Προς το περιεχόμενο

DHT courier

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά..

έχω παραγγείλει κάποιο προιόν από το amazon.co.uk., το οποίο από ότι κατάλαβα το έχουν στείλει απ΄΄ο την .. Κίνα, με την courier DHT.. το tracking number αρχίζει με "Α" και έπειτα ακολουθείται από 12 αριθμούς.. έχει κανένας ιδέα, ποιά εταιρία στην Ελλάδα διανέμει τα δέματα της DHT Express? στο tracking number search που έκανα , γράφει "Item being handed by local courier, tracking ended. Estimated delivery 7-15 days". Το περίεργο είναι πως η ημερομηνία είναι: 03/07/2017, Location Corfu. Δηλαδή, έχει έλθει στην κέρκυρα από τις 03 Ιουλίου. και δεν έχει παραδωθεί ακόμα? πήρα τηλέφωνο τις couruer, και δεν γνωρίζουν τπτ, μου λένε ότι αυτό είναι το tracking number της DHT, και δεν ισχύει για τις εγχώριες courier..

• Moderators
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά..

έχω παραγγείλει κάποιο προιόν από το amazon.co.uk., το οποίο από ότι κατάλαβα το έχουν στείλει απ΄΄ο την .. Κίνα, με την courier DHT.. το tracking number αρχίζει με "Α" και έπειτα ακολουθείται από 12 αριθμούς.. έχει κανένας ιδέα, ποιά εταιρία στην Ελλάδα διανέμει τα δέματα της DHT Express? στο tracking number search που έκανα , γράφει "Item being handed by local courier, tracking ended. Estimated delivery 7-15 days". Το περίεργο είναι πως η ημερομηνία είναι: 03/07/2017, Location Corfu. Δηλαδή, έχει έλθει στην κέρκυρα από τις 03 Ιουλίου. και δεν έχει παραδωθεί ακόμα? πήρα τηλέφωνο τις couruer, και δεν γνωρίζουν τπτ, μου λένε ότι αυτό είναι το tracking number της DHT, και δεν ισχύει για τις εγχώριες courier..

Μήπως είναι dhl? Μπες στη σελίδα της dhl και κάπου βάζεις το νούμερο που έχεις και σου δίνει νέο tracking για να παρακολουθήσεις το πακέτο εντός Ελλάδος,

Αν πάλι δεν είναι μιλά με αμαζον ότι δεν ενημερώθηκες ότι η αποστολή θα γίνει από κινα, και δεν είσαι διαθετιμενος να παραλάβεις σε περίπτωση που σταματήσει τελώνειο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...