judgevag Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Καποιος με σχετικες γνωσεις θα μπορoυσε να βοηθησει; Ευχαριστω! (ειναι η πρωτη φορα που πουλαω κατι μεσω ebay!).
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Υπάρχει μια υπηρεσία που λέγεται ταχυδρομείο. Google it.
zio10 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Όταν πληρωθείς θα φανεί στο ebay στο αντικείμενο που πούλησες, θα σου έρθει και μήνυμα. Μετά πας στο paypal σου και στην πληρωμή που έλαβες έχει στοιχεία αποστολής. Τα εκτυπώνεις ή τα γράφεις μόνος σου στο δέμα και το στέλνεις με ταχυδρομείο ή κούριερ (το πιο φτηνό μακράν είναι το ταχυδρομείο). 1
judgevag Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Nαι τα ηξερα ολα αυτα. Το προβλημα μου ειναι αυτο εδω: EDIT:φιλε zio10, απλα αγνοω το παρακατω και κανω οτι ειπες με το paypal;
zio10 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Ναι φίλε στέλνεις κανονικά το δέμα με ταχυδρομείο στη shipping address που θα δεις στην πληρωμή στο paypal. Μετά μπορείς να προσθέσεις το tracking number στο ebay.
angmar Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Λογικά το πρόβλημα είναι ότι στη μεσαία στήλη έχεις επιλέξει carrier την USPS που εξυπηρετεί μόνο εντός ΗΠΑ. Θα τον αλλάξεις με τον carrier που θα χρησιμοποιήσεις τελικά, πχ ΕΛΤΑ.
judgevag Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Ναι φίλε στέλνεις κανονικά το δέμα με ταχυδρομείο στη shipping address που θα δεις στην πληρωμή στο paypal. Μετά μπορείς να προσθέσεις το tracking number στο ebay. και πως επιβεβαιωνει τον ebay τον αγοραστη πως εγω οντως εστειλα το δεμα; εκτυπωσα το packing slip μεσω paypal Λογικά το πρόβλημα είναι ότι στη μεσαία στήλη έχεις επιλέξει carrier την USPS που εξυπηρετεί μόνο εντός ΗΠΑ. Θα τον αλλάξεις με τον carrier που θα χρησιμοποιήσεις τελικά, πχ ΕΛΤΑ. Πατώντας το βελακι δε μου δινει αλλες επιλογες εκτος της USPS. Δε ξερω γιατι...
zio10 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Όταν προσθέσεις το tracking number το μαρκάρει αυτόματα σαν shipped.
judgevag Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Όταν προσθέσεις το tracking number το μαρκάρει αυτόματα σαν shipped. Συγγνωμη για το πρηξιμο αλλα αυτη θα ειναι η τελευταια ερωτηση.... Αυτο ειναι δηλαδη το τελικο σταδιο αν δεν κανω λαθος; και στο carrier γνωριζεις αν θα γραψω ΕLTA, ΕΛΤΑ ή κατι διαφορετικο; Ευχαριστω! 1
zio10 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Συγγνωμη για το πρηξιμο αλλα αυτη θα ειναι η τελευταια ερωτηση.... Αυτο ειναι δηλαδη το τελικο σταδιο αν δεν κανω λαθος; και στο carrier γνωριζεις αν θα γραψω ΕLTA, ΕΛΤΑ ή κατι διαφορετικο; Ευχαριστω! Ναι έτσι όπως το έχεις μια χαρά είναι!
ObeyWario! Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Απλά τα γράφεις με το χέρι στο πακέτο Να πληρώνεις για tracking δεν ξέρω αν αξίζει για αντικείμενα μικρής αξίας 1
zio10 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Απλά τα γράφεις με το χέρι στο πακέτο Να πληρώνεις για tracking δεν ξέρω αν αξίζει για αντικείμενα μικρής αξίας Για μικρής αξίας όντως, αλλά για λίγο παραπάνω νομίζω αξίζει. Για ευρώπη 2,5€ παραπάνω είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα