Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Θέλω να πάρω ένα κινητό από το bangood αξίας 220€ από αποθήκη hk Έχω τρεις επιλογές αποστολής. Expedited η οποία αποκλείεται λόγω των κουριερ κλπ. Θα ήθελα να μάθω ποιος είναι ο πιο ασφαλης τρόπος ώστε να μην έχω θέματα τελωνείου. Air parcel registered ή priority direct mail; Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Λιγοτερες πιθανοτητες...

Βεβαια παντα υπαρχει ο κινδυνος οποτε προσοχη.. ;)

Ναι και παίρνεις refund από το μαγαζί αν μπει οπότε δεν χρειάζεται προσοχή ;)

Δημοσ.

Ναι αλλα η ταλαιπωρια σου πληρωνεται ;) :) ;;

Ποιά ταλαιπωρία?

Ίσα ίσα, βεβαιότητα ότι θα παραλάβεις με το κόστος που ήδη έχεις αποδεχτεί από την αρχή χωρίς εκπλήξεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ποιά ταλαιπωρία?

Ίσα ίσα, βεβαιότητα ότι θα παραλάβεις με το κόστος που ήδη έχεις αποδεχτεί από την αρχή χωρίς εκπλήξεις.

Οχι λεω για την "ταλαιπωρια" της αναμονης. Επειδη οταν μπαινει τελωνειο εμενα προσωπικα κατι κανει +15 με 20 μερες να μου παραδωθει.

Δημοσ.

Οχι λεω για την "ταλαιπωρια" της αναμονης. Επειδη οταν μπαινει τελωνειο εμενα προσωπικα κατι κανει +15 με 20 μερες να μου παραδωθει.

Αυτό θα αλλάξει. Μιας και άλλαξε από 1 του μήνα ο τρόπος εκτελωνισμού για να μειωθεί η γραφειοκρατεία.

Στο τελωνείο πλέον κάθεται 1-3 μέρες. Πλέον αργεί στο αεροδρόμιο για να μπει τελωνείο άλλο το ένα άλλο το άλλο το οποίο συμβαίνει επειδή είναι ακόμα σε μεταβατικό στάδιο.

• Like 1
Δημοσ.

Επιπλέον η "ταλαιπωρία" της αναμονής δεν αφορά μόνο το συγκεκριμένο τρόπο αποστολής, νομίζω είναι άκυρο το σχόλιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...