Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αθηνα

Αιγαλεω

Ναι ολα απο κινα

Alixpress και gearbest

Ειδα το χαρτι κ δεν το πιστευα.

Στην αρχη νομιζα ελεγε 6 δεματα αλλα μετα ειδα καλυτερα κ εγραφε 16!!!

Αυριο μετα τις 10 παω να παραλαβω επιτελους.

Δημοσ.

Δεν περασε κανενα τελωνειο

Ολα απλα δεματα χωρις tracking μικρου μεγεθους ολα,και ολα με china post

Ολα μεχρι 10 ευρω αξια (απο 1.5 ευρω μεχρι 10.50€ το ακριβοτερο)

Πανε ακριβως 60 μερες που εκανα τις παραγγελιες.ηταν ολες την ιδια μερα.

Δημοσ.

Εχω παει στα ελτα αποθηκη cargo..επειδη ειναι κλασσικο δημοσιο οποιος φαει εκτελωνισμο πρεπει να αισθανεται ο μλκς της μερας ή να γραφε το δεμα απ εξω mobile tablet κτλ :P

Η διαλογη στις κλουβες γινοταν με μολις 3 ατομα..

Ολα αυτα δεν αφορουν το 17 που εγιναν καποιες αλλαγες και δεν ξερω τι παιζει../

_______

13 μερες εκανε να το σκαναρουν απο την ημερα π εφτασε στα ελτα και ακομη θελει 2 -3 μερες...Συνολο 1 μηνα και μερικες μερες..

Απο ιδιο σιτε ιδιο μεγεθος ιδια εταιρεια αποστολων αλλα 2 δεματα ηρθαν σε μισο μηνα αλλα ηταν μαιος +ιουνιος!!!

• Moderators
Δημοσ.

Και δεν μπορώ να επιλέξω i didn't receive it για αυτό που παρήγγειλα τον Μάρτη και για αυτό που παρήγγειλα 1 Ιούνη

Μόνο για αυτό που παρήγγειλα 15 Ιουνίου μπορώ.

περιοχή; όλα από Κίνα αυτά που περιμένεις;

Αν δεν μπορείς να επιλέξεις μέσα από ebay άνοιξε case στο PayPal (έχεις 6 μήνες από την αγορά στο PayPal)
  • Like 1
Δημοσ.

Να μην ανοιγω παρομοιο θεμα...

Εχω παραγγειλει απο Banggood μια συσκευη xiaomi και ενω ειμαι απο Καβαλα,το δεμα δειχνει να εχει ερθει απο ελβετια,μετα πηγε αθηνα,μετα θεσσαλονικη,και τωρα ξανα εφυγε αθηνα..

Πηρα στα ελτα αλλα δε βγαινει ακρη.Γνωριζει κανεις γιατι κανει γυρες το δεμα μου?

Μηπως να επικοινωνησω με banggood?

Δημοσ.

Εγω παραγγειλα ενα δέμα απο banggood, ηρθε ελλάδα στις 22 Ιουνιου, και απο τότε έχει κολλήσει στο τελωνείο. Πήρα σήμερα τηλ και μου είπαν έχω πέσει στην περίπτωση και οτι μπορεί να κάνει και ενάμιση μήνα για να εκτελωνιστεί.

Δημοσ.

Να μην ανοιγω παρομοιο θεμα...

Εχω παραγγειλει απο Banggood μια συσκευη xiaomi και ενω ειμαι απο Καβαλα,το δεμα δειχνει να εχει ερθει απο ελβετια,μετα πηγε αθηνα,μετα θεσσαλονικη,και τωρα ξανα εφυγε αθηνα..

Πηρα στα ελτα αλλα δε βγαινει ακρη.Γνωριζει κανεις γιατι κανει γυρες το δεμα μου?

Μηπως να επικοινωνησω με banggood?

Το μόνο αφύσικο στη διαδρομή είναι που ξαναγύρισε Αθήνα, το οποίο έχει συμβεί σε αρκετούς τις τελευταίες μέρες, και: ένας από αυτούς είπε -σε γειτονικό φόρουμ- πως μίλησε με τελωνείο Θεσσαλονίκης και του είπαν πως έφτασαν 4 κοντέινερ Θεσσαλονίκη, αλλά επειδή στην Υεδ Θεσσαλονίκης δεν έχει στηθεί ακόμη το νέο σύστημα για τους εκτελωνισμούς, τα ξαναστείλανε πίσω Αθήνα να γίνει τελικά ο εκτελωνισμός εκεί.

Δημοσ.

Το μόνο αφύσικο στη διαδρομή είναι που ξαναγύρισε Αθήνα, το οποίο έχει συμβεί σε αρκετούς τις τελευταίες μέρες, και: ένας από αυτούς είπε -σε γειτονικό φόρουμ- πως μίλησε με τελωνείο Θεσσαλονίκης και του είπαν πως έφτασαν 4 κοντέινερ Θεσσαλονίκη, αλλά επειδή στην Υεδ Θεσσαλονίκης δεν έχει στηθεί ακόμη το νέο σύστημα για τους εκτελωνισμούς, τα ξαναστείλανε πίσω Αθήνα να γίνει τελικά ο εκτελωνισμός εκεί.

Κατι τετοιο παιζεται μαλλον...

Δημοσ.

Εγω παραγγειλα ενα δέμα απο banggood, ηρθε ελλάδα στις 22 Ιουνιου, και απο τότε έχει κολλήσει στο τελωνείο. Πήρα σήμερα τηλ και μου είπαν έχω πέσει στην περίπτωση και οτι μπορεί να κάνει και ενάμιση μήνα για να εκτελωνιστεί.

Τελεια!

Δημοσ.

Αν δεν μπορείς να επιλέξεις μέσα από ebay άνοιξε case στο PayPal (έχεις 6 μήνες από την αγορά στο PayPal)

δε γίνεται και πάλι με οδηγεί στην σελίδα του ebay

κι επειδή το παρήγγειλα 7 Μαρτίου, δεν υπάρχει να το επιλέξω για να ανοίξω case

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...