abractdivision Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 θα το αφησω οπως εινε δεν θα κατσω να τρελαθω για 2 γραμμουλες.. το πληκτρολογιο δουλευει τελεια/./. απλά με ετρωγε μεσα μου λογο αισθητικης και επειδι εινε ακριβο././
abractdivision Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 αυτο θα κανω απλα δεν καταλαβαινω γιατι με επηρεασε τοσο.
petran91 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Είχα παρόμοια εμπειρία από πλαίσιο για το ίδιο πληκτρολόγιο. Το πήρα σπίτι και είδα ότι ήταν ανοιγμένη η συσκευασία και το πληκτρολόγιο ήταν λίγο χτυπημένο σε μια γωνιά. Το πήρα πίσω με συνοπτικές διαδικασίες και το άλλαξαν χωρίς να πουν κιχ. Αν το δικό σου ήταν σφραγισμένο μην σε ανησυχεί το σημαδακι. Απόλαυσε το πληκτρολόγιο σου
stelios18120 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 αυτο θα κανω απλα δεν καταλαβαινω γιατι με επηρεασε τοσο. Γτ εδωσες αρκετα €€€ και ηθελες (λογικο εννοειται) να ειναι αψεγαδιαστο
abractdivision Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 ειδατε στην φωτο που εινε ακριβος τα 2 σημαδιακια?? αυτα τα 2 σημαδακια με τι τροπο μπορουνε να καλυφτουνε?? μπορω να κανω καπια παντεντα?? το δικο μου ειτανε σφραγισμενο απλα δεν καταλαβαινω πως εγιναν τα 2 σημαδακια?? το μονο που εκανα τοτε ειτανε οτι ειχα βγαλει την ζελατινα που καλυπτε το πανω μερος απο το λογοτυπο της corsair.
mindtrapper Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Τα εμπορεύματα φτιάχνονται κάπου, μεταφέρονται, πετιούνται από δω και από κει πριν τα αγοράσεις. Κάπου εκεί έγινε, αν ήταν σφραγισμένο όταν το αγόρασες. Αν σε ενοχλεί τόσο πήγαινε στο μαγαζί να δεις τι θα σου πουν. Πληκτρολόγιο είναι, όχι ψύκτρα. Ένα usb θα ξεσυνδέσεις.
abractdivision Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) αυτα τα 2 σημαδακια με τι τροπο μπορουνε να καλυφτουνε?? μπορω να κανω καπια παντεντα?? εννοω να του βαλω καποιο αυτοκολητο η να το βαψω?? η να το αφησω οπως εινε με τις 2 ασπρες γραμουλες που εινε πανω στο λογοτυπο της corsair?? Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2017 από abractdivision
stelios18120 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Ασε το οπως ειναι και παψε να το σκεφτεσαι πια
abractdivision Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 με το μαυρο μανο δεν θα φενετε η διαφορα ομως με το υπολοιπο χρωμα?? ομως>>??επειδι εινε απο αλουμινιο?
Sheogorath Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Υπάρχουν μαγαζιά που σου κάνουν απόχρωση ακριβώς από καμία 15αρια χρώματα. Το έχω χρησιμοποιήσει για γρατζουνιά σε αμάξι. Αν θες ψάξε κάτι τέτοιο.
abractdivision Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 και εγω σε τι μαγαζια να παω και τι να τους πω ακριβως?? να παρω και το πληκτρολογιο μου δηλαδη>>??
Chrysostomos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 είναι πλαστικό και το αποτέλεσμα θα είναι αμφίβολο. Μένεις όπως είσαι κατά την ταπεινή μου γνώμη.
abractdivision Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 αν κανω αυτο που λεει ο Sheogorath?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα