nik5163 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Τράπεζα Πειραιώς. Έχω λογ/σμό σε Πειραιώς, Alpha bank, Εθνική και η Πειραιώς νομίζω είναι η πιο ευέλικτη στο e-banking. Επίσης με αγορές με χρεωστική κάρτα κερδίζεις πόντους που εξαργυρώνονται σε Σκλαβενίτη και αλλού.
tzelen Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Η "καλύτερη" τράπεζα είναι συνδιασμός πραγμάτων που εσύ ξέρεις. πχ: 1) Χρειάζεσαι να υπάρχουν καταστήματα στις περιοχές που κινείσαι; 2) Το ebanking είναι σημαντικό και πόσο; 3) Διάφορα κανάλια εξυπηρέτησης (φυσικά καταστήματα, τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24/7, κτλ) Από προσωπική εμπειρία, η Eurobank είναι πρωταθλήτρια στο 3. Μπορείς να κάνεις πρακτικά τα πάντα μέσω τηλεφώνου (μεταφορές, πληρωμές, εμβάσματα, εντολές χρηματιστηρίου). Για το 2), πάλι από προσωπική εμπειρία, Eurobank/Πειραιώς θεωρώ ότι είναι οι καλύτερες. Χρησιμοποιώ και τις 2, όπως επίσης και της Εθνικής, η οποία χρεώνει προμήθεια στα πάντα. Προσωπικά θα επέλεγα με γνώμονα τα 2) και 3). Ελπίζω να βοήθησα,
_Theo_ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Τι κακο εχει η Eurobank ? Συμφωνω . Πολλά. Ένα εξ αυτών είναι ότι παίρνει προμήθεια 2,50 € για αγορές από ξένα site (πχ Humble Bundle που έχω αγοράσει αρκετές φορές). Επίσης αν έχεις prepaid την πρώτη φορά που θα βάλεις λεφτά κρατάει 2 €, ενώ τις υπόλοιπες 1.
johnyboy Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Πειραιώς και από μένα για το ebanking, το λσλ και τα easypay που σου κάνουν την ζωή πιο εύκολη.Η eurobank έχει το χειρότερο ebanking.Στην εθνική μια φορά είπα να πάω, πήρα αριθμό από το κινητό, πάω εκεί και είχε 15 νούμερα, νταξ λεω σε 10 λεπτά έφυγα. Αμ δε.Ηταν η χρηματοαποστολή μέσα και κλειστές οι πόρτες δεν άφηναν να μπεις και χτυπούσαν νούμερα τζουφια.φυσικά πέρασε το νούμερο και εγώ απέξω.... παρανοια.Ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που πήγα. επίσης η γιουρομπανκ βαράει τηλέφωνα μέσα στο καταμεσήμερο και ζητάει ότι να ναι.δεν ξέρω αν το κάνουν αυτοί ή είναι ιδιώτες αλλά είναι τραγικό.
The_Judas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Από την στιγμή που έγιναν οι συγχωνεύσεις και μετά, η Πειραιώς δεν είναι όπως παλιότερα ενώ έχει τις μεγαλύτερες προμήθειες σε συναλλαγές. Η alpha για μένα η χειρότερη. Το ζήτημα είναι βέβαια τι ακριβώς συναλλαγές θέλεις να κάνεις. Εγώ χρησιμοποιώ eurobank και πειραιώς αναλόγως τι χρειάζομαι. Παλιότερα χρησιμοποιούσα αποκλειστικά πειραιώς ebanking. Σιγά-σιγά όμως πλέον χρησιμοποιώ όλο και περισσότερο την eurobank γιατί η πειραιώς άρχισε να χρεώνει για τα πάντα. Από Εθνική δεν ξέρω και πολλά. Ισως να σου παρέχει βέβαια μεγαλύτερη ασφάλεια γιατί είναι η πιο ισχυρή τράπεζα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Ένα καλο δωρεαν για την ωρα μεταξυ EUROBANK και Πειραιως είναι το IRIS . Μεταφερεις δωρεαν σε πραγματικο χρονο από μια τραπεζα σε άλλη και μεσω κινητου μεχρι 500 ευρω την ημερα 24/24 ωρες 365/365 ημερες . Επισης το λεφτα στο λεπτο της Πειραιως είναι ότι πρεπει για ..ξέπλυμα χρηματος .Παιρνει καποις μετρητα από ΑΤΜ μονο με ένα κωδικο που του στελνει άλλος στο κινητο που πληκτρολογεί χωρις εισαγωγή καρτας . Εχει βεβαια περιορισμους με τα cc. Χρονια χρησιμοποιω EUROBANK για μισθοδοσια και όχι μονο χωρις κανενα πρόβλημα με πολύ καλο ebanking. Η Εθνικη παραμενει η πιο δυσχρηστη τραπεζα .Μονο ένα ενοικιο μου μπαινει εκει .
AristidisZ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Σε σχέση με Πειραιώς πάντως η ΕΤΕ έχει σαφώς μικρότερες προμήθειες σε πληρωμές ebanking...
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500155146
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Η "καλύτερη" τράπεζα είναι συνδιασμός πραγμάτων που εσύ ξέρεις. πχ: 1) Χρειάζεσαι να υπάρχουν καταστήματα στις περιοχές που κινείσαι; 2) Το ebanking είναι σημαντικό και πόσο; 3) Διάφορα κανάλια εξυπηρέτησης (φυσικά καταστήματα, τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24/7, κτλ) Από προσωπική εμπειρία, η Eurobank είναι πρωταθλήτρια στο 3. Μπορείς να κάνεις πρακτικά τα πάντα μέσω τηλεφώνου (μεταφορές, πληρωμές, εμβάσματα, εντολές χρηματιστηρίου). Για το 2), πάλι από προσωπική εμπειρία, Eurobank/Πειραιώς θεωρώ ότι είναι οι καλύτερες. Χρησιμοποιώ και τις 2, όπως επίσης και της Εθνικής, η οποία χρεώνει προμήθεια στα πάντα. Προσωπικά θα επέλεγα με γνώμονα τα 2) και 3). Ελπίζω να βοήθησα, και πλέον 4) σε τι κατάσταση είναι, αν χρειάζεται ανακεφαλαιοποίηση κτλπ κτλπ 1
fastnq2 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Καλυτερα τραπεζα αναλογα με τι?Για να λεει νεο χρημα ισως τον ενδιαφερουν και τα (Αστεια) επιτοκια.Αυτη τη στιγμη το καλυτερο επιτοκιο μαζι με την επιστροφη την δινει η eurobank,και ισως και με νεο χρημα αν ειναι ικανο το ποσο να μπορεις να ψιλοδιαπραγματευτεις στην τραπεζα.Απο e-banking πειραιως,μαρεσει αρκετα και της εθνικης,ισως και λογω συνηθειας.Τωρα για το ποια ειναι σε καλυτερη ''κατασταση'' ισως να βρισκεται πιο πανω η πειραιως με μικρη διαφορα απο τις αλλες,αλλα λιγο πολυ ολες στην ιδια μοιρα ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα