Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και ελπιζω να ειμαι στην σωστη ενοτητα

Εγκατεστησσ για πρωτη φορα την εφαρμογη να κατεβασω ενα live desktop με ονομα Wallpaper Engine

Αν καποια στιγμη γινει format αφου ξανασυνδεθω με την εφαρμογη πως βλεπω τι εχω ηδη κατεβασει ωστε να το ξανακατεβασω ?

Γινεται να ειμαι συνδεδεμενος ταυτοχρονα σε δυο pc ?

Ο μαυρος κουρστικος φοντος της εφαρμογης αλλαζει ?

Εχω σε ελληνικο μενου την εφαρμογη .Ευχαριστω.

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι όλες αυτές ερωτήσεις αφορούν το Steam και όχι το Wallpaper Engine.

Εάν ναι:

Αν καποια στιγμη γινει format αφου ξανασυνδεθω με την εφαρμογη πως βλεπω τι εχω ηδη κατεβασει ωστε να το ξανακατεβασω ?

Όταν ξανακατεβάσεις το Steam και συνδεθείς, μπορείς να βρεις όλα τα παιχνίδια και τις εφαρμογές που έχεις αγοράσει στο μενού Συλλογή (είναι πάνω-πάνω με κεφαλαία) και έπειτα επιλέγοντας Παιχνίδια ή Λογισμικό.

Γινεται να ειμαι συνδεδεμενος ταυτοχρονα σε δυο pc ?

Μπορείς να συνδεθείς και σε άλλον υπολογιστή. Ωστόσο, δεν μπορείς να έχεις ανοιχτά δύο παιχνίδια/εφαρμογές ταυτόχρονα. Το Wallpaper Engine δεν ξέρω αν χρειάζεται να μένει όλη την ώρα ανοιχτό για να λειτουργεί. Εάν δεν χρειάζεται, μπορείς να το ανοίγεις σε έναν υπολογιστή, να βάζεις το wallpaper που θες, να το κλείνεις και μετά να το χρησιμοποιείς και σε άλλον υπολογιστή.

Ο μαυρος κουρστικος φοντος της εφαρμογης αλλαζει ?

Μπορείς εύκολα από το Google να βρεις skins για το Steam που σου αρέσουν και να τα «εγκαταστήσεις» όπως περιγράφεται εδώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...