Luxx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Χρησιμοποιειτε VPN οταν κατεβαζετε τετοιου ειδους αρχεια; Ειναι απαραιτητο; Παντως εδω και τοσα χρονια δεν εχω κανενα προβλημα, αλλα διαβαζω οτι ολο και περισσοτεροι ξεκινησαν να χρησιμοποιουν VPN. Ειναι απαραιτητο;
patrickdrd Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 οχι μωρε, πετας ενα encryption στο μotorrent και εισαι κομπλες σλεω αμα καποιος θελει ντε και καλα, σκανε κατι προσφορες κατα καιρους, π.χ.: Ghacks Deals: Windscribe VPN: Lifetime Pro Subscription (94% off) μην διανοηθει κανενας να ασχοληθει με free, δεν αξιζουν μια 1
Luxx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 qbittorrent εχω, και την επιλογη << require encryption >>. Εφοσον ολα τα δεδομενα μας πανε στο vpn για κρυπτογραφηση, δε σημαινει οτι αυτοι μπορουν να βλεπουν τα παντα για εμας;
patrickdrd Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 τι σχεση εχει το vpn με την κρυπρογραφηση; διαφορετικα πραγματα ειναι...
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 τι σχεση εχει το vpn με την κρυπρογραφηση; διαφορετικα πραγματα ειναι... Η απάντηση είναι 2 σκέλη από ότι κατάλαβα 1)ότι έχει ενεργοποιησει encryption 2)ρωταει στα vpn εφόσον όλα τα δεδομένα στέλνονται στη εκάστοτε εταιρία αυτή η εταιρία δεν γνωρίζει τα πάντα για εμάς
rfc Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Αν εχεις τικαρισμενο το forced και ξετικαρισμενο το allow incoming legacy connections, δε χρειαζεσαι καν vpn γιατι απλα δε μπορουν να σε κανουν search. Εισαι fully encrypted με αυτο το τροπο. Protocol Encryption • The Outgoing dropdown menu allows you to select the mode of encryption that you prefer µTorrent to establish. All modes will accept incoming encrypted connections, and the encryption is 2-way. --Disabled will force µTorrent to attempt to establish only unencrypted outgoing connections. --Enabled will allow µTorrent to establish encrypted and unencrypted outgoing connections, depending on how the peer responds to the handshake. This is the recommended option, as it provides µTorrent with the largest pool of peers to pick from for connecting to. --Forced forces µTorrent to establish only encrypted outgoing connections. Any peer that doesn't support encryption will not be connected to. It is recommended that you not use this option unless your ISP actively searches for unencrypted outgoing connections, as it can impair your ability to connect to peers. • Allow incoming legacy connections allows µTorrent to accept unencrypted incoming connections. If disabled, any incoming connection that is unencrypted will be ignored. It is recommended that you not disable this option unless your ISP actively searches for unencrypted incoming connections, as it can significantly impair your ability to connect to peers. 3
Luxx Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δεν βλεπω την επιλογη "allow incoming legacy connections" στο qbittorrent. Το anonymous mode ισως κανει δουλεια; Αλλα ετσι θα χασω σιγουρα σε ταχυτητα.. Μηπως τζαμπα ανησυχω τοσο; Εχει ακουστει καποιο κρουσμα στην Ελλαδα;
Luxx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Επισης θελω να ρωτησω πως μπορω να καταλαβω εαν ο παροχος ιντερνετ μειωνει την ταχυτητα μου επιτηδες. Και αν αυτο γινεται μονο πχ στα προγραμματα torrent ή γενικοτερα σε οποιοδηποτε κατεβασμα, ακομα και στο streaming. Αν ισχυει το δευτερο, τοτε δυσκολο να το διαπιστωσει καποιος. Απλα εχω απορια, επειδη πολλοι πληρωνουν για 24αρα συνδεση και δε πιανουν ουτε τα μισα, μηπως οι παροχοι το κανουν επιτηδες για να εξοικονομησουν bandwidth. Ακομα και αν καποιος δε κατεβαζει κατι παρανομα. Λενε οτι το vpn λυνει το προβλημα. Δε καταλαβαινω ομως το εξης. Εστω οτι καποιος βαζει και vpn και proxy και κατεβαζει καθε μηνα τα κερατα του απο GB. Ο παροχος δε βλεπει απο που προερχονται ολα αυτα τα GB, ομως βλεπει και παλι οτι το μεγεθος ειναι μεγαλο, οποτε και παλι μπορει να υποπτευθει υποπτη χρηση και να μειωσει την ταχητητα.. Εξαλλου τι αλλο θα μπορουσε να κανεις καποιος οταν εχει bandwidth 100+GB την ημερα; Τελος, εχουν ακουστει τετοια περιστατικα στην Ελλαδα; Δλδ Bandwidth throttling. Επισης μπλοκαρισμα isp και δικαστικες διαμαχες; Γενικοτερα, εκτος Ελλαδας; Κατεβαζω χρονια torrents, δεν εχω καποιο θεμα μεχρι στιγμης, ή ετσι πιστευω..
Luxx Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Απο τα λιγα που διαβασα, στην ουσια οταν κατεβαζεις με VPN ο παροχος δεν βλεπει καμια κινηση δεδομενων;
studiokristo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Προφανώς και βλέπει κίνηση δεδομένων, αλλά επειδή είναι κρυπτογραφημένη δεν είχε εικόνα τι είδους δεδομένα είναι αυτά που κατεβάζεις. Με vpn πάντα χάνεις λίγο σε ταχύτητα λόγω κρυπτογράφησης και λόγω του ότι τα πακέτα σου ταξιδεύουν από και προς το σέρβερ του vpn. Είναι το τίμημα να μη βλέπει ο ISP τι κάνεις.
kargo130 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Παιδες να μην ανοιγω καινουργιο θεμα. Εχετε να προτεινετε καποιο vpn(επι πληρωμης εννοειτε); Διαβασα αρκετα καλα λογια για το nordvpn αλλα βασικα θελω να το δοκιμασω πρωτα, ειναι αξιοπιστο το refund αν δεν μεινεις ικανοποιημενος; Οσον αφορα το tunneling, βασικα μπορεις να διαλεξεις ποια προγραμματα θα περνανε απο vpn και ποια οχι; καταλαβα σωστα;
studiokristo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Εγώ μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στο vpn.ac Έδρα Ρουμανία, πολύ καλή ασφάλεια και δίνουν refund για 1 εβδομάδα χρήσης αν μετανιώσεις.
Luxx Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Παντως μετα απο ψαξιμο με usenet ( εχασα 6 ωρες απο τη ζωη μου μεχρι να στησω ολα τα προγραμματα ) δεν μου πολυαρεσε. Δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το κλασσικο αθανατο torrent. Και σχεδον παντα κατεβαζω με max ταχυτητα, εκτος αν μιλαμε για παλιο αρχειο με λιγους peers.
kargo130 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Απλως το θεμα ειναι να εχεις καποια ειδους ανωνυμια. Ασχετο αλλα κατεβασα epic browser για δοκιμη, ο οποιος δινει καποια στοιχεια για το ποιοι σε κανουν track, και ειναι εντυπωσιακα τα αποτελεσματα. Τωρα φυσικα χρησιμοποιω μονο αυτον , αν και πιο αργος απο opera. Anyway, θα ηθελα να δοκιμασω ενα vpn, τωρα αν η ταχυτητα στα τορρεντ πεσει απο 1,3 που ειμαι τωρα στα 400/500 δεν με νοιαζει. Εαν πεσει στα 100 τοτε ειναι προβλημα. Και πραγματικα θα ηθελα με καποιο τροπο να οριζω ποια προγραμματα θα πηγαινουν μεσω vpn και ποια οχι. Προς το παρον δεν βρηκα κατι περα απο nordvpn.
Luxx Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Εμενα ομως με νοιαζει η ταχυτητα και 0,1 να πεσω θα ειναι θεμα.. Κανεις δεν πηγε φυλακη απο " παρανομο " downloading. Τωρα το να θελει καποιος να ειναι τελειως ανωνυμος ισως και να βρωμαει λιγο.. DarkNet, ναρκωτικα, παιδοφιλια και τα συναφη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα