user0x Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Τα παρακατω ειναι η προσωπικη μου αποψη,δεν βαζω ολο τον κοσμο σε ενα καζανι και δεν εχω επηρεαστει απο καποια αλλη γνωμη,διαβασε το κειμενο και μετα αν θες μπορεις να μου πεις την γνωμη σου.Δεν ειμαι ο καλυτερος ολων και ουτε θα ειμαι. Υπαρχουν παρα πολλα ατομα τα οποια κανουν οτι κανουν και οι αλλοι,λογω μοδας ή επειδη δεν θελουν να νιωθουν μονοι τους,τι εννοω;Selfies,μαυρες φωτος στο προφιλ,ποζεροαγαπησιαρικοπονεμενα στιχακια με λιγη δοση σοφιας,irunmarathon,icebucketchallenge,prayforparis και ακριβως πανω στην μουρη σου βαζεις την σημαια της γαλλιας. Irunmarathon,οι περισσοτεροι το ανεβασαν γιατι το ανεβασε και η υπολοιπη παρεα και προφανως για να δειξεις το ποσο αγαπας τους συναθρωπους σου.Icebucketchallenge,ειναι μια σοβαρη δραστηριοτητα που ειχε ως σκοπος την δωρεα χρηματων σε μια ερευνα,τοτε ο καθενας πηγε και εριξε ενα κουβα με νερο στο κεφαλι του,ειπε οτι προσκαλω 3 ατομα(και κλασικα οποιος δεν το κανει στις τελευταιες 24 ωρες κερναει σουβλακι) και δεν εκανε καμια δωρεα χρηματων,παρα μονο για το ποζεριλικι και για να φαινομαστε μεσα στο "παρεακι".Prayforparis,παω στοιχημα οτι το 80% που το ανεβασε,δεν εκανε καν προσευχη και το ανεβασε (οπως ειπα και πιο πανω) για να δειξει παλι οτι εχει καλη καρδια και για να μην χαλασει η μοστρα του.Κατεβαζετε ποτα,καπνιζεται και χαιρεστε κιολας,βαζετε την "διασκεδαση" και το ποζεριλικι πανω απο την υγεια σας,μου ποζαρεις στις φωτος με ενα μπουκαλι αλκοολ 3 μετρα και χαιρεσαι και εισαι σε φαση <<Να παιδια κοιταξτε με,καταστρεφω τα συκωτια μου!>>.Προφανως θα πιεις ποτο στην ζωη σου αλλα να πινεις για το παιξεις καποιος ή επειδη χωρισες με εναν/μια που τα ειχες μια βδομαδα,ειναι μαλακια.Selfies και check-in,θελετε να βλεπουν οι αλλοι το τι κανετε και το που ειστε,μονο και μονο για τα likes και για να δεις οτι δεν σε εχουν ξεχασει ακομα οι φιλοι σου,γενικα ψαχνεις την σιγουρια για τον εαυτο μεσα απο τους αλλους.Μαυρες φωτογραφιες στο προφιλ,ναι οκ,περνατε δυσκολα αλλα με τις μαυρες φωτος που βαζεις,ζητας απο τους αλλους απεγνωσμενα να σου δωσουν σημασια,για μην αισθανεσαι μονος/μονη,οποτε κανεις και ολα τα παραπανω.Σταματηστε την ψευτομαγκια,το οτι ειστε 18 χρονων δεν σημαινει οτι ωριμασατε κιολας.Δεν ειναι κακο επηρεαζεστε απο τους αλλους ακρει αυτο να ειναι καλο.Οι περισσοτεροι μπορει να θιχτειτε γιατι σχεδον τα εχετε κανει τα παραπανω,μην γινετε εγωιστες.Θα μου πειτε οτι τα λεω ολα αυτα γιατι ζηλευω,δεν ζηλευω,αν οντως ζηλευα θα ειχα αρχισει να τα κανω εδω και παρα πολυ καιρο.Θα μου πειτε οτι δεν εχω φιλους για να τα κανω,δεν εχω γιατι δεν μου αρεσει να ασχολουμαι πολυ με τετοια ατομα που τους εχει γινει ρουτινα.Θα μου πειτε γιατι ασχολουμαι με εσας,γιατι θελω να δω τον τροπο σκεψης σας και να μου πειτε την γνωμη σας.Τα βρισκεται φυσιολογικα τα παραπανω,γιατι το κανει ολος ο κοσμος,αν τα εκανα μονο εγω,θα το βλεπατε πολυ περιεργο και θα ειχα φαει το χειροτερο κραξιμο στον πλανητη. Οι περισσοτεροι ειστε δειλοι,γιατι παριστανεται κατι που δεν ειστε,παρα μονο για να φαινεστε και να ειστε σε μια παρεα.Προσπαθηστε κι αλλο να κρυψετε τον πραγματικο σας εαυτο και την σας απο τους αλλους.Δειχνετε οτι ειστε στην ψευδαισθηση τυπου "ολα ειναι καλα",ακολουθειται οτι κανει ο καθενας χωρις να ξερετε γιατι το τι κανετε.Ο μισος πλανητης ειναι απο ψευτικους ανθρωπους.Ανεβαζετε την ζωη σας καθε μερα,το που πατε και το τι κανετε.Ολη την ωρα ανεβαζετε φωτογραφιες με τις μουρες σας,για να παρετε την απαντηση απο τους αλλους οτι ειστε ωραιοι και οτι εχετε και γαμω τις κορμαρες.Αν δεν σας νοιαζει το τι λενε οι αλλοι για σας,τοτε γιατι καθεστε και παραζρετε με τις ωρες και μετα καθεστε αλλα μια ωρα και σκεφτεστε ποια φωτογραφια απο τις 200 να ανεβασετε;Σταματησε να δειχνετε το ποσο "ανοιχτομυαλοι ειστε απο ηλιαθια στιχακια ζωης και απο τους στιχους τραγουδιων που τους εχετε κανει copy-paste. Αν πιστευεις οτι δεν εισαι τιποτα απο τα παραπανω,και δεν σε νοιαζει η γνωμη των αλλων,τοτε μην ξανα ανεβασεις τιποτα. Αν νομιζεις οτι με τον ανεβαζεις την ζωη σου παντου,ζεις την ηλικια σου τοτε μπραβο σου,θα φτασεις 50 χρονων(αν τα φτασεις με τοσα ποτα και τσιγαρα που κανεις απο τα 16)και ακομα θα κανεις αυτη την ρουτινα. Δεν θα πω τι ειναι σωστο και τι λαθος,βαλτε το μυαλο σας και σκεφτειτε,και οχι δεν ειμαι ο καλυτερος αλλα φτανεις σε ενα σημειο που πρεπει να τα αυτα που θες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις