Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επικοινώνησα με το κατάστημα www.Priveshop.gr για να ενημερωθώ αν το Xiaomi Redmi Note 4X (Snapdragon) Black 32GB αν ήταν το Global Edition το οποίο προμηθεύει η Ελληνική αντιπροσωπεία,και ενώ στη σελίδα ήταν σε άμεση διαθεσιμότητα,μου απάντησαν ότι δεν το είχαν άμεσα και δεν μπορούσαν να μου δώσουν την πληροφορία που επιθυμούσα.Σε απάντησή μου ότι μου αρκεί να ξέρω αν το προμηθεύονται από την Infoquest,γιατί αυτό το μοντέλο που επιθυμώ έχει τα χαρακτηριστικά που θέλω,μου απάντησαν δεν είναι διαθέσιμο για παραγγελία(στο site φαίνεται διαθεσιμότητα 1-3 εργάσιμες).Επιπλέον μετά την επικοινωνία ξαφνικά είδα τα Xiaomi Redmi 4Χ από το εν λόγω μαγαζί να αλλάζει η διαθεσιμότητα τους.Τι ισχύει τελικά; Έχουν και δεν δίνουν την πληροφορίες στον πελάτη; Προμηθεύονται από αλλού και υπάρχει φόβος; Αν κάποιος το παραγγείλει θα το παραλάβει όπως αναφέρει το site ή δεν είναι διαθέσιμο για παραγγελία όπως μου ανέφεραν; Έχω άδικο να υποψιάζομαι;

Δημοσ.

Απλή αναφορά έκανα...και βέβαια θα το πάρω από αλλού...Απλά σαν πελάτης ζήτησα πληροφορίες πριν την αγορά και αρνούνται να ανταποκριθούν με δικαιολογίες

Δημοσ.

Ισως να πουλανε αγορασμενα απο κινα που απαγορευεται.

Και με την ερωτηση σου να τους φοβησες και να απαντησαν οτι δεν ειναι διαθεσιμο μην παει και μπλεξουν ;) :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...