Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γυρω στα 250-300 αξιας δεματα.

Πληρωνα 80€ 92€ κλπ κλπ. Αλλα δεν παραπονιεμαι γιαυτα. Το γνωριζα οτι ισως την γλυτωσω ισως οχι. Κανονικοτατα ολα τα paypal τιμολογια. Αλλα να παραγγελνεις φακο αξιας 5€ και να τους δινεις κ 3€ παει πολυ

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με τα εξτρα που πληρωνες (80€ η 90€ κτλπ)

Ακομα και τοτε σε συμφερε η αγορα απο εξωτερικο; η εβγαινε μονο ενα μικρο κερδος μετα απο αυτο;

Δημοσ.

Ειναι πραγματα που δεν υπαρχουν εδω και αναγκαστικα τα φερνεις απεξω.. αν δω πως συνεχιζεται η κατασταση τοτε dhl.. θα πληρωνω τελωνεια αλλα θα ξερω πως θα ταχω σε 3-5 μερες..

Η dhl μετα απο διαπραγματευση μπορει να χρεωσει 30€ τελη εκτελωνισμου (εκτος δασμων,φπα κλπ)

Τα ελτα χρεωνουν η 7€ η 14€ (δεν θυμαμαι ακριβως) οποτε δινεις κατι παραπανω και εχεις ταχυτητα και αξιοπιστια

Δημοσ.

Ειναι πραγματα που δεν υπαρχουν εδω και αναγκαστικα τα φερνεις απεξω.. αν δω πως συνεχιζεται η κατασταση τοτε dhl.. θα πληρωνω τελωνεια αλλα θα ξερω πως θα ταχω σε 3-5 μερες..

Η dhl μετα απο διαπραγματευση μπορει να χρεωσει 30€ τελη εκτελωνισμου (εκτος δασμων,φπα κλπ)

Τα ελτα χρεωνουν η 7€ η 14€ (δεν θυμαμαι ακριβως) οποτε δινεις κατι παραπανω και εχεις ταχυτητα και αξιοπιστια

Παντως αν τα φερεις με dhl οντως θα τα εχεις ταχυτατα απλα με τα παραπανω λιγα €

Αν τα βιαζεσαι και ειναι να βγαλεις κερδος αξιζει πιστευω.

• Moderators
Δημοσ.

ΜΑΓΚΕΣ ΣΑΣ ΕΦΤΙΑΞΑ

http://www.eett.gr/opencms/opencms/admin/News/news_1319.html

Διαβαστε την τελευταια παραγραφο

Κανω εκτυπωση απο την ΕΕΤΤ και αυριο πρωι παω παλι στα ΕΛΤΑ

Ημερομηνία 2011, σε πρόσφατη καταγγελία στο τηλέφωνο μου είπαν ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι

Σε ένα πιο πρόσφατο άρθρο τους για της χρεώσεις το αναφέρει κανονικά το 3ευρω χώρος να γράφει για παράνομο (σε ανάρτηση πάλι στη σελίδα της εεττ δεν έχω το λινκ σε κάποιο παρόμοιο θέμα το είχαν βάλει)

Δημοσ.

Αν διαβασεις τα θεματα που αφορουν αγορες απο εξωτερικο τα οποια και ειναι πανω πανω στην κατηγορια Ιντερνετ θα δεις και μονος σου οτι συζητιεται αυτο το θεμα εδω και πολλες μερες.Επισης το αρθρο που ανεβασες ειναι απο το 2011.Δεν μπορεις να κανεις κατι με αυτο.Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι καταγγελια μεσω της φορμας,που και αυτη εχει αναρτηθει σε ενα απο τα θεματα που προανεφερα

ΜΑΓΚΕΣ ΣΑΣ ΕΦΤΙΑΞΑ

http://www.eett.gr/opencms/opencms/admin/News/news_1319.html

Διαβαστε την τελευταια παραγραφο

Κανω εκτυπωση απο την ΕΕΤΤ και αυριο πρωι παω παλι στα ΕΛΤΑ

Δημοσ.

http://www.eett.gr/opencms/export/sites/default/EETT/Consumer/Postal/Responsib/postalfees.pdf

Ναι δυστηχως υπαρχει επισημη χρεωση. Αρα πληρωνουμε και με τον νομο το 3€

Αν ειναι double post και κακως ανοιξα το θεμα παρακαλω καποιος moderator να σβησει το θεμα. Ευχαριστω

Δημοσ.

Σε απάντηση του ηλεκτρονικού σας μηνύματος, σας πληροφορούμε τα εξής:

Μετά από σχετική απόφαση του Παγκόσμιου Ταχυδρομικού Συνεδρίου που διεξήχθη στη Ντόχα, τα ΕΛΤΑ από 01.01.2016 εισπράττουν για κάθε εισερχόμενο ταχυδρομικό αντικείμενο που ανήκει στην κατηγορία επιστολικού ταχυδρομείου και δεμάτων καταγωγής χωρών εξωτερικού εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και συνοδεύεται από τελωνειακή διασάφηση, συγκεκριμένα τέλη διαχείρισης δασμών-λοιπών επιβαρύνσεων. Επίσης, σε περίπτωση που τα εισερχόμενα ταχυδρομικά αντικείμενα των παραπάνω κατηγοριών δεν συνοδεύονται από τελωνειακή διασάφηση και φέρουν αποτύπωμα σφραγίδας με την ένδειξη «Ελεύθερο» ή «Απλουστευμένη Διαδικασία», εισπράττονται τέλη παρουσίασης στο τελωνείο (3 ευρώ).

Η απαντηση των ΕΛΤΑ.

Σημερα μου ηρθε μικροδεμα χωρις χρεωση..

Δημοσ.

Ειναι η απαντηση των ελτα σε email μου. ΕΕΤΤ που περνω απο το πρωι να βγαλω μια ακρη δεν μπορω να πιασω γραμμη

Δημοσ.

βασικά τι "ιούλιος 2017" ; τον μάιο του 17 δεν υπήρχε ; το κόψανε για ένα μήνα και το ξανα επανέφεραν ; 

και κυρίως , μην αρχίσουμε τα πλήρωσα εγώ , εγώ δε πλήρωσα , είναι ας το πούμε "τυχαίο" 

τον μάιο στα 10 πακέτα έφαγα 3-4 3ευρα , ιουνιο κανένα , τώρα σε 10 πακέτα έφαγα 2 

και δεν έχει σχέση το πακέτο , εδώ είχα φάει 3ε σε κάτι που περιείχε 2 αυτοκόλλητα :) 

Δημοσ.

Σωστος. Και εγω εγραψα ιουλιος 2017 γιατι ετσι μου ειπανε. Οτι και καλα ηρθε εγκυκλιος τον ιουλιο. Ετσι οπως τα λες ειναι. Και αποτι καταλαβα δεν θα αναιρεθει το 3€. Οντως ειναι θεμα τυχης. Βαση της αποφασης το 3€ ειναι νομιμο.

Αρα πλεον δεν συμφερει να περνεις μικροδεματα πολλαπλα αξιας 1-5€

Μια αποστολη απο τον ιδιο πωλητη σε ενα πακετακι.

Στην εεττ δεν πετυχαινεις γραμμη για κανεναν λογο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...