pdiomidis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά, μια πολύ απλή ερώτηση, θέλω να αγοράσω ένα apple MacBook Pro από ένα φίλο σε αγγελίες. Είναι καινούριο στην κούτα από ελληνικό κατάστημα αλλά χωρίς απόδειξη διότι είναι δώρο. Ρωτάω το εξής, με το serial number η info quest σε καλύπτει για τον επόμενο χρόνο χωρίς την εμφάνιση της απόδειξης; Ευχαριστώ εκ των πρωτερον.
Dev1l Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά, μια πολύ απλή ερώτηση, θέλω να αγοράσω ένα apple MacBook Pro από ένα φίλο σε αγγελίες. Είναι καινούριο στην κούτα από ελληνικό κατάστημα αλλά χωρίς απόδειξη διότι είναι δώρο. Ρωτάω το εξής, με το serial number η info quest σε καλύπτει για τον επόμενο χρόνο χωρίς την εμφάνιση της απόδειξης; Ευχαριστώ εκ των πρωτερον. Έχεις έναν χρόνο επίσημη εγγύηση σε παγκόσμιο επίπεδο χωρίς απόδειξη αγοράς και τα σχετικά έγγραφα, τον δευτερο χρόνο όμως χρειάζεται αναγκαστικά η απόδειξη αγοράς αλλιώς τρως άκυρο.
zaccki Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 ^ Αυτό + η απόδειξη μπορεί να επανεκτυπωθεί. Ρώτα τον πωλητή μήπως μπορέσει να σε εξυπηρετήσει.
pdiomidis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας με καλυψατε πληρως.
antonis1111 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Είχα αγοράσει macbook pro 2015 από skroutz τον περασμένο Νοέμβριο. Το laptop προερχόταν από το Ηνωμένο Βασίλειο. Υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα με την εγγύηση τον δεύτερο χρόνο, αν, χτύπα ξύλο, χρειαστεί, δεδομένου πως το Ηνωμένο Βασίλειο θα φύγει από την ΕΕ; Εφόσον το κατάστημα που το αγόρασα είναι ελληνικό, λογικά δεν θα πρέπει να έχω πρόβλημα, έτσι; 1
marmagia Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Οταν πήγα στο σέρβις το μακ της αδερφής μου δεν μου ζήτησε κανεις απόδειξη (στην isystem) θέλουν μόνο τον σειριακό αριθμο οπως λα τα apple προϊόντα, άρα λογικά θα είσαι εντάξει. Θες απόδειξη μόνο αν θες να βάλεις apple care που την ζητάνε! Οσο για το ΗΒ μέχρι να τελειώσουν τα τυπικά του Brexit το μακ θα ειναι εκτός εγγύησης
pdiomidis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Οταν πήγα στο σέρβις το μακ της αδερφής μου δεν μου ζήτησε κανεις απόδειξη (στην isystem) θέλουν μόνο τον σειριακό αριθμο οπως λα τα apple προϊόντα, άρα λογικά θα είσαι εντάξει. Θες απόδειξη μόνο αν θες να βάλεις apple care που την ζητάνε! Οσο για το ΗΒ μέχρι να τελειώσουν τα τυπικά του Brexit το μακ θα ειναι εκτός εγγύησης Ευχαριστω πολυ για την απαντηση, τελικα λεω να παω σε καινουριο του 2015 μιας και η πληρωμη ειναι ενα θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα