AlexNeg Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Επειδή δεν είμαι πολύ ειδικός σε αυτά θα ήθελα να σας ρωτήσω τι γνώμη έχετε για Διπλό Σκληρό Δίσκο.. Πρώτος Σκληρός Δίσκος: SSD, 128GB Δεύτερος Σκληρός Δίσκος: HDD, 2TB, 5400rpm SATA. Σίγουρα ακούγεται πολύ καλό το όλο σκηνικό αλλά θα ήθελα να σας ρωτήσω τι πλεονεκτήματα θα έχω με 2 σκληρούς ή μειονεκτήματα και αν το συνιστάται. Σημείωση: Η χρήση του υπολογιστή θα είναι σίγουρα για εργασίες του Πανεπιστημίου και όλα τα σχετικά αλλά και για λίγο gaming. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Lifehacker Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Από την στιγμή που έκανες αυτή Πρώτος Σκληρός Δίσκος: SSD, 128GBΔεύτερος Σκληρός Δίσκος: HDD, 2TB, 5400rpm SATA την επιλογή ξέρεις τα + και - θα σου συνιστούσα 256 ssd ώστε να υπάρχει αρκετός χώρος free μετά την εγκατάσταση του λειτουργικού.
AlexNeg Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Το pc είναι ήδη έτοιμο από μαγαζί, οπότε δεν έχω την δυνατότητα να το επιλέξω πριν την αγορά.
Alexlooker Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Επειδή δεν είμαι πολύ ειδικός σε αυτά θα ήθελα να σας ρωτήσω τι γνώμη έχετε για Διπλό Σκληρό Δίσκο.. Πρώτος Σκληρός Δίσκος: SSD, 128GB Δεύτερος Σκληρός Δίσκος: HDD, 2TB, 5400rpm SATA. Σίγουρα ακούγεται πολύ καλό το όλο σκηνικό αλλά θα ήθελα να σας ρωτήσω τι πλεονεκτήματα θα έχω με 2 σκληρούς ή μειονεκτήματα και αν το συνιστάται. Σημείωση: Η χρήση του υπολογιστή θα είναι σίγουρα για εργασίες του Πανεπιστημίου και όλα τα σχετικά αλλά και για λίγο gaming. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. 5400rpm ειναι αργος ο δισκος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα