freegr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Παιδιά έχω την τελευταία έκδοση. Ωστόσο δεν συνδέετε το wifi hotspot με τον φορητό αν και όλα ειναι οκ, το δοκίμασα και σε δεύτερο φορητό αλλά τίποτα, με το iPad mini συνδέεται κανονικά και μοιράζει, έχω στους φορητούς τελευταία win 10.
taslikos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Παιδιά έχω την τελευταία έκδοση. Ωστόσο δεν συνδέετε το wifi hotspot με τον φορητό αν και όλα ειναι οκ, το δοκίμασα και σε δεύτερο φορητό αλλά τίποτα, με το iPad mini συνδέεται κανονικά και μοιράζει, έχω στους φορητούς τελευταία win 10. Κάνε επανεκκίνηση στο κινητό, ενεργοποίησε wifi και Bluetooth πταν ανοίγεις hotspot τέλος αν δεν λυθεί το θέμα, κάνε επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου στο κινητό. Διαφορετικά άλλαξε κωδικό στο hotspot βάλε μόνο γράμματα μικρά αν έχεις βάλει κάποια σύμβολα. Τέλος αναβάθμισε drivers στο φορητό.
greg4 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Βασικά, κλείσε το wifi πρώτα, mobile data και personal hotspot. και τα 3 μαζί. Μετά άνοιξε τα με αυτή την σειρά: mobile data personal hotspot. Όταν πας να το ανοίξεις θα σου πει αν θες να ενεργοποιήσεις το wifi, λες ναι και είσαι έτοιμος. Έμενα αλλιώς με το macbook δεν συνδέετε με τπτ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα