Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω βρει ένα Samsung Galaxy S 6 ή 7 το οποίο ο τύπος το πουλάει 150€ μεταχειρισμένο. Επειδή μιλήσαμε βιαστηκά πραγματικά δεν θυμάμαι ποιο μοντέλο ακριβώς είναι, αλλά πήρα τον αριθμό του αν αποφασήσω να το πάρω να τον τηλεφωνήσω. Το κινητο εξωτερικά είναι σε πολύ καλή κατάσταση (το είδα) το μόνο του θέμα είναι πως (όπως μου είπε αυτός) πως κολλάει και κάνει μόνο επαννεκινήσεις. Τώρα έρχομαι εγώ και ρωτάω αυτά τα θέματα με μια επαναφορά ρυθμήσεων δεν θα λυθούνε. Επίσης επειδή έχω καιρό να αγοράσω κάτι από την Samsung, στο κινητό μπορώ να βάλω custom ROM από XDA ή είναι τίποτα κλειδωμένα τα κινητά; Εμένα μου φάνηκε πολύ καλή η τιμή του (όποιο μοντέλο και να είναι) και αφού δεν έχει κάποιο εξωτερικό χτύπημα νομίζω πως τα προβλήματα που θα έχει θα λύνονται έυκολα. Ποια είναι η γνώμη σας;

Δημοσ.

Αν είναι θέμα μόνο τα "κολλήματα" τότε λογικά με ένα πέρασμα τις Official rom να λυθούν.

Μετά πας σε ρουταρισμα του βάζεις μια recovery και πας καρφί για Custom rom.

Όλα αυτά θεωρητικά με την λογική ότι ο άλλος που το δίνει μάλλον δεν θα ξέρει τι να κάνει και το δίνει τζάμπα....

• Like 2
Δημοσ.

Όχι μάγκες καμία σχέση, είναι από Καβάλα, το έχει αγοράσει από καταστημα εδώ, μου έστειλε την απόδειξη, είναι φίλος του αδερφού μου, (όχι απλά γνωστός) και τέλος το μοντέλο είναι το S6 edge 32GB. Να φανταστείτε δεν θα το πουλούσε και τον λέω για πλάκα 100€ και γυρνάει με σοβαρό ύφος και μου λέει 150€. Τότε αρχίσαμε να το σκεφτόμαστε και οι δύο και καταλύξαμε σε αυτό το ποσό. Το μόνο θέμα που έχει τώρα στο μυαλό του είναι να το πουλήσει τώρα και να πάρει το S8 ή να το κρατήσει άλλο ενάμιση μήνα και να πάρει το καινούργιο iphone. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με αυτή την κατάσταση, μπορώ να περιμένω, δεν θα αγόραζα κινητό αλλά μεταξύ αστείου και σοβαρού μου άρεσε πολύ η ιδέα και στην τελική νομίζω πως μπορώ να το πουλήσω μέτα σε καλύτερη τιμή.

Δημοσ.

Παιδιά τι λέτε να το πάρω; Κυριακή πρωί φεύγει για Γερμανία και αυριο θα παμε θαλασσα μαζί να μιλήσουμε και αν είναι να το αγοράσω. Αν το αγοράσω και δεν είναι αυτό που περιμενα, βάζοντας του μια ωραια θήκη και ένα tempered glass (συνολο max 30€) δεν θα μπορέσω να το πουλήσω καμιά 200€;

Δημοσ.

τελικά φίλε μου το πήρες? ρωτάω απο περιέργεια για να μάθουμε, εαν το πήρες φυσικά, τι ακριβλως κολλήματα "έτρωγε" και κάθε πότε έκανε επανεκκινήσεις. Δεν είναι όμως και σίγουρο ότι το πρόβλημα είναι η Rom.

Δημοσ.

Το πήρα τελικά, του έχω ακόμα την official rom πάνω γιατί δεν βρήκα κάποια custom στο xda που τα σχόλια από κάτω να είναι πολύ θετικά και το ότι δεν μπορώ να ανοίξω το πίσω καπάκι με έκανε να κρατηθώ προς το παρόν. Επανεκκινήση εμένα ακόμα δεν μου έκανε, το έχω από την κυριακή και όλα κομπλέ. Αυτός μου είχε πει πως μετά την τελευταία επαναφορά που έκανε δεν έπιανε το δαχτυλικό αποτυπωμα, το φοβηθηκα λίγο η αληθεια είναι αλλά μετά απο 3 προσπάθειες κατάλαβα πως στις προηγούμενες δεν έπιανε καλά το κινητό το προφίλ του δαχτύλου, τώρα που το βρήκα λειτουργει μια χαρά. Για το θέμα με τις επανεκκινήσεις βρήκα ένα σχετικό άρθρο στο xda που έλεγε ο ts πως το κινητο του κάνει μόνο του επανεκκίνηση όταν η θερμοκρασία αυτού πέφτει κάτω απο 24 βαθμούς κελσίου (δεν είμαι σίγουρος για τον αριθμό), Το κινητό το άφησα προχθές το βράδυ απέναντι από το κλιματιστικο του σπιτιού για 2 ώρες, χωρίς να το χρησιμοποιώ, απλώς στεκόταν εκεί να το φυσαει ο κρύος αέρας, αλλά και πάλι τίποτα, δεν έκανε καμία επανεκκίνηση. Αν μου κάνει στο μέλλον θα το ψάξω παραπάνω. Κάτι που με πειραξε είναι πως το πίσω τζαμάκι του κινητού είναι ραγισμένο κάτω αριστερά, αυτό για την χρήση την δική μου με αφήνει αδιάφορο γιατί πάντα βάζω θήκες σιλικόνης με σχέδια αλλά θα επηρεασει σίγουρα την μεταπωληση του. Αυτά προς το παρόν, εγώ αυτές τις μέρες που το έχω βλέπω πως το κινητό πραγματικά δεν έχει κανένα πρόβλημα και πως αν εξαιρεσουμε τα εξωτερικά του χτυπήματα είναι σαν να τον έκλεψα. 

EDIT: η οθόνη ούτε σημαδάκι

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπάρχει μια ηλιθια πιθανοτητα οντως να τον εκλεψες αν ειχε προβλημα καμια sim ή sd και να του τραβαγε επανεκκινησεις. Μακάρι να ναι αυτο

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι πραγματικά μπορεί να του είχε συμβεί. Μέχρι και σήμερα ούτε μια επαννέκινηση.

Δημοσ.

Όπως έγραψα και στην αρχή όταν το πήρα, αν εξαιρέσεις το ράγισμα στο πίσω τζαμάκι είναι σαν να πήρα καινούργιο κινητό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...