Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα  το  αφησω  οπως  εινε  δεν  θα  κατσω να  τρελαθω  για 2  γραμμουλες.. το πληκτρολογιο δουλευει  τελεια/./.  απλά  με  ετρωγε  μεσα  μου  λογο  αισθητικης και επειδι εινε ακριβο././

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχα παρόμοια εμπειρία από πλαίσιο για το ίδιο πληκτρολόγιο. Το πήρα σπίτι και είδα ότι ήταν ανοιγμένη η συσκευασία και το πληκτρολόγιο ήταν λίγο χτυπημένο σε μια γωνιά. Το πήρα πίσω με συνοπτικές διαδικασίες και το άλλαξαν χωρίς να πουν κιχ.

Αν το δικό σου ήταν σφραγισμένο μην σε ανησυχεί το σημαδακι. Απόλαυσε το πληκτρολόγιο σου :)

Δημοσ.

αυτο θα κανω απλα δεν καταλαβαινω γιατι με επηρεασε τοσο.

Γτ εδωσες αρκετα €€€ και ηθελες (λογικο εννοειται) να ειναι αψεγαδιαστο

Δημοσ.

ειδατε στην  φωτο  που  εινε  ακριβος τα 2  σημαδιακια??

αυτα τα 2  σημαδακια  με τι  τροπο  μπορουνε να  καλυφτουνε??

μπορω να κανω καπια παντεντα??

το δικο  μου ειτανε σφραγισμενο απλα δεν  καταλαβαινω  πως  εγιναν τα 2  σημαδακια?? το  μονο  που εκανα  τοτε  ειτανε  οτι ειχα  βγαλει  την ζελατινα  που  καλυπτε το πανω  μερος απο το  λογοτυπο της  corsair.

Δημοσ.

Τα εμπορεύματα φτιάχνονται κάπου, μεταφέρονται, πετιούνται από δω και από κει πριν τα αγοράσεις. Κάπου εκεί έγινε, αν ήταν σφραγισμένο όταν το αγόρασες. Αν σε ενοχλεί τόσο πήγαινε στο μαγαζί να δεις τι θα σου πουν. Πληκτρολόγιο είναι, όχι ψύκτρα. Ένα usb θα ξεσυνδέσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτα τα 2  σημαδακια  με τι  τροπο  μπορουνε να  καλυφτουνε??

μπορω να κανω καπια παντεντα??

εννοω να  του βαλω καποιο  αυτοκολητο  η να το  βαψω??  η  να το αφησω  οπως εινε με τις  2  ασπρες γραμουλες που εινε πανω  στο  λογοτυπο της corsair??

Επεξ/σία από abractdivision
Δημοσ.

Υπάρχουν μαγαζιά που σου κάνουν απόχρωση ακριβώς από καμία 15αρια χρώματα. Το έχω χρησιμοποιήσει για γρατζουνιά σε αμάξι. Αν θες ψάξε κάτι τέτοιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...