Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

δε γίνεται και πάλι με οδηγεί στην σελίδα του ebay

κι επειδή το παρήγγειλα 7 Μαρτίου, δεν υπάρχει να το επιλέξω για να ανοίξω case

Μεχρι 6 μηνες μετα την αγορα μπορεις να ανοιξεις κανονικα dispute στο paypal ψαξε λιγο στη σελιδα του θα το βρεις

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σοβαρά; για αυτό αργεί τόσο; και που γνωρίζουν πόσο κοστίζει το δέμα. Το δέμα του 0.67 ευρώ το έλαβα σήμερα χωρίς να πληρώσω κάτι πάντως.

Το δέμα ανοίγεται μπροστά σου στα ακριβά πλέον. Ειδικά όσα πηγαίνουν στο αεροδρόμιο. Την πάτησα έξι φορές, τα πλήρωσα χρυσά, και το έκοψα.

Δημοσ.

Και γω έχω πάρει από volumerate και από την Κυριακή τελωνείο... Αξία 20€ αυτά που έχει. Ελπίζω μην υπάρξει καμία χρέωση

Δημοσ.

Ερωτηση:

Εγω παραγγειλα κινητο απο GearBest και επελεξα PostNL οπου ειναι απο Ολλανδια για μεταφορικη

Το Δεμα φαινεται να ερχεται απο Ολλανδια, οποτε θεωριτικα πιανεται απο Ευρωπαικη Ενωση ή απο Κίνα;

Το δεμα τωρα ειναι στο τελωνειο +1 μηνα

Ποσο καιρο σας πηρε για να εκτενωληστουν τα δεματα;

• Moderators
Δημοσ.

Ερωτηση:

Εγω παραγγειλα κινητο απο GearBest και επελεξα PostNL οπου ειναι απο Ολλανδια για μεταφορικη

Το Δεμα φαινεται να ερχεται απο Ολλανδια, οποτε θεωριτικα πιανεται απο Ευρωπαικη Ενωση ή απο Κίνα;

Το δεμα τωρα ειναι στο τελωνειο +1 μηνα

Ποσο καιρο σας πηρε για να εκτενωληστουν τα δεματα;

Δεν κοιτανε ενδιαμεσες στασεις

χωρα προελευσεις κοιτανε (φαινετε και απο το tracking) , οτι το post nl ειναι ολανδικο ταχυδρομειο δεν λεει κατι , στην κινα λογο μεγαλης αγορας πολλες ταχυδρομικες υπηρεσιες απο διαφορες χωρες εχουν παραρτηματα

Δημοσ.

Επειδη εχει αρχισει να με ανυσηχει ολη η φαση με το τελωνειο για να καταλαβω λιγο τι γινεται

Το Gearbest δεν βαζει ποτε αποδειξεις που να αναγραφουν το ποσο αγορας μεσα στο δεμα

Βαση πια κρητιρια θα φορολογησουν το δεμα μου;

Δημοσ.

Επειδη εχει αρχισει να με ανυσηχει ολη η φαση με το τελωνειο για να καταλαβω λιγο τι γινεται

Το Gearbest δεν βαζει ποτε αποδειξεις που να αναγραφουν το ποσο αγορας μεσα στο δεμα

Βαση πια κρητιρια θα φορολογησουν το δεμα μου;

Στην τύχη.

Άμα είναι κάτι που φαίνεται να είναι μικρής αξίας, παίζει να περάσει έτσι ή το πολύ να δώσεις κανά 3ευρω.

Άμα είναι κάτι που αναγνωρίζει ο τελωνειακός τι είναι ή το γράφει κάπου πάνω στο κουτί, παίζει να κάνει ένα search στην σελίδα του καταστήματος και να βρει την τιμή του.

Αν είναι κινητό, πολλά τα βάζουν 100 ευρώ για να μην κάθονται να ψάχνουν ένα ένα τα μοντέλα και πόσο κοστίζουν, βάζουν εκεί μια ενδεικτική τιμή ότι κοστίζει 100 ευρώ και σε φορολογούν πάνω σε αυτή.

Αν το δει να φαίνεται πολύ ακριβό κινητό, παίζει πάλι να κάτσει να ψάξει πόσο κοστίζει πάνω κάτω, βασικά με ένα google search και ό,τι βγει πρώτο (με αποτέλεσμα να έχουμε δει και τρελές χρεώσεις).

Γενικά, είναι ό,τι να 'ναι η φάση, λόττο εντελώς, παίζει να μην πληρώσεις τίποτα, παίζει να δώσεις κανά 3ευρω, παίζει να πληρώσεις και τα μαλλιά σου γιατί έπεσες σε τρελό.

Δημοσ.

Επειδη με ΕΛΤΑ εχω αρκετα χρονια να συνεργαστω...Για δωστε μου τα φωτα σας.

Παραδειγμα: Συστημενο δεμα απο Αθηνα, για Αθηνα εχει ηδη 10 εργασιμες απο την μερα που σταλθηκε και δεν εχω παρει καν ειδοποιηση. Μαλιστα, συμφωνα με το tracking number το δεμα βρισκεται στα ΕΛΤΑ της περιοχης μου εδω και 5-6 εργασιμες. Απο εκει και περα ομως ουτε φωνη, ουτε ακροαση. Να θεωρησω οτι η εργατια των γραφειων των ΕΛΤΑ δουλεψε πολυ μεσα στο 2017 και ειπαν να ξεκουραστουν ομαδικως (και) αυτες τις ημερες ή να αρχισω να ανησυχω για την τυχη του δεματος;

Τα ιδια ακριβως και με καποια δεματα που περιμενω απο ΕΕ, παλι συστημενα. Αν και σε πολλα το tracking number δεν δινει λεπτομερειες, πλην της ημερας που ο αποστολεας παρεδωσε το δεμα στο τοπικο ταχυδρομειο της περιοχης του.

Δημοσ.

Παιδιά, η γενική ιδέα αυτήν την στιγμή είναι ότι δέματα ΣΠΑΝΙΑ χάνονται, απλά για διάφορους λόγους, τα ΕΛΤΑ καθυστερούν ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ. Όταν λέω απελπιστικά, το εννοώ. Για δέμα εκτός Ε.Ε. δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε αν δεν περάσει 3μηνο τουλάχιστον. Αυτά τα "πέρασαν 10 μέρες" και "πέρασαν 20 μέρες" που γράφει ότι έφτασε Ελλάδα δεν είναι τίποτα, οι ΠΑΝΤΕΣ περιμένουν. Επίσης, δεν έχει καμιά σημασία αν ο γνωστός σας το παρήγγειλε μετά από σας και πήρε πρώτος το δέμα του, στην τύχη ανοίγουν τους σάκους στα αεροδρόμια, δεν υπάρχει σειρά.

Για ελληνικά δέματα και δέματα εντός Ε.Ε., οι καθυστερήσεις φυσικά δεν είναι τόσο τραγικές, αλλά και πάλι αυτές τις μέρες λόγω καλοκαιριού και αδειών, πάλι βλέπουμε μεγάλες καθυστερήσεις τελευταία.

Γενικά, θέλει υπομονή η φάση. Το δέμα σας θα έρθει όταν έρθει, όλοι στην αναμονή είμαστε. Για να χαθεί, θα πρέπει να πέσετε σε πολύ μεγάλη γκαντεμιά, όπου και να διαβάσετε οι πάντες γκρινιάζουν και βρίζουν για τις καθυστερήσεις, αλλά πολύ πολύ σπάνια θα διαβάσετε ότι τελικά κάποιο δέμα χάθηκε και δεν έφτασε ποτέ.

Δημοσ.

Στην τύχη.

Άμα είναι κάτι που φαίνεται να είναι μικρής αξίας, παίζει να περάσει έτσι ή το πολύ να δώσεις κανά 3ευρω.

Άμα είναι κάτι που αναγνωρίζει ο τελωνειακός τι είναι ή το γράφει κάπου πάνω στο κουτί, παίζει να κάνει ένα search στην σελίδα του καταστήματος και να βρει την τιμή του.

Αν είναι κινητό, πολλά τα βάζουν 100 ευρώ για να μην κάθονται να ψάχνουν ένα ένα τα μοντέλα και πόσο κοστίζουν, βάζουν εκεί μια ενδεικτική τιμή ότι κοστίζει 100 ευρώ και σε φορολογούν πάνω σε αυτή.

Αν το δει να φαίνεται πολύ ακριβό κινητό, παίζει πάλι να κάτσει να ψάξει πόσο κοστίζει πάνω κάτω, βασικά με ένα google search και ό,τι βγει πρώτο (με αποτέλεσμα να έχουμε δει και τρελές χρεώσεις).

Γενικά, είναι ό,τι να 'ναι η φάση, λόττο εντελώς, παίζει να μην πληρώσεις τίποτα, παίζει να δώσεις κανά 3ευρω, παίζει να πληρώσεις και τα μαλλιά σου γιατί έπεσες σε τρελό.

Εχουν δικαιωμα να μου ανηξουν το δεμα;

Δημοσ.

Μετα απο 60 μερες ειχαν μπουκωσει ολα και ηρθαν ταυτοχρονα 16 δεματα

Τρελααα αλλα παλι καλα!!

Σπαμάρω τώρα, αλλά αυτό είναι η απόλυτη η ευτυχία, ο υπέρτατος καταναλωτικός οργασμός:D

Μοιράσου τα συναισθήματα.  :P

• Like 1
Δημοσ.

Σπαμάρω τώρα, αλλά αυτό είναι η απόλυτη η ευτυχία, ο υπέρτατος καταναλωτικός οργασμός! :D

Μοιράσου τα συναισθήματα. :P

Χαχαχα

Δυναμωσαν οι παλμοι καθως περναγα την πορτα τον ελτα να παραλαβω. :P

Ριγος με διαπερασε καθως ο προισταμενος μ εβαζε χερι λεγοντας οτι θελουν ενα ταχυδρομο ξεχωριστα καθε μηνα γ να δινει μονο τα δικα μου δεματα κ ειδοποιησεις :P :p χαχαχαχαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...