stelios18120 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Αθηνα Αιγαλεω Ναι ολα απο κινα Alixpress και gearbest Ειδα το χαρτι κ δεν το πιστευα. Στην αρχη νομιζα ελεγε 6 δεματα αλλα μετα ειδα καλυτερα κ εγραφε 16!!! Αυριο μετα τις 10 παω να παραλαβω επιτελους.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 πότε τα παρήγγειλες; μέσα σε μια εβδομάδα; ή κάποια έχει περισσότερο καιρό; και το κυριότερο, πέρασαν τελωνείο;
stelios18120 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δεν περασε κανενα τελωνειο Ολα απλα δεματα χωρις tracking μικρου μεγεθους ολα,και ολα με china post Ολα μεχρι 10 ευρω αξια (απο 1.5 ευρω μεχρι 10.50€ το ακριβοτερο) Πανε ακριβως 60 μερες που εκανα τις παραγγελιες.ηταν ολες την ιδια μερα.
kage Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Εχω παει στα ελτα αποθηκη cargo..επειδη ειναι κλασσικο δημοσιο οποιος φαει εκτελωνισμο πρεπει να αισθανεται ο μλκς της μερας ή να γραφε το δεμα απ εξω mobile tablet κτλ Η διαλογη στις κλουβες γινοταν με μολις 3 ατομα.. Ολα αυτα δεν αφορουν το 17 που εγιναν καποιες αλλαγες και δεν ξερω τι παιζει../ _______ 13 μερες εκανε να το σκαναρουν απο την ημερα π εφτασε στα ελτα και ακομη θελει 2 -3 μερες...Συνολο 1 μηνα και μερικες μερες.. Απο ιδιο σιτε ιδιο μεγεθος ιδια εταιρεια αποστολων αλλα 2 δεματα ηρθαν σε μισο μηνα αλλα ηταν μαιος +ιουνιος!!!
stelios18120 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μετα απο 60 μερες ειχαν μπουκωσει ολα και ηρθαν ταυτοχρονα 16 δεματα Τρελααα αλλα παλι καλα!! 3
μπιπ μπιπ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 ρώτησες που μπουκωσαν; εμένα δεν μου έχει έρθει τίποτα εδώ και 4 μήνες.
stelios18120 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δεν ξερω Παντως μ ειπε ο υπαλληλος οτι υπαρχει τεραστιος ογκος δεματων στις διανομες αλλα λιγα ατομα λογω καλοκαιρινων αδειων
μπιπ μπιπ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 2 μήνες λοιπόν..πόση υπομονή να κάνω μέχρι και στα κέντρα διανομής απέναντι από το Ιπποκράτειο πήγα και δεν είχαν πάει ούτε εκεί τα δέματα
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Και δεν μπορώ να επιλέξω i didn't receive it για αυτό που παρήγγειλα τον Μάρτη και για αυτό που παρήγγειλα 1 Ιούνη Μόνο για αυτό που παρήγγειλα 15 Ιουνίου μπορώ. περιοχή; όλα από Κίνα αυτά που περιμένεις; Αν δεν μπορείς να επιλέξεις μέσα από ebay άνοιξε case στο PayPal (έχεις 6 μήνες από την αγορά στο PayPal) 1
nas91 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Να μην ανοιγω παρομοιο θεμα... Εχω παραγγειλει απο Banggood μια συσκευη xiaomi και ενω ειμαι απο Καβαλα,το δεμα δειχνει να εχει ερθει απο ελβετια,μετα πηγε αθηνα,μετα θεσσαλονικη,και τωρα ξανα εφυγε αθηνα.. Πηρα στα ελτα αλλα δε βγαινει ακρη.Γνωριζει κανεις γιατι κανει γυρες το δεμα μου? Μηπως να επικοινωνησω με banggood?
jek20 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Εγω παραγγειλα ενα δέμα απο banggood, ηρθε ελλάδα στις 22 Ιουνιου, και απο τότε έχει κολλήσει στο τελωνείο. Πήρα σήμερα τηλ και μου είπαν έχω πέσει στην περίπτωση και οτι μπορεί να κάνει και ενάμιση μήνα για να εκτελωνιστεί.
scullyist Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Να μην ανοιγω παρομοιο θεμα... Εχω παραγγειλει απο Banggood μια συσκευη xiaomi και ενω ειμαι απο Καβαλα,το δεμα δειχνει να εχει ερθει απο ελβετια,μετα πηγε αθηνα,μετα θεσσαλονικη,και τωρα ξανα εφυγε αθηνα.. Πηρα στα ελτα αλλα δε βγαινει ακρη.Γνωριζει κανεις γιατι κανει γυρες το δεμα μου? Μηπως να επικοινωνησω με banggood? Το μόνο αφύσικο στη διαδρομή είναι που ξαναγύρισε Αθήνα, το οποίο έχει συμβεί σε αρκετούς τις τελευταίες μέρες, και: ένας από αυτούς είπε -σε γειτονικό φόρουμ- πως μίλησε με τελωνείο Θεσσαλονίκης και του είπαν πως έφτασαν 4 κοντέινερ Θεσσαλονίκη, αλλά επειδή στην Υεδ Θεσσαλονίκης δεν έχει στηθεί ακόμη το νέο σύστημα για τους εκτελωνισμούς, τα ξαναστείλανε πίσω Αθήνα να γίνει τελικά ο εκτελωνισμός εκεί.
nas91 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Το μόνο αφύσικο στη διαδρομή είναι που ξαναγύρισε Αθήνα, το οποίο έχει συμβεί σε αρκετούς τις τελευταίες μέρες, και: ένας από αυτούς είπε -σε γειτονικό φόρουμ- πως μίλησε με τελωνείο Θεσσαλονίκης και του είπαν πως έφτασαν 4 κοντέινερ Θεσσαλονίκη, αλλά επειδή στην Υεδ Θεσσαλονίκης δεν έχει στηθεί ακόμη το νέο σύστημα για τους εκτελωνισμούς, τα ξαναστείλανε πίσω Αθήνα να γίνει τελικά ο εκτελωνισμός εκεί. Κατι τετοιο παιζεται μαλλον...
nas91 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Εγω παραγγειλα ενα δέμα απο banggood, ηρθε ελλάδα στις 22 Ιουνιου, και απο τότε έχει κολλήσει στο τελωνείο. Πήρα σήμερα τηλ και μου είπαν έχω πέσει στην περίπτωση και οτι μπορεί να κάνει και ενάμιση μήνα για να εκτελωνιστεί. Τελεια!
μπιπ μπιπ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Αν δεν μπορείς να επιλέξεις μέσα από ebay άνοιξε case στο PayPal (έχεις 6 μήνες από την αγορά στο PayPal) δε γίνεται και πάλι με οδηγεί στην σελίδα του ebay κι επειδή το παρήγγειλα 7 Μαρτίου, δεν υπάρχει να το επιλέξω για να ανοίξω case
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα