Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κάνει μια παραγγελεία και έχει κολίσει περίπου είκοσι μέρες τωρα

post-424371-0-74724700-1499865100_thumb.png

Στα ΕΛΤΑ λέει οτι είναι ολλανδία αλλα το postNL λέει οτι έχει φτάσει ελλάδα..γνωρίζει κανείς τι γίνεται?

Δημοσ.

Ναι κανονικά θα έπρεπε να έχει ενημερωθεί...βάλε το tracking number και σε άλλες σελίδες που κάνουν tracking μήπως βγάλεις άκρη.

Δημοσ.

Θα δοκιμάσω!..αν πάρω τηλ στα ελτα θα βγάλω άκρη ή θα μου πούν οτι βλέπω στο τρακιν?

Δεν το έχω κάνει ποτέ, δοκίμασε :)

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις τηλέφωνο. Το δέμα έχει φτάσει Ελλάδα αλλά ακόμα δεν έχει ανοιχτεί ο σάκος για να σκαναριστεί το δέμα και να υπάρξει νέα κίνηση στο tracking.

20 μέρες δεν είναι τίποτα. Όλοι περιμένουμε 2+ μήνες πλέον για δέματα από Κίνα.

Όταν φτάσει η σειρά σου, θα ανοιχτεί, θα σκαναριστεί και μετά από 2-3 μέρες θα σου παραδοθεί.

ΑΝ αποφασίσουν να μπει τελωνείο που πλέον είναι αρκετά πιθανό, υπολόγιζε κανάν μήνα ακόμα αναμονή.

Γενικά πλέον για δέματα από Κίνα, στους 2.5+ μήνες αρχίζουμε να γκρινιάζουμε, 20 μέρες όπως είπα δεν είναι τίποτα.

Βάλε και το ότι είναι καλοκαίρι και μπορεί κανάς υπάλληλος να έχει άδεια, καταλαβαίνεις ότι είναι βουνό τα δέματα που περιμένουν να παραδοθούν.

• Moderators
Δημοσ.

Kι εμενα το ιδιο ακριβως συμβαινει με παραγγελια απο GearBest, απο 20 Ιουνιου η τελευταια καταγραφη οπως η δικη σου. Απλα περιμενουμε.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας! Εχω κάνει πολλές παραγγελίες απο κινα και πρώτη φορά άργησε τόσο ενώ έχει φτάσει Ελλάδα.. Γι αυτό ήθελα να δω αν συμβαίνει και σε άλλους! Υπομονή λοιπόν! Ευχαριστώ και πάλι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...