Johnboy21 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να φτιαξω 3 ιστοσελιδες με την βοηθεια του wordpress ειμαι καινουργιος στο χωρο των ιστοσελιδων για πρακτικη γινεται ! Ολοι μου λενε χωρις δευτερη σκεψη εαν θελω να δουλεψω πανω σε αυτον τον τομεα web desing και photoshop , video editing να παρω iMac ητε macbook σταθερο εχω ομως ενα πολυ δυνατο συστημα για αυτο σκεφτομαι για laptop εχω δει το συγκεκριμενο : [link=https://www.skroutz.gr/s/6321672/Apple-MacBook-Pro-13-3-2-7GHz-i5-8GB-128GB-Flash-Storage-Retina-Display-2015.html?from=favorites_popup] Πειτε μου την γνωμη σας παρακαλω και εσεις!
liospi Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 για να φτιάξεις ιστοσελίδα σε wordpress γιατί να χρειάζεσαι mac; ή για photoshop κ.λπ.; εάν είσαι καινούριος στο χώρο, πάρε ένα φθηνό laptop με έναν ssd να πειραματιστείς ανθρώπινα και μετά με τα θέλω σου αποφασίζεις γιατί θέλεις mac ή όχι 1
Johnboy21 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Έχω ήδη φίλε μου λαπτοπ με σσδ πάνω απλά το μοιράζομαι με τον αδερφό μου απλά σκέφτομαι ότι επιδει τα mac αντέχουν χρόνια να κάνω από τώρα την επένδυση και για το μέλλον ! Κυρίως λόγο λογισμικού μου το λένε πιο εύχρηστο και χωρίς ιούς και κολλήματα
liospi Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 εγώ θα έλεγα να μην δώσεις τώρα χρήματα για κάτι που θα μπορείς να χρησιμοποιείς με άνεση μετά από 2+ χρόνια (macOS, photoshop κ.λπ.) εάν θέλεις την γνώμη μου, πάρε ένα retina του '13 με ένα 600άρι και κάνε την δουλειά σου απροβλημάτιστα και σε 2 χρόνια εάν αποφασίσεις να τον πουλήσεις να χάσεις κανένα 250άρι
onelonelystar Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Για τη δουλειά που θες να κάνεις, μπορείς άνετα να πάρεις ένα high end υπολογιστή με Windows τον οποίο μπορείς να αναβαθμίσεις πολύ πιο εύκολα κ οικονομικά από ότι ένα Mac, ο οποίος κοστίζει και παραπάνω χωρίς κορυφαία χαρακτηριστικά. Τώρα αν έχεις κόλλημα με Mac & OS, άλλο αυτό.
Johnboy21 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 εγώ θα έλεγα να μην δώσεις τώρα χρήματα για κάτι που θα μπορείς να χρησιμοποιείς με άνεση μετά από 2+ χρόνια (macOS, photoshop κ.λπ.) εάν θέλεις την γνώμη μου, πάρε ένα retina του '13 με ένα 600άρι και κάνε την δουλειά σου απροβλημάτιστα και σε 2 χρόνια εάν αποφασίσεις να τον πουλήσεις να χάσεις κανένα 250άρι καταλαβα τι μου λες σε ευχαριστω για την γνωμη σου θα το σκεφτω Για τη δουλειά που θες να κάνεις, μπορείς άνετα να πάρεις ένα high end υπολογιστή με Windows τον οποίο μπορείς να αναβαθμίσεις πολύ πιο εύκολα κ οικονομικά από ότι ένα Mac, ο οποίος κοστίζει και παραπάνω χωρίς κορυφαία χαρακτηριστικά. Τώρα αν έχεις κόλλημα με Mac & OS, άλλο αυτό. η αληθεια ειναι πως ενα κολλημα το εχω γενικα μετα προιοντα της apple ! High end pc εχω τωρα δεν ξερω η αληθεια τι να κανω γιατι εχω μπει σε μεγαλο πειρασμο
onelonelystar Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Κοίτα, εγώ για αυτη τη δουλειά που αναφέρεις, έχω ένα PC από τέλη του 2012 με μέτρια χαρακτηριστικά και την κάνω τη δουλειά μου σχετικά άνετα. Απλά σου λέω πως για MacBook, θα πληρώσεις πολλά για μέτρια χαρακτηριστικά σε αντίθεση με PC που με τα ίδια λεφτά θα έχεις σχεδόν top χαρακτηριστικά. αλλά αφού έχεις ήδη καλό PC, τότε... κάνε ότι αντέχει η τσέπη σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα