PanagiotisPC Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 καλησπερα σε ολους, αν πατησω να ακολουθησω εναν φιλο μου στο facebook, θα του έρθει ειδοποιηση; ή αν τον κανω στενο φιλο;
UsualSuspect__ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Αν τον κάνεις στενό δεν θα του πάει ειδοποίηση. Αν κάνεις follow όμως, θα του πάει. 1
PanagiotisPC Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Αν τον κάνεις στενό δεν θα του πάει ειδοποίηση. Αν κάνεις follow όμως, θα του πάει. Σίγουρα; Επειδή όταν πάω στο προφίλ μου->φίλοι->ακόλουθοι βλέπω ακόλουθους που έχουν μείνει όταν τους δεν τους είχα αποδεχθεί (αλλά ούτε και απορρίψει) το αίτημα φιλίας ενώ πολλοί φίλοι μου fb με ακολουθούν χωρίς να φαίνεται στο προφίλ μου
Denniss Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα και από εμένα, σήμερα μου έκλεισε το προφίλ το Facebook χωρίς κάποια ενημέρωση πρώτα καθώς έκανα κάποιες προσπάθειες μου ζήτησε ταυτότητα και κάποια έγγραφα προαιρετικά μέσο πλατφόρμας τα οποία κατέθεσα υπάρχει περίπτωση να το ξεμπλοκαρουν ή τζάμπα χάνω χρόνο; Το προφίλ ήταν με δηλωμένο τηλέφωνο και email.
UsualSuspect__ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα και από εμένα, σήμερα μου έκλεισε το προφίλ το Facebook χωρίς κάποια ενημέρωση πρώτα καθώς έκανα κάποιες προσπάθειες μου ζήτησε ταυτότητα και κάποια έγγραφα προαιρετικά μέσο πλατφόρμας τα οποία κατέθεσα υπάρχει περίπτωση να το ξεμπλοκαρουν ή τζάμπα χάνω χρόνο; Το προφίλ ήταν με δηλωμένο τηλέφωνο και email. Ναι θα στο ξεμπλοκάρουν. Κοινή τακτική εδώ και αρκετό καιρό για να σε βάζουν να τους στέλνεις τα στοιχεία σου Σίγουρα; Επειδή όταν πάω στο προφίλ μου->φίλοι->ακόλουθοι βλέπω ακόλουθους που έχουν μείνει όταν τους δεν τους είχα αποδεχθεί (αλλά ούτε και απορρίψει) το αίτημα φιλίας ενώ πολλοί φίλοι μου fb με ακολουθούν χωρίς να φαίνεται στο προφίλ μου Όταν σε κάνουν add και δεν τους δέχεσαι, πάνε στους followers όλοι αυτοί. Γιαυτό και δεν παίρνεις ξεχωριστή ειδοποίηση.
Denniss Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Ωραία πράγματα έτσι ξαφνικά χωρίς λόγο σου σβήνουν το προφίλ και δεν σου λένε και το λόγο.
pepinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 γνωριζει κανενας που εχουν τα γραφεια τους στην ελλαδα? υπαρχει ειδικος λογος που ρωταω εαν γνωριζει καποιος ας απαντησει σε πμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα