Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας παιδια ψαχνω να βρω ενα seedbox το οποιο να ναι συμβατο με το Greek-Team.cc αλλα δεν ξερω ποιο απ ολα που κυκλοφορουν. Επισης ξερετε που μπορω να βρω καρτα του moneysafe στην Κυπρο ή να αγορασω απο καμια ιστοσελιδα ;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γιατί να πληρώσεις seedbox που έχουν και traffic limit, αντί για ένα RDP server με SSD στα 10 ευρώ με απεριοριστο traffic και 10GBit upload?

Δημοσ.

Γιατί να πληρώσεις seedbox που έχουν και traffic limit, αντί για ένα RDP server με SSD στα 10 ευρώ με απεριοριστο traffic και 10GBit upload?

Δηλ ;

Επισκέπτης
Δημοσ.

https://www.hostdzire.com/buy-cheap-low-budget-ssd-storage-rdp.html

Διαλέγεις αυτό που σου ταιριάζει και οταν ολοκληρωσεις την πληρωμη, αποκτας προσβαση σε ενα απομακρυσμενο πισι με επιφανεια εργασιας σαν να ειναι το home pc σου, αλλά με 2GBit γραμμη με απεριοριστο traffic να το αξιοποιήσεις όπως θέλεις, torrents και τα λοιπά.

Εκτος απο torrents ειναι καλό και για cloud υπηρεσιες αν χρησιμοποιείς, λύνοντας το μικρό upload των σπιτικών ελληνικων γραμμων.

Δημοσ.

https://www.hostdzire.com/buy-cheap-low-budget-ssd-storage-rdp.html

Διαλέγεις αυτό που σου ταιριάζει και οταν ολοκληρωσεις την πληρωμη, αποκτας προσβαση σε ενα απομακρυσμενο πισι με επιφανεια εργασιας σαν να ειναι το home pc σου, αλλά με 2GBit γραμμη με απεριοριστο traffic να το αξιοποιήσεις όπως θέλεις, torrents και τα λοιπά.

Εκτος απο torrents ειναι καλό και για cloud υπηρεσιες αν χρησιμοποιείς, λύνοντας το μικρό upload των σπιτικών ελληνικων γραμμων.

Α δηλαδη εχει και λειτουργικο συστημα αυτο μεσα Linux ή ειναι μονο το rtorrent το προγραμμα ;

Δημοσ.

To πιο φθηνό πριν 1,5 χρόνο που το είχα ψάξει είναι το Wicked Servers χωρίς περιορισμό στο traffic. Και είναι συμβατό και με το Greek-Team.cc συγκεκριμένα είχα διαλέξει το SafariSeed (DE) αλλά έχει και seedbox με 1 ευρώ.

Νοικιάζεις έναν μήνα και είσαι καλυμμένος από το seed που θα κάνεις μέχρι να κλείσει το site. Μην μπεις στην λογική να το κρατήσεις παραπάνω. 6,5ΤΒ seed εμένα μου έκανε σε 1 μήνα το SafariSeed (DE). 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Α δηλαδη εχει και λειτουργικο συστημα αυτο μεσα Linux ή ειναι μονο το rtorrent το προγραμμα ;

Ναι, εχει windows μεσα, και μπορεις να ανεβασεις τα αρχεια σου στο Onedrive, ή στο Dropbox, ή στο Google Drive αν χρησιμοποιείς cloud υπηρεσία. Και φυσικά torrentσ. Χρησιμοποιείς το mtorrent, μόνο που επειδη η γραμμή είναι 2Gbit θα πρέπει να αυξήσεις τις συνδέσεις για μέγιστη ταχύτητα και κατά την γνώμη μου παρε πακέτο σε SSD. Μην βάλεις πάνω από τρια είναι εναντια στους κανονισμους και θα χασεις τα λεφτα σου. Και έχεις οχι 6.5 TB αλλά ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ. Εϊχα ανεβάσει 20TB μια φορά.

Δημοσ.

Ναι, εχει windows μεσα, και μπορεις να ανεβασεις τα αρχεια σου στο Onedrive, ή στο Dropbox, ή στο Google Drive αν χρησιμοποιείς cloud υπηρεσία. Και φυσικά torrentσ. Χρησιμοποιείς το mtorrent, μόνο που επειδη η γραμμή είναι 2Gbit θα πρέπει να αυξήσεις τις συνδέσεις για μέγιστη ταχύτητα και κατά την γνώμη μου παρε πακέτο σε SSD. Μην βάλεις πάνω από τρια είναι εναντια στους κανονισμους και θα χασεις τα λεφτα σου. Και έχεις οχι 6.5 TB αλλά ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ. Εϊχα ανεβάσει 20TB μια φορά.

Και βαζεις τα αληθινα σ στοιχεια ;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα επαναφερω  το θεμα για να σας ευχαριστησω και τους δυο για τα Seedbox που μου δωσατε πραγματικα αξιζουν και τα δυο αλλα για ποσο καιρο θα τα εχω ; Χερομαι που μπορω μεσω του filezilla να τα κατεβαζω και στον υπολογιστη μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...