ambageo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα σε όλους! Πρόσφατα πήρα ένα φθηνό vr headset set για να το χρησιμοποιήσω με το iphone se μου. Ξέρετε που μπορώ να βρω ένα controller; Δε το θέλω απαραίτητα για να παίξω παιχνίδια (άλλωστε λίγο που έψαξα ήταν ακριβά), περισσότερο ενδιαφέρομαι να μπορώ να πλοηγηθώ στο μενού- να μπορώνα κάνω ένα pause/start ή να αλλάζω βίντεο χωρίς να μπαζοβγάζω το κινητό. Ευχαριστώ!
Neg Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα σε όλους! Πρόσφατα πήρα ένα φθηνό vr headset set για να το χρησιμοποιήσω με το iphone se μου. Ξέρετε που μπορώ να βρω ένα controller; Δε το θέλω απαραίτητα για να παίξω παιχνίδια (άλλωστε λίγο που έψαξα ήταν ακριβά), περισσότερο ενδιαφέρομαι να μπορώ να πλοηγηθώ στο μενού- να μπορώνα κάνω ένα pause/start ή να αλλάζω βίντεο χωρίς να μπαζοβγάζω το κινητό. Ευχαριστώ! Δυστυχώς έχεις μόνο δύο λύσεις, γιατί αντιμετώπισα το πρόβλημα σου στο παρελθόν. 1) Ή θα αγοράσεις καινούργιο Headset με μαγνήτη ώστε να λειτουργεί ως κουμπί 2) Άμα έχεις Jailbreak θα ορίσεις μέσω του Activator ένα κουμπί, εγώ είχα βάλει ένα από τα κουμπιά των ακουστικών για να κάνει Tap στο κέντρο της οθόνης.
ambageo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δυστυχώς έχεις μόνο δύο λύσεις, γιατί αντιμετώπισα το πρόβλημα σου στο παρελθόν. 1) Ή θα αγοράσεις καινούργιο Headset με μαγνήτη ώστε να λειτουργεί ως κουμπί 2) Άμα έχεις Jailbreak θα ορίσεις μέσω του Activator ένα κουμπί, εγώ είχα βάλει ένα από τα κουμπιά των ακουστικών για να κάνει Tap στο κέντρο της οθόνης. Μα καλά, δεν υπάρχουν τίποτα controller που να δουλεύουν μέσω bluetooth ξέρω'γω; πακέτο...
Neg Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Μα καλά, δεν υπάρχουν τίποτα controller που να δουλεύουν μέσω bluetooth ξέρω'γω; πακέτο... Με iΟS όχι. Υπάρχει αυτός ο περιορισμός της Apple για MFi Certified controllers τα οποία δεν είναι συμβατά με VR. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα