Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Πάει παίρνει κάποιος οθόνη 144hz freesync και του λέει ο άλλος, τσάμπα την πήρες με την κάρτα που έχεις.Παίζεις στα 60fps και όχι στα 144 που πρέπει.Γιατί πρέπει να παίζεις στα 144fps δηλαδή, δεν το καταλαβαίνω Γιατί είναι τόσο μπούφος και άσχετος που δεν καταλαβαίνει ότι ακόμα και 80FPS να έχεις, υπάρχει αισθητή διαφορά στο 144Hz monitor. Τα λόγια είναι περιττά, όποιος ήρθε σε μένα και έπαιξε στο ROG PG278Q, όταν γύρισε σπίτι του στο 60Hz monitor(Κι ας είναι IPS, ενώ το δικό μου TN 8bit) κρέμασε τα μούτρα απ' την ξενέρα. Το G-Sync σε συνδυασμό με τα υψηλά Hz δίνει εμπειρία που όποιος την γευτεί, απλά δεν επιστρέφει ξανά σε απλό 60Hz monitor. Ένα 35άρι 3440*1440 με true HDR(1000 nits δηλαδή peak brightness), G-Sync και υψηλά Hz θα είναι ο παράδεισος του gamer.
naruto14 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Κάτσε να φτιαχτεί πρώτα το HDR των Win 10 και βλέπουμε . Ίσως αυτός να είναι ο λόγος που φάγαν delay τα Panels, αν και από ότι διάβασα θέλει δουλειά ακόμα από την nvidia για το chip για να βγει σε κυκλοφορία...
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μια χαρά δουλεύει το HDR στα 10άρια..
Whitefanged Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 1000 nits brightness δεν θα μας ψήνει τα μάτια?
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Όχι, αυτή είναι η σωστή προδιαγραφή του HDR. Προφανώς δεν έχεις καταλάβει πως δουλεύει γι' αυτό έχεις τέτοια απορία.
naruto14 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Έχει πολλά προβλήματα αν διαβάσεις από χρήστες που έχουν HDR Monitors...
Anastazio Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Ο λινους νομιζω εχει ενα βιντεο που δειχνει οτι το hdr δε παιζει σωστα στα w10...δεν εχω διπλοτσεκαρει βεβαια την πληροφορια,οσο για τα syncs εγω την πατησα ασχημα με το 55-75 freesync range γιατι στανταρ ακομα και η 64αρα σε πολλα γκειμς δεν θα ηταν εντως range σε 3440*1440...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Έχουν μέχρι q3 '18 να τα φτιάξουν
king_k Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 και 80FPS να έχεις, υπάρχει αισθητή διαφορά στο 144Hz monitor. Θα διαφωνήσω μαζί σου.... Για μένα σε ένα synced monitor πιο πολύ ρόλο παίζει ο συγχρονισμός των frames πάρα τα frames τα ίδια σε ποσότητα. Εκτός βέβαια από αυτούς που παίζουν comp fps που τους ενδιαφέρει και το παραμικρό imput lag και θέλουν το max σε fps από την κάρτα τους και Hz από την οθόνη τους. Για εμένα που δεν ανήκω στην παραπάνω κατηγορία οτιδήποτε πάνω από 60 μου είναι αρκετό για να ευχαριστηθω τα πάντα χωρίς να καταλαβαίνω τη διαφορά από τα 60Hz στα 80 και τα 100. Και πίστεψε με το μάτι μου είναι "πονηρό".... Από τότε που πήρα το monitor έχω ευχαριστηθει gaming και εφόσον η κάρτα μου με κρατάει μέσα στο effective range και πάνω από 60Hz αδιαφορω αν είναι 65-73-82-94 ή 144HZ όταν όλα είναι butter smooth ;-) Να σημειώσω πάντως ότι όταν βγαίνεις εκτός από το ελάχιστο όριο σε ένα synced monitor μ@μιεται πολύ περισσότερο ο Δίας σε σχέση με ένα συμβατικό και δεν βλέπω να το αναφέρει κανένας.
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Butter-smooth η κίνηση είναι και στα 60FPS, η απόκριση στο mouse αν έχεις παραπάνω όμως δεν συγκρίνεται(Ακόμα και αν είναι απλά 60Hz το monitor). Τελικά όντως το HDR δεν δουλεύει σωστά στην τωρινή έκδοση των Windows 10(Creator's Update) και απ' ότι λένε δεν θα φτιάξει ποτέ. Θα πρέπει να βγει η νέα έκδοση(Fall Creator's Update) τώρα τον Σεπτέμβριο για να δουλέψει σωστά το HDR.
naruto14 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Κάποια στιγμή θα φτιάξει σίγουρα. Το θέμα είναι πότε. Προσωπικά το HDR είναι το τελευταίο feature που θα με ενδιέφερε να πληρώσω αυτή τη στιγμή στη κατάσταση που είναι
Acmilangr2 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 εγώ προσωπικά δίνω προτεραιότητα στην ανάλυση και στα χρώματα και μετά στα hz. αν τα fps είναι καρφωμένα στα 60 είναι πολύ smooth. Αν πέσουν στα 55 κατευθείαν με ενοχλεί (Δεν έχω δει για να πω την αλήθεια παραπάνω σε 144hz monitor) Και έτσι από θέμα εικόνας η 60hz οθόνη μου είναι πολύ ανώτερη από οποιαδήποτε έχω βάλει δίπλα της. το ARGB απέχει πολύ απο το SRGB (DELL UP2715K)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα