Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παρήγγειλε εδώ και ένα μήνα ένα δέμα χωρίς tracking number και μάλλον χάθηκε μπορώ να πάρω τα λεφτά αν ανοίξω dispute?

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει ολοκληθη θεματάρα με paypal και αποστολες απο εξωτερικο

Αν εκανες παραγγελία απο Κίνα περιμενε τουλάχιστον 45 μέρες και μετα ανοιξεις dispute

Δημοσ.

Εφόσον δεν μπορεί να αποδείξει οτι το έστειλε και το παραλαβές θα κερδίσεις το dispute. Καποια φορα εμενα ένας ειχε δώσει ενα αριθμο φορτωτικης που φαινόταν οτι καποιος παρέλαβε ενα δέμα στη Θεσσαλονίκη ενώ εγω ειμαι Αθήνα. Εκανα dispute, δίνει τον αριθμο (γιατι αρχικά δεν τον ειχε δώσει) σαν απαντηση στο dispute. Αρχικά το PayPal αποφασίζει υπέρ του. Τους στέλνω οτι παραδόθηκε σε μια πόλη το μακριά απο εκει που μένω και τελικά μου επέστρεψε τα χρηματα. Πιστεύω εχεις καλές πιθανότητες να το κερδίσεις ειδικα αν δέν εχει tracking number

Δημοσ.

Ενα ενα τα λες.

Μήπως το δεματάκι σου σταμάτησε τελωνείο;  Είναι μεγάλο το ποσό ασε που μπορεί να το σταματήσανε για διερεύνηση ετσι κι αλλιώς.

Αν ναι εχει πάνω στοιχεία επικοινωνίας σου, θα επικοινωνήσουν μαζί σου (συνήθως το κάνουν) για ταριφα. Αν δεν εχει τα στοιχεία σου ή θα σου ερθει χαρτάκι να πας να πληρώσεις ή θα μείνει κάποιο διάστημα στο τελωνείο και μετά θα σταλεί πίσω. Αν ο αποστολέας εχει προ-δηλώσει οτι δεν το θελει πίσω, θα μείνει στα αζήτητα για καταστροφή. 

Γενικά το paypal ειναι υπερ σου με την έννοια οτι αν ανοίξεις dispute, θα σου πουν να περιμένεις και αν δεν ερθει σου επιστρέφονται τα χρήματα. Το πρόβλημα βασικά το έχει ο αποστολέας γιατί αυτός θα πρεπει να δει τι εγινε το πακέτο του και να ζητήσει αποζημείωση αν εχει χαθεί. 

Πάντως αν εχει μπει τελωνείο και μείνει για διερεύνση υπολογισε αλλές 2-3 εβδομάδες.

Δημοσ.

Τελικά ηρθε το δέμα και δεν πέρασε τελωνείο απλά το,περιεχόμενο Ήταν διαφορετικό από της φωτός και θα ανοίξω dispute

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...