Προς το περιεχόμενο

Yorksair

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενα φιλικο ζευγαρι πριν απο μερικα χρονια πηρε ενα κουταβακι γιορκσαιρ θυληκο

εχθες η σκυλιτσα γεννησε 4 κουταβακια εκ των οποιων δυστηχως το ενα γεννηθηκε νεκρο

το ενα θα το κρατησουν τα παιδια το αλλο θα το παρει η μητερα της κοπελας και το τριτο προσεφερθην να το δωσουν σε εμενα

εχω πολυ καλη σχεση  με τα ζωα ειτε οικοσυτα ειτε αδεσπωτα και μεγαλωσα με σκυλο

μενω σε ενα νορμαλ διαμερισμα με τη μητερα μου λειπω λιγες ωρες απο το σπιτι μονο για δουλεια

και δουλευω ημιαπασχοληση, βγαινω λιγες φορες και παντα ειναι καποιος στο σπιτι ειτε εγω ειτε η μητερα μου

λετε να ειναι καλη ιδεα η υοθετηση  του σκυλακου?

Δημοσ.

Yorkshire θες να πεις. Είχα εγώ παλιά, με παίδεψε πάρα πολύ να το μάθω τα βασικά, και γενικά ήταν πολύ αντιδραστικό σκυλάκι, από μωρό. Από την άλλη, έχει και η κολλητή μου, και ο σκύλος είναι τέλειος σε όλα. Είναι θέμα χαρακτήρα, όπως και στους ανθρώπους πιστεύω. Η δικιά μου μας δάγκωνε όλους κανονικά, τρώγοντας ξαφνικές φρίκες. Επίθεση στα ξαφνικά, χωρίς λόγο και αιτία, πολλές φορές την ημέρα σαν αν ήταν τρελό το καημένο. 

• Like 1
Δημοσ.

Απλα δες κανα κανάλι στο ιουτιουμπ για βασικη εκπαίδευση. Δεν μπορω να βλέπω να βαρανε ζωα.

• Like 1
Δημοσ.

Απλα δες κανα κανάλι στο ιουτιουμπ για βασικη εκπαίδευση. Δεν μπορω να βλέπω να βαρανε ζωα.

Δεν την έχω πια. Ποτέ δεν έχω βαρέσει γενικά. Πόσο μάλλον ζωάκι. Έχω σκυλιά τα οποία λατρεύω.

Δημοσ.

Όπως θα είδες είναι μικρόσωμα ζώα οπότε δεν τίθεται θέμα χώρου, το διαμέρισμα επαρκεί. Είναι σκυλιά με πολύ έντονο χαρακτήρα, δεν θέλουν τόσο βόλτα έξω όπως άλλες ράτσες αλλά θέλουν προσοχή, να ασχοληθείς μαζί τους, παιχνίδι κτλ. Αν αφήσεις τα μαλλιά του μακριά θέλει καθημερινά χτένισμα γιατί μετά γίνονται κόμποι. Δεν τρώνε πάααρα πολύ άρα δεν είναι πολλά τα έξοδα διατροφής- αυτό βέβαια έχει σχέση και με το πόσο μεγάλο θα γίνει, άρα πόσο μεγάλοι είναι οι γονείς. Πιο πολλά χρήματα θα δίνεις στον κτηνίατρο για εμβόλια, αντιπαρασιτικά, καμιά εξέταση κτλ..

Τα κουτάβια επηρεάζονται πάρα πολυ σε συμπεριφορά από τη μητέρα τους οπότε, αν εκείνη είναι ήρεμη και "καλή", έτσι (κατά πάσα πιθανότητα) θα είναι και αυτά. Αν δηλαδή έχεις δει ότι η μητέρα δεν θέλει τους ξένους, δαγκώνει εύκολα και είναι απαιτητική και κακομαθημένη να ξέρεις ότι και το κουτάβι μπορεί να βγει έτσι- που σημαίνει ότι θα πρέπει να αφιερώσεις πολλή και μεθοδική προσπάθεια στην εκπαίδευση του για να περιορίσεις άσχημες συμπεριφορές.

Στην τελική όμως αυτές οι άσχημες συμπεριφορές μαζί βέβαια και με την σκυλίσια αγάπη που σου δίνουν, είναι αυτά που κάνουν το σκύλο μοναδικό και ιδιαίτερο.

Να σας ζήσει :)

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα ειναι τα γιορκσαιρ ...Εχω τρια στο σπιτι και ακομα αλλα τρια αλλης ρατσας ή ημιαιμα. Δεν θελουν πολυ φροντιδα αλλα δεν θελουν να μενουν πολυ ωρα μονα τους . Εινια πολυ παιχνιδιαρικα οταν ειναι ξυπνια γιατι κοιμουνται πολλες ωρες...

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...