Hellaslover Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Τωρα τελευταια ειμαι λιγο "κατω", σα να βαριεμε/να μην εχω ορεξη. Συνηθως που τυχαινει αυτο τους καλοκαιρινους μηνες αν δε παω διακοπες και πρεπει να συνεχιζω τη ρουτινα με "αδειες μπαταριες". Υπαρχουν τροποι να νιωσω καλυτερα και να εχω πιο πολυ ορεξη; Λεω να αρχισω να ξυπναω νωρις πριν βγει ο ηλιος και να κανω μπανιο με κρυο νερο-λογικα βοηθαει, αλλα ξερω υπαρχουν και αλλοι τροποι και θελω να δω τι δουλευει για τον καθενα σας και πως το αντιμετωπιζετε.
Hellaslover Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Οι βιταμινες βοηθανε καθολου; λογο δουλειας δε προλαβαινω να τρωω σωστα και να μαγειρευω καθημερινα
γροσερισοπ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Οι βιταμινες βοηθανε καθολου; λογο δουλειας δε προλαβαινω να τρωω σωστα και να μαγειρευω καθημερινα ξυπνα πιες έναν εσπρέσο βγες για τρέξιμο και βαρα ένα κρύο ντουζ. 1
jennyV Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Επειδή κι εγώ είμαι έτσι τους καλοκαιρινούς μήνες, όντως η γυμναστικη (όχι μεσημεριατικα ή με καύσωνα, φυσικά) κι η καλή διατροφή με ελαφρά αλλά θρεπτικά γεύματα βοηθαει πολύ. Κυρίως σαλάτες, ψητό κρέας, φρούτα, λαδερά (τουρλού /φασολάκια) και πολύ νερό. Κι όποτε μπορώ (μιας και φετος δεν έχει διακοπες) καμιά βολτα στη κοντινότερη παραλία για να ανανεωθω!
web_assasin Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Ενα τρεξιματακι το πρωι,μετα ντους και καλο πρωινο και θα δεις μεγαλη διαφορα. εγω ας πουμε,ξυπναω οριακα,ντυνομαι και παω για δουλεια,ειμαι χωμα ολη μερα και δινω και συμβουλες !
mylo Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μήπως είναι θερινή ραστώνη; αλλιώς όπως είπαν τα παιδιά, ελαφρύ φαΐ, μακριά από λίπος και αλκοόλ, χαλαρή γυμναστική και φρούτα εποχής
Hellaslover Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Εχω βαλει πολλες φορες το ξυπνητηρι νωρις με σκοπο να σηκωθω να παω το σκυλο περπατημα κτλ αλλα και το κρεβατι δε σαφηνει αμα νυσταζεις...θα το κανω ομως
*nenya* Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μπανακι, σεξ, αγαπημενα φαγητα, βολτα στη θαλασσα ή στο κεντρο...
Hellaslover Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μπανακι, σεξ, αγαπημενα φαγητα, βολτα στη θαλασσα ή στο κεντρο... Ασε, αγαπημενα φαγητα τρωω και μετα θελω να πεσω για υπνο κανα 3ωρο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις