολλα τα ματια μου.

Δημοσ.

να επικοινωνήσω πρώτα με τους πωλητές; ναι αλλά αν δεν φταίνε αυτοί; τι σκατά να κάνει ο ταχυδρόμος την ζελατίνα που παρήγγειλα για το κινητό μου; ή έτσι κλέβουν στην τύχη; και μόνο τα δικά μου; μιλάμε για 3 δέματα!

Δημοσ.

Και δεν μπορώ να επιλέξω i didn't receive it για αυτό που παρήγγειλα τον Μάρτη και για αυτό που παρήγγειλα 1 Ιούνη

Μόνο για αυτό που παρήγγειλα 15 Ιουνίου μπορώ.

Μ ηρθε χαρτι να παω αυριο να παραλαβω 16!!!δεματα

Μαζεμενα.

Τι κανανε τοσες μερες απορω.

περιοχή; όλα από Κίνα αυτά που περιμένεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...