alfas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα παίδες... Υπάρχει μια FB σελίδα η οποία έχει φτιαχτεί μέσω του προφίλ μου. Σε αυτή τη σελίδα εκτός οτι εχει αρκετα άτομα 1500+ άτομα, έχω χρησιμοποιήσει και fb ads στην οποία υπηρεσία εχω χρησιμοποιήσει την πιστωτική μου κάρτα. Τώρα θέλω να αποχωρήσω απο τη σελίδα σαν admin και να μεταφέρω τις αρμοδιότητες σε άλλον. Έψαχνα στο διαδίκτυο και βρήκα πως μπορώ να κανω κάποιον άλλον admin και απλά να αποχωρήσω (όπως γίνεται και στo group) https://www.facebook.com/help/187316341316631/?ref=u2uΦαντάζομαι πως φωτογραφίες - videos - likes δε θα χαθούν... Απλά αναρωτιέμαι επειδή ειχα χρησιμοποιήσει αρκετές φορες τη κάρτα που ανέφερα πιο πάνω θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα;Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!
konsoulito Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Εφόσον όπως είπες αφήσεις κάποιον άλλο διαχειριστή πριν εγκαταλείψεις, η σελίδα θα συνεχίσει να υπάρχει και όλα θα μείνουν ως έχουν. Δεν έχει σημασία αν χρησιμοποίησες εσύ πιστωτική για τις διαφημίσεις. Όσες διαφημίσεις έγιναν, το αποτέλεσμα τους μένει.
alfas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Εφόσον όπως είπες αφήσεις κάποιον άλλο διαχειριστή πριν εγκαταλείψεις, η σελίδα θα συνεχίσει να υπάρχει και όλα θα μείνουν ως έχουν. Δεν έχει σημασία αν χρησιμοποίησες εσύ πιστωτική για τις διαφημίσεις. Όσες διαφημίσεις έγιναν, το αποτέλεσμα τους μένει. Ωραία σε ευχαριστώ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα