dvlsakos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Καλησπερα σε ολους.μπορει να μου πει καποιος που ξερει τι καρτα δικτυου pci να παρω για καλυτερη συνδεση.εχω θεματα με τις ταχυτητες και δεν μπορω να παρω πολλα mppps (ειμαι μακρια απο την κεραια)και μου κανει αυξομειωσεις με τα πολλα πηρα την vodafone και βγαλαμε το συμπερασμα οτι η καρτα δικτυου που εχω δεν κανει καλη συνδεση με το pc και να παρω μια εσωτερικη pci δεν μπορω να βαλω ενσυρματη .ειναι οντως καλυτερες πιο σταθερες?αυτες με τις 2 κεραιες ειναι καλες? δεν παιζει ρολο αν η κεραια θα ειναι χωμενη πισω απο το pc ? ευχαριστω.
chios Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Για μένα καλύτερα είναι usb κάρτα όπου με μια προέκταση την βάζεις όπου θέλεις για καλύτερο σήμα, να ξέρεις ότι αν δεν πιάνει καλά με αυτή που έχεις οποία και να πάρεις η διαφορά θα είναι ελάχιστη, ή φέρε πιο κοντά το ρουτερ ή τράβα καλώδιο για να έχεις την καλύτερη σύνδεση. 1
dvlsakos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Μου ειπε οτι η pci ειναι πιο σταθερη και οτι αυτη που εχω δεν συγχρονιζει καλα το μοντεμ με το πισι .Αλλη ταχυτητα βλεπω εγω οτι εχω αλλη βλεπουν στη vodafone. το ρουτερ ειναι πολυ κοντα με την καρτα δικτυου . μηπως ειναι μουφα σκεφτομαι. μια turbo x του πλαισιου ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα