perikos7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 ΚαλησπέραΨάχνω να αγοράσω καινούργιο κινητό και εχω καταλήξει ανάμεσα σε αυτα τα δύο. Απο την μια διαβάζω πως το oneplus 5 βγάζει κάποια bugs στην οθόνη αλλα πιστεύω πως για ολα τα αλλα χαρακτηριστικά αξίζει τα λεφτά του.Απο την αλλη διαβαζω πως το iPhone 7 plus εχει πολυ καλη κάμερα και μπαταρία ομως έχει μεγαλύτερη τιμή. Τι προτείνετε;
petran91 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα Ψάχνω να αγοράσω καινούργιο κινητό και εχω καταλήξει ανάμεσα σε αυτα τα δύο. Απο την μια διαβάζω πως το oneplus 5 βγάζει κάποια bags στην οθόνη αλλα πιστεύω πως για ολα τα αλλα χαρακτηριστικά αξίζει τα λεφτά του.Απο την αλλη διαβαζω πως το iPhone 7 plus εχει πολυ καλη κάμερα και μπαταρία ομως έχει μεγαλύτερη τιμή. Τι προτείνετε; Όποιο σου αρέσει πιο πολύ. Επίσης όχι, το OP5 δεν βγάζει τσάντες στην οθόνη.
perikos7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Όποιο σου αρέσει πιο πολύ. Επίσης όχι, το OP5 δεν βγάζει τσάντες στην οθόνη. χαχαχα σορρυ τεραστια βλακεια την διορθωσα..
Fulgore Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Ios το ένα, android το άλλο. Είναι καθαρά επιλογή λειτουργικού. Αν πάλι σε ενδιαφέρει πολύ το χρηματικό η απάντηση είναι ακόμα πιο εύκολη. 1
dieccast Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Πάνε στο iPhone αν έχεις τα χρήματα -iOS αξιοπιστία σταθερότητα και απροβλημάτιστο -κάμερα και μπαταρία -ποιότητα κατασκευής -αξία μεταπώλησης Απλά τα πράγματα
petran91 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Πάνε στο iPhone αν έχεις τα χρήματα -iOS αξιοπιστία σταθερότητα και απροβλημάτιστο -κάμερα και μπαταρία -ποιότητα κατασκευής -αξία μεταπώλησης Απλά τα πράγματα Βασικά και το OP5 δεν διαφέρει σε αυτά που τόνισες σε κάτι. 1
mahone1 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Πρώτα από όλα είναι το χρηματικό.. ύστερα περίπου τα ίδια είναι το op5 ίσως είναι λίγο πιο γρήγορο από το iphone. Το ελάττωμα του op5 πιστεύω είναι που δεν έχει ois στην camera αν σε ενδιαφέρει και η εγγύηση που είναι από εξωτερικό. 1
BlueBlade Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Ουσιαστικά είναι επιλογή μεταξύ Ios και Andoid. Και τα 2 είναι κινητάρες. Εγώ πάντως θα σου έλεγα να πας σε Iphone, σαν το Ios δεν υπάρχει. Και εγώ μετά από χρόνια ενασχόλησης με Android μάλλον προς Ios θα πάω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα