embrance Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δεν μου δεχονται με τιποτα τις καρτες μου,απο εθινκη και πειραιως. της εθνικης δεν μπορω καν να την βαλω στο coinbase και πειραως μπαινει μεν,αγορες να κανω δεν μπορω δε. Τι κανω σε τετοιες περιπτωσεις?Revolut etc? εινα οι μονες λυσεις?
spartak1 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δεν μου δεχονται με τιποτα τις καρτες μου,απο εθινκη και πειραιως. της εθνικης δεν μπορω καν να την βαλω στο coinbase και πειραως μπαινει μεν,αγορες να κανω δεν μπορω δε. Τι κανω σε τετοιες περιπτωσεις?Revolut etc? εινα οι μονες λυσεις? H αλλη λυση είναι τραπεζικό εμβασμα SEPA
embrance Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Καλα θα ανοιξω και ν26 και Leu. Αντε να δουμε τι γινεται και με αυτα. Πφφφφ.
kodorevi8ulis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Καλα θα ανοιξω και ν26 και Leu. Αντε να δουμε τι γινεται και με αυτα. Πφφφφ. Γιατί να ασχοληθείς με β26 / λευ (εκτός αν έχεις μέσα λεφτά ήδη) ; Εμβασμα κατευθείαν στο coinbase
embrance Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 θα τα ανοιξω για καλο και για κακο γιατι σιγουρα θα χριεαστουν.Εμβασμα κατευθειαν? Γι ανα το τσεκαρω.
geldwer Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Φίλε emprance,προσπαθούσα πριν λίγο καιρό να καταθέσω χρήματα σε μερικα απο τα πιο γνωστά exchanges για αγορα bitcoin,κανένα δε δεχόταν τις ελληνικές κάρτες για τον λόγο ότι δεν είχαν μια extra ασφάλεια : 3d secure. 3d secure δεν υποστηριζουν η revolut αλλα ουτε και η ληστρική moneysafe.
chek2fire Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 σε μένα πάντως το coinbase την κάρτα της eurobank αυτή που κάνεις της αναλήψεις την δέχεται κανονικά.
koystado Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 για να μην ανοίγω καινούριο θέμα άμα γνωρίζει κάνεις μπορεί να μου πει πιο είναι το ελάχιστο ποσό που πρέπει να βάλεις σε παρόμοια σιτε πχ το etoro θέλει 167 ευρώ για άλλα γνωστά ξέρει κανείς;;;
Donacgreece Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 για να μην ανοίγω καινούριο θέμα άμα γνωρίζει κάνεις μπορεί να μου πει πιο είναι το ελάχιστο ποσό που πρέπει να βάλεις σε παρόμοια σιτε πχ το etoro θέλει 167 ευρώ για άλλα γνωστά ξέρει κανείς;;;Στο coinbase μπορείς να βάλεις και πέντε ευρώ. Δεν έχεις θέμα.Βέβαια έχει μόνο BTC ETH LTC
koystado Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Στο coinbase μπορείς να βάλεις και πέντε ευρώ. Δεν έχεις θέμα. Βέβαια έχει μόνο BTC ETH LTC οκ ευχαριστώ πολύ, απο ότι φαίνεται θέλει ψάξιμο
FarCry Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 παιδια αυτη η φαση, τραπεζικο εμβασμα στο coinbase ειναι παρανομο? το θελω για να αγορασω μετα συμβολαια. μιλαω για το θεμα του κερδους και φορολογικα πως δηλωνεται για να μην θεωρηθει καποιος πως κανει φοροδιαφυγη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα