giostau Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα, ψάχνω να πάρω ένα smartphone να το έχω για 2ο. Γύρω στα 200-250. Ίσως να μπορώ να ανέβω και λίγο ακόμα, αν πραγματικά αξίζει τον κόπο. Το κινητό θα είναι για 2ο, και με ενδιαφέρει η μεγάλη, σχετικά, και καλή οθόνη, αξιοπρεπή εσωτερική μνήμη (μην του βάλω 4-5 εφαρμογές και αρχίσει να διαμαρτύρεται) και καλή αυτονομία. Να σημειώσω ότι η αγορά θα γίνει από ΗΠΑ. Παρακάτω η φόρμα... Ευχαριστώ πολύ! 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 200-250 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): browsing, navigation, άντε καμιά ταινία σε ταξίδι 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5.5+ 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): δακτυλικό και αδιαβροχοποίηση θα ήταν επιθυμητά, αλλά όχι απαραίτητα 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; όχι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι απαραίτητο 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; why not? αλλά όχι απαραίτητο 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; όχι απαραίτητα 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; όχι απαραίτητα 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 71.2., όσο καλύτερη υποστήριξη για μελλοντικές εκδόσεις 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; βασικό χαρακτηριστικό 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; η αγορά θα γίνει από ΗΠΑ (amazon ή και local κατάστημα) 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Ν/Α 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; μόνο καινούριο
saruman123 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δες αυτό και σου μένουν και ρέστα https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-note-44gb-64gb-global 1
giostau Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Ευχαριστώ πολύ! Φαίνεται πολύ καλή επιλογή! Έχω μπλέξει όμως με τις διάφορες εκδόσεις στο Amazon (US) Σε 4Χ μόνο αυτό έχω βρει, αλλά είναι 32GB.... Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Υπάρχει άλλο US store από όπου θα μπορούσα να το παραγγείλω;
saruman123 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Ευχαριστώ πολύ! Φαίνεται πολύ καλή επιλογή! Έχω μπλέξει όμως με τις διάφορες εκδόσεις στο Amazon (US) Σε 4Χ μόνο αυτό έχω βρει, αλλά είναι 32GB.... Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Υπάρχει άλλο US store από όπου θα μπορούσα να το παραγγείλω; Αυτό είναι άλλο μοντέλο.Ebay σου κάνει ?
giostau Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 προτιμώ κάτι σε κατάστημα. δε θα έχω σταθερή διεύθυνση, οπότε το amazon βολεύει με τα pickup points.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα