defacer Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Αν στον ευρωπαικο χωρο, οι μουσουλμανες γυναικες ετρωγαν ξυλο, τους απαγορευοταν να οδηγουν, να βγουν απο το σπιτι ή να βγουν για βολτα χωρις τη συνοδεια αντρος και αυτο το αποδεχονταν οι ιδιες οι γυναικες, θα συνεχιζες να επιμενεις στο επιχειρημα οτι δεν μας πεφτει λογος να ανακατευτουμε γιατι δεν ειμαστε γυναικες μουσουλμανες? Αν μου εξηγήσεις πρώτα πώς ακριβώς έχεις στο μυαλό σου το "να ανακατευτούμε" θα σου απαντήσω σε πρώτη φάση αν είπα ποτέ κάτι τέτοιο και μετά βλέπουμε. Επίσης, δεν είπα ποτέ ότι δε μας πέφτει λόγος επειδή δεν είμαστε γυναίκες μουσουλμάνες, αλλά δε θα κολλήσουμε σε τέτοιες "μικρές" παραποιήσεις όσων λέω από τη στιγμή που έχουμε άλλα βασικότερα να ψάξουμε πρώτα. Αν επιλεγονταν σε ορισμενες περιοχες η επιβολη του νομου της σαριας ουτε εκει θα μας επεφτε λογος γιατι δεν ειμαστε μουσουλμανες γυναικες? Γίνεστε κουραστικοί με τους strawmen, και μέχρι να κάνεις το ελάχιστο δυνατό που απαιτείται για να λέμε ότι συζητάς καλή τη πίστει, μη περιμένεις να σε αντιμετωπίσω σα να το έχεις κάνει. Δεν είσαι χαζός, καταλαβαίνεις τι κάνεις πάρα πολύ καλά, αλλά αν θες να συνεχίσεις έτσι θα συνεχίσεις μόνος σου. Αν λεγαμε να απαγορευτει η σκουπιδοσακουλα full body εμφανιση που αφηνει σε κοινη θεα μονο τα ματοκλαδα (αρνουμαι να δωσω ονομα ενδυμασιας σε αυτο το πραγμα), παλι θα υπηρχε θεμα, γιατι "αφου ειναι επιλογη της" τι μας κοφτει? Υπάρχει κάποια ερώτηση εδώ που μπορώ να απαντήσω;
HALF EVIL Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Ναι, νομίζω έχει διαφορά το να πας σε γάμο επειδή σε έχουν καλέσει, απ' το να φοράς σταυρό. Το σχόλιο νομίζω είναι άσχετο με αυτό που λεω. Δεν μίλησα για το αν φοράς σταυρό ή όχι. Είπα απλώς ότι λόγω των κοινωνικών συμβάσεων, αλλά και λόγω της τιμής που σου κάνει να σε καλέσει κάποιος αγαπητός σου φίλος /η σε ένα γεγονός που θεωρεί σημαντικό, απλά πηγαίνεις σεβόμενος και τον ιδιο/α και αυτό που τον ευχαριστεί. Τι δουλειά έχει το σταυρουδάκι τώρα δεν το κατάλαβα.
defacer Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Το σχόλιο νομίζω είναι άσχετο με αυτό που λεω. Δεν μίλησα για το αν φοράς σταυρό ή όχι. Είπα απλώς ότι λόγω των κοινωνικών συμβάσεων, αλλά και λόγω της τιμής που σου κάνει να σε καλέσει κάποιος αγαπητός σου φίλος /η σε ένα γεγονός που θεωρεί σημαντικό, απλά πηγαίνεις σεβόμενος και τον ιδιο/α και αυτό που τον ευχαριστεί. Τι δουλειά έχει το σταυρουδάκι τώρα δεν το κατάλαβα. Λόλα, να ένα μήλο. Προσπαθεί να σου πει ότι αυτό που είπες με το γάμο είναι τελείως εκτός θέματος, και συ του απαντάς ότι... δεν καταλαβαίνεις τι σχέση έχει το θέμα μας μ' αυτό που είπες.
HALF EVIL Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Όπως έχει διαφορά το να τη φοράει κάποια επειδή αν δεν τη φοράει θα τη λιθοβολήσουν, με το να τη φοράει επειδή το θεωρεί φυσιολογικό. Βεβαίως. Όπως και η χήρα που φοράει μαύρα όλη τη ζωή της είτε γιατί το θέλει και το πιστεύει, είτε γιατί στον μικρόκοσμό της αν δεν το κάνει θα την κακολογήσουν. Αυτό όμως δεν απαγορεύει το δικαίωμά μου να έχω γνώμη επ αυτού.
Praetorianos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Υπάρχει κάποια ερώτηση εδώ που μπορώ να απαντήσω;Προσωπικως με καλυψε η απουσια απαντησης παρολη τη χρηση τεσσαρων γενναιων παραγραφων. Η εξισωση σταυρου, σαουνας(?) και βερας γαμου(??) με τη μπουργκα ειναι valid και ορθη επιχειρηματολογια, η συγκριση και των υπολοιπων μουσουλμανικων πρεπει, τα οποια εχουν απαγορευθει στην Ευρωπη, με τη μουσουλμανικη hijab ειναι strawman και αρνηση συζητησης. Fair enough, και παλι σορρυ για τη σφηνα, αλλα με ετρωγε απο το αλλο thread η απορια. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα