ObeyWario! Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Για κανένα λόγο μη στείλεις χωρις tracking!!! Υπερβάλεις
stelios18120 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Απλα το λεει γτ χωρις tracking μπορει ο αλλος να το λαβει και να πει δεν ελαβα τιποτα και να ζηταει τα χρηματα του πισω.
afterhours Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Εγω οσες φορες εχω στειλει χαμηλης αξιας παντα στελνω χωρις tracking για να γλιτωσω κανα φραγκο και δεν ειχα ποτε προβλημα. Μεγαλης αξιας παντα με tracking και insured
Nistisimos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Πάντα tracking στο ebay, αλλιώς δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις, υποφέρω και υποφέρεις.
chemkyr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα! Δεν έχω μόλις πουλήσει κάτι στο ebay, όμως σκοπεύω να το κάνω. Κι επειδή έχω μια απορία, θα ήθελα την βοήθεια των μελών με εμεπειρία. Θέλω να πουλήσω κάτι παπούτσια στο ebay.co.uk αλλά δεν ξέρω πως να χειριστώ τα μεταφορικά. Το κόστος αποστολής από Ελλάδα είναι περίπου 40 ευρώ, αλλά το ebay δεν με αφήνει να βάλω πάνω από 11 gbp (βέβαια το 11 gbp είναι μόνο για uk, σε όλες τις άλλες χώρες δέχεται την τιμή που του ορίζεις). Αν υποθέσουμε ότι κάποιος αγοράζει από uk θα πληρώσω εγώ την διαφορά στα μεταφορικά? Τι νακάνω? Μήπως να αυξήσω την τιμή αφήνοντας μια χαμηλή για μεταφορικά, πχ 10gbp?
ObeyWario! Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Να τα πουλήσεις στο insomnia, κανείς δεν θα δώσει 40Ε μεταφορικά για ένα ζευγάρι παπούτσια έκτος και αν τα φορούσε ο Jordan *Πάντως ένα συνηθισμένο κουτί παπουτσιών περνάει και ως αλληλογραφία, αρκεί Μ+Υ+Π να μην υπερβαίνουν τα 90εκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα