Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως και να έχει.. Γιατί δεν του προτείνετε 7700k;Και ας είναι z170..

το σκέφτηκα να σου πω,αλλά μιας που είπε ήδη γιαυτόν,είπα να μην αλλάξω ρότα.

(άσχετα που και εγώ λέω να πάω σε 1151 με 7700Κ :P)

Επεξ/σία από Chrysostomos
  • Like 3
Δημοσ.

Καιρο ειχαμε να διαβασουμε για αγορα build ανω του χιλιαρικου. Καλη προσπαθεια αλλα παρασκευη δεν ειναι ακομα.

Καιρο ειχαμε να διαβασουμε για αγορα build ανω του χιλιαρικου. Καλη προσπαθεια αλλα παρασκευη δεν ειναι ακομα.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως και να έχει.. Γιατί δεν του προτείνετε 7700k;Και ας είναι z170..

εχω καποιους ενδιασμους με τον  i7-7700k και ας ταιριαζει με την μητρικη για ατην αποδοση του σετ αλλα και  για καποια σχολια απο πολλους για θερμοκρασιες περιεργες ενω ο 7-6700κ εχει τρομερα σχολια απο πολλους δηλαδη ειναι ενα σιγουρακι οτι ειναι αξιοπιστος κατα αλλα θα πηγαινα ι7-7700κ γιατι αυτο ηθελα και γω στην αρχη...

ειναι κατι που χα σκοπο να το φτοιαξω εδω και χρονια αλλα  εκανα οικονομιες για να κανω ενα build τρομερο που θα μου κρατησει για 3-4 χρονια σιγουρα αψογου Gaming μεχρι 2000 και κατι και χωρις να κανω μετεπειτα αναβαθμισεις.....τωρα παρασκευη δεν ειναι ακομα δεν το ποιασα κατι δικο σου ισως ?

Δημοσ.

Συνήθως παρασκευή σκάνε μύτη τα τρολς.

μαλιστα τι να πω τωρα τι τρολλ μπορει να κανει καποιος και να καθεται να λεει τρολιες σε τι μπορει να τον βοηθησει δεν ξερω παντως εγω ειπα να μοιραστω κατι που σκοπευω να κανω μηπως κανω καπου λαθος να παρω και καμια 2η 3η 4η γνωμη μηπως και φτοιαξω κανα πιο καλο build αυτα απο μενα...

Δημοσ.

εχω καποιους ενδιασμους με τον  i7-7700k και ας ταιριαζει με την μητρικη για ατην αποδοση του σετ αλλα και  για καποια σχολια απο πολλους για θερμοκρασιες περιεργες ενω ο 7-6700κ εχει τρομερα σχολια απο πολλους δηλαδη ειναι ενα σιγουρακι οτι ειναι αξιοπιστος κατα αλλα θα πηγαινα ι7-7700κ γιατι αυτο ηθελα και γω στην αρχη...

ειναι κατι που χα σκοπο να το φτοιαξω εδω και χρονια αλλα  εκανα οικονομιες για να κανω ενα build τρομερο που θα μου κρατησει για 3-4 χρονια σιγουρα αψογου Gaming μεχρι 2000 και κατι και χωρις να κανω μετεπειτα αναβαθμισεις.....τωρα παρασκευη δεν ειναι ακομα δεν το ποιασα κατι δικο σου ισως ?

φιλε MrKostas13,  ετσι οπως παρουσιασες το θεμα, εισαι στην επικινδυνη θεση να σε παρουν για TROL...!  

μπατζετ ΕΩΣ 2,500€,  θες Gaming και βαζεις οθονη 250€, πλατφορμα Ζ170, καρτα 1070 ............... ???????   ημαρτον δλδ...!! 

ξεκινας απο 1080(Τι) + μια καλη οθονη και μετα βαζεις τα υπολοιπα......!!  

PSU το ιδανικο θα ηταν   http://www.skroutz.gr/s/10788411/EVGA-Supernova-750-G3.html  (10 χρονια εγγυηση..!!)  ή

http://www.skroutz.gr/s/7593616/Corsair-RMx-Series-750X.html

• Like 2
Δημοσ.

την μητρική την έχει ήδη λέει το παιδί,οπότε γιατί όχι;

βέβαια για οθόνη και για κάρτα,έχεις δίκιο,πρέπει να πάει σε πολύ καλύτερα.

μαλιστα τι να πω τωρα τι τρολλ μπορει να κανει καποιος και να καθεται να λεει τρολιες σε τι μπορει να τον βοηθησει δεν ξερω παντως εγω ειπα να μοιραστω κατι που σκοπευω να κανω μηπως κανω καπου λαθος να παρω και καμια 2η 3η 4η γνωμη μηπως και φτοιαξω κανα πιο καλο build αυτα απο μενα...

απλά είναι συνηθισμένο εδώ να διαβάζουμε τέτοια θέματα και να μην μαθαίνουμε ποτέ,αν όντως στήθηκε ένα τέτοιο μηχάνημα. 

• Like 1
Δημοσ.

φιλε MrKostas13,  ετσι οπως παρουσιασες το θεμα, εισαι στην επικινδυνη θεση να σε παρουν για TROL...!  

μπατζετ ΕΩΣ 2,500€,  θες Gaming και βαζεις οθονη 250€, πλατφορμα Ζ170, καρτα 1070 ............... ???????   ημαρτον δλδ...!! 

ξεκινας απο 1080 + μια καλη οθονη και μετα βαζεις τα υπολοιπα.....

μπορει τι να σου πω οπως το παιρνει ο καθενας το να θες να σκασεις καποια χρηματα να αγορασεις  ενα καλο pc ωστε να το εχεις για καποια χρονια turbo  και χωρις αναβαθμισεις γιατι να ναι τρολλ δεν καταλαβαινω τωρα επελεξα ολα τα κομματια κοιτωντας Reviews και ξοδευοντας αρκετες ωρες για να τα επιλεξω σιγουρα τωρα θα κανω και καποια λαθη λογικο ειναι παντογνωστης δεν ειμαι θα το χα φτοιαξει ηδη αλλα ειπα να ακουσωκαι καμια αλλη γνωμη τωρα εγω φλος προτιμουσα msi εταιρεια εξου και η πλατφορμα η οποια βγηκε μια απο τις καλυτερες σε θεμα επιδοσεων και αποδοσης γτι δεν πηγα στην z270 γιατι apo reviews καταλαβα οτι με την z170 καλυπτομαι για αυτο που θελω να κανω γτι δεν παιρνω την 1080 γιατι η 1070 ειναι κοντα οχι ιδια σαφως για να κοστιζει και περισσοτερα η 1080 ειναι καλυτερη αλλα η 1070 την φτανει ειναι και πιο οικονομικη ωστε να παρεις καποιο αλλο καλυτερο part  για το Pc Τωρα για την οθονη σου πα παντογνωστης δεν ειμαι αλλα δεν θα παω να σκασω και 500 σε οθονη θελω μια να ναι ηκανοπιοιτικη μεχρι τοσα δεν με καιει να χει g-sync  και τετοια αυτα κατι παραλογο δεν νομιζω να πα και το ξαναλεω παντογνωστης δεν ειμαι ...

Δημοσ.

θα σε ξαναδιορθώσω γιατί το είπες και πιο πριν.

Η 1070,δεν είναι κοντά με την 1080 σε απόδοση.

Και όσο αναβαίνει η ανάλυση της οθόνης κάνει μπαμ.

Εκτός αν θες να παίζεις σε 1080p με τέτοιο υπολογιστή,που είναι αυτοκτονία.

Επίσης,αν διαβάσεις καλά,όλα τα σχόλια που έχουμε κανει εδώ,θα δεις ότι με αυτά τα χρήματα,φτιάχνεις πολύ καλύτερο σύστημα,από αυτό που έχεις στο μυαλό σου.

• Like 1
Δημοσ.

την μητρική την έχει ήδη λέει το παιδί,οπότε γιατί όχι;

βέβαια για οθόνη και για κάρτα,έχεις δίκιο,πρέπει να πάει σε πολύ καλύτερα.

απλά είναι συνηθισμένο εδώ να διαβάζουμε τέτοια θέματα και να μην μαθαίνουμε ποτέ,αν όντως στήθηκε ένα τέτοιο μηχάνημα. 

κοιταξε νεο μελος ειμαι και μπηκασε αυτη την διαδικασια για να παρω καμια αλλη γνωμη τωρα δεν ξερω για τρολλιες τι γινεται εδω μεσα γιατι δεν εχω και πολυ καιρο οσο για τις φωτο εφοσον ολοκληρωσω το pc ευχαριστων να μοιραστω την χαρα μου με σας αλλα εχω ακομα χρονο και για αγορες και για ευκαιριες και την ολοκληρωση του......

θα σε ξαναδιορθώσω γιατί το είπες και πιο πριν.

Η 1070,δεν είναι κοντά με την 1080 σε απόδοση.

Και όσο αναβαίνει η ανάλυση της οθόνης κάνει μπαμ.

Εκτός αν θες να παίζεις σε 1080p με τέτοιο υπολογιστή,που είναι αυτοκτονία.

λογικο ειναι να μην ειναι ιδια δεν λεω αυτο αλλα ειναι τρομερη καρτα 200-300 κατω απο την 1080 και ξερω τις αποδοσεις και επιδοσεις της γιατι ν αμην παω να παρω καποιο αλλο part με αυτα τα λεφτα καλο ωστε να ναι τουμπανακι σε ολα τα μερη του το pc και μετα απο 3-4 χρονια κανω καποια αλλη αναβαθμηση ετσι και αλλιως καθε χρονο δεν προλαβαινεις την τεχνολογια σε προλαβαινει αυτη για να αγοραζεις η 1070 πιστευω θα ναι μεσα στις τοπ για 1-2 χρονια ακομα και αρκετα καλη για 3-4 καπως ετσι το σκεφτομαι οσο γιατην οθονη δεν ξερω και πολλα για αυτο ζητησα βοηθεια αλλα δεν θα θελα να ξοδεψω και καμια 500αρα τωρα τα 1080 αυτοκτονια για πιο λογο δεν σε ποιανω το οτι παω να ριξω τοσα λεφτα παλι σε 1 χρονο θα βγει κατι καλυτερο 

Δημοσ.

αναβαθμιση στον υπολογιστη θα κανεις νωριτερα απο οτι στην οθονη, οταν εχεις μια καλη οθονη. 

αν εχεις στο μυαλο σου την 1080p αναλυση, τοτε δεν χρειαζεσαι  "τουμπανοPC"  για να παιζεις ανετα ολα τα παιχνιδια...!!  και με μια 1060 6gb καλυπτεσαι για 2-3 χρονια...!!!   

αλλα πρεπει να ξεκαθαρισεις πρωτα εσυ αν θες gaming 1080P, 1440p ή 4K...!  γιατι ειναι εντελως διαφορετικες οι απαιτησεις....

Δημοσ.

αναβαθμιση στον υπολογιστη θα κανεις νωριτερα απο οτι στην οθονη, οταν εχεις μια καλη οθονη. 

αν εχεις στο μυαλο σου την 1080p αναλυση, τοτε δεν χρειαζεσαι  "τουμπανοPC"  για να παιζεις ανετα ολα τα παιχνιδια...!!  και με μια 1060 6gb καλυπτεσαι για 2-3 χρονια...!!!   

αλλα πρεπει να ξεκαθαρισεις πρωτα εσυ αν θες gaming 1080P, 1440p ή 4K...!  γιατι ειναι εντελως διαφορετικες οι απαιτησεις....

εν μερη εχει και καποιο δικιο και τωρα που ειδα την τιμη της msi 1080 gaming x απο ενα μαγαζι που εχει στο skroutz συμφαιρει πιο πολυ ν πας στην 1080 για 90 ευρω διαφορα κοβεις απο κατι αλλο και ετσι ειναι στα 1080 και 1440 overkill 

Δημοσ.

λογικο ειναι να μην ειναι ιδια δεν λεω αυτο αλλα ειναι τρομερη καρτα 200-300 κατω απο την 1080 και ξερω τις αποδοσεις και επιδοσεις της γιατι ν αμην παω να παρω καποιο αλλο part με αυτα τα λεφτα καλο ωστε να ναι τουμπανακι σε ολα τα μερη του το pc και μετα απο 3-4 χρονια κανω καποια αλλη αναβαθμηση ετσι και αλλιως καθε χρονο δεν προλαβαινεις την τεχνολογια σε προλαβαινει αυτη για να αγοραζεις η 1070 πιστευω θα ναι μεσα στις τοπ για 1-2 χρονια ακομα και αρκετα καλη για 3-4 καπως ετσι το σκεφτομαι οσο γιατην οθονη δεν ξερω και πολλα για αυτο ζητησα βοηθεια αλλα δεν θα θελα να ξοδεψω και καμια 500αρα τωρα τα 1080 αυτοκτονια για πιο λογο δεν σε ποιανω το οτι παω να ριξω τοσα λεφτα παλι σε 1 χρονο θα βγει κατι καλυτερο 

1 σε αυτά τα χρήματα χωράει η 1080 πολύ άνετα.Τα υπόλοιπα κομμάτια που θα πάρεις δεν θα σου βγουν πιο ακριβά.

2 καλή η 1070 αλλά θα χρειαστεί αναβάθμιση νωρίτερα από την 1080.Άρα θα σου βγει συνολικά ακριβότερη.

3 Αυτοκτονία είναι καθώς δεν χρειάζεσαι τόσο ακριβά κομμάτια και τόσο δυνατή κάρτα για οθόνη ανάλυσης 1080p.

• Like 1
Δημοσ.

1 σε αυτά τα χρήματα χωράει η 1080 πολύ άνετα.Τα υπόλοιπα κομμάτια που θα πάρεις δεν θα σου βγουν πιο ακριβά.

2 καλή η 1070 αλλά θα χρειαστεί αναβάθμιση νωρίτερα από την 1080.Άρα θα σου βγει συνολικά ακριβότερη.

3 Αυτοκτονία είναι καθώς δεν χρειάζεσαι τόσο ακριβά κομμάτια και τόσο δυνατή κάρτα για οθόνη ανάλυσης 1080p.

σωστος σε ολα αν και στο τριτο μην ξεχνας οτι ολοι μας εαν εαμ  σκαγαμε λιγα χρηματα παραπανω  για πρωτη  φορα θα καναμε και καμια κοτσανα τωρα το μονο που θα αλλαζα απο προσωπικη μ επιλογη πες το τρελα πες οτι θες ειναι μονο η καρτα γραφικων απο 1070 σε 1080 και θα χαμηλωνα το τροφοδοτικο σε watt  οχι σε κατηγορια platinum θα επερνα και παλι την ιδια και ας ηταν και αυτοκτονια σε 1080P an kai se 1440p θα αξιζε περισσοτερο απο τι μ λετε κιολας...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...