Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχουν πολυ καλο ονομα στο skroutz αλλα ξενερωσα ασχημα με 2-3 σχολια απο τα 50 που διαβασα. Λεγανε λοιπον οτι τους φερανε ελαττωματικο προιον. [ειτε σπασμενο κατα την μεταφορα, ειτε ανοιγμενο (μεταχειρισμενο???), ειτε οτιδηποτε]

και αλλα πολλα σχολια που λεγανε οτι καθυστερουν αρκετα, αλλα αυτο δεν με ενδιαφερει. Το προιον με ενδιαφερει.

τι εμπειρια εχετε? αν δεν θελετε να γραψετε για την εταιρεια τοτε εχετε να προτεινετε καποια αλλη καλυτερη?

Δημοσ.

Εμένα πιο πολύ για ε-γατάκι μου φαίνεται. :-D

Πέρα απο την πλάκα για το Msystems έχω ακούσει τα καλύτερα.

Δημοσ.

Msystems είναι εγγύηση .Με το e-gate πριν κανα 2 χρόνια είχα άσχημη εμπειρία ,μετά την αγορά  μιας ελλατωματικής κάρτας γραφικών μου βγάλανε την ψυχή για να την αλλάξουν και τελικά μου την αλλάξανε με επόμενο μοντέλο αλλα κατώτερων χαρακητιστικών.Φυσικά για εμένα έχει φάει μαύρο για πάντα

Δημοσ.

Msystems είναι εγγύηση .Με το e-gate πριν κανα 2 χρόνια είχα άσχημη εμπειρία ,μετά την αγορά  μιας ελλατωματικής κάρτας γραφικών μου βγάλανε την ψυχή για να την αλλάξουν και τελικά μου την αλλάξανε με επόμενο μοντέλο αλλα κατώτερων χαρακητιστικών.Φυσικά για εμένα έχει φάει μαύρο για πάντα

όλες αυτές οι εταιρείες (egate, mssystem κλπ) που έχουν τιμές έως και -100, -200 ευρώ από ένα κανονικό κατάστημα (plaisio, you κλπ) ισχυρίζονται ότι μπορούν και έχουν αυτές τις τιμές γιατί δεν έχουν βιτρίνα. Έχουν μόνο αποθήκη και έτσι δεν έχουν λειτουργικά έξοδα.

σίγουρα ισχύει αλλά εγώ το βλέπω σαν δικαιολογία... το πιστεύω ότι κάποιες εταιρείες προσφέρουν προιοντα Β' ποιοτητας. Πχ αγοράζουν κάρτες γραφικών με μικρά ελαττώματα από το εργοστάσιο.

Δημοσ.

Έχω συνεργαστεί και με τους 2 και ειδικά για το e gate έχω άριστη γνώμη παρότι ομολογώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα που έπρεπε να μου επιλύσουν. Απλά αγορές έκανα.

Για την M systems που παλιότερα και εκ μέρους μεγάλου ομίλου ζήταγα γραπτώς προσφορά, μου είχαν απαντήσει κάτι του τύπου

" Την επόμενη φορά τώρα ….σε κάποιο άλλο αίτημα……..θα είμαστε στη διάθεση σας ! Σας ευχαριστούμε για τα reply.

Καλό υπόλοιπο εβδομάδος "

Ειλικρινά απο τότε το θυμάμαι και μου ανεβαίνει η πίεση. Χειρότερη αντιμετώπιση δεν θα μπορούσαν να έχουν. Πραγματικά σκεφτόμουν μήπως κάθεται στον υπολογιστή τους κάποιο παιδάκι δημοτικού. ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ να απορώ. Πως γίνεται να είχαν τέτοιο υπάλληλο? ΠΩΣ? Απο τότε ούτε να τους δω δεν θέλω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...