thanospav1996 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα πριν κάποιο καιρό απεβίωσε ο πατέρας μου ο οποίος είχε κάποια χρέη στο κράτος και όλοι οι συγγενείς κάναμε αποποιηση της περιουσίας. Στο όνομα του πέρα από ένα σπίτι στην επαρχία είχε και ένα παλιό αυτοκίνητο το οποίο το συντηρουσαμε και το χρησιμοποιουσαμε από κοινού. Τον τελευταίο καιρό βέβαια είχαμε καταθέσει τις πινακίδες για να μην πληρώνουμε τέλη μιας και δεν το κινούσαμε συχνα και το αμάξι βρισκόταν σε γκαράζ. Το αμάξι πλέον, εφόσον δεν έκανε κάποιος αποδοχή, θα ανήκει στο δημόσιο. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι, μπορώ με κάποιο τρόπο να δώσω κάποιο αντίτιμο στο δημόσιο και να το πάρω στο όνομα μου; Η οικονομική αξία του αυτοκινήτου είναι μικρή ωστόσο η συναισθηματική αξία για εμένα είναι μεγάλη. Να σημειώσω επίσης πως δεν μου έχουν στείλει κάποιο χαρτί που να μου ζητούν το αμάξι.
De@th L0rd Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Την αλήθεια θα την μάθεις μόνο στην ΔΟΥ που υπάγεσαι. Άλλα προετοιμάσου για κάτι απαγορευτικό, εφόσον θέλουν να βγάλουν τα χρωστούμενα. Μην προβείς σε μονομερείς ενέργειες πάντως γιατί θα μπλέξεις άσχημα με το κράτος.
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Πρέπει να αποδεκτής την κληρονομιά με οτι αυτο συνεπάγεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα